Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Yeni tablet çalışmam

Çok teşekkürler.
  2. Erkan Nehir

Ege SOYLU

Konu başlığı nedir? "Ustalardan Portfolyolar" Usta nedir? Belirli bir bilgi seviyesine ulaşmış, yeteri kadar tecrübe edinmiş, kendi alanında karşılaştığı herhangi bir sorunda pratik çözüm üretebilecek ve üretirken kullandığı materyal ve alet üzerinde yeterli donanıma sahip, bu konuda eğitim...
  3. Erkan Nehir

Photoshop'ta TİFF uzantılı resimi farklı Layer'lara Bölmek ?

@yusufcatkaya Evet ben de çok merak ettim. Nasıl acaba??
  4. Erkan Nehir

Google ücretsiz logo yapma servisi !

Bu gibi site veya programlara başvurmadan önce, Logo nedir, Logotype nedir, Text nedir bir öğrenin derim....
  5. Erkan Nehir

Yeni iş ilanım... :)

Forumda son günlerde sayısı artan "absürt" diyebileceğim birkaç iş/işveren ilanından sonra çorbada benim de tuzum olsun istedim ve bir ilan hazırladım... Haydi hayırlısı... :) ŞOK ŞOK ŞOK....! En baba logolar bizde! Hem de 10 TL! Hatta bir logo yaptırana bir de bizden bedava. Kurumsal...
  6. Erkan Nehir

CorelDRAW X6'yı denediniz mi?

....... :)
  7. Erkan Nehir

@Kürşad Çakır bu ayarı manuel olarak tekrar yapmak gerektiğine göre bu bir eksik ve sorun... :) diğer alt sürümlerde bunu yapmaya gerek yok. Dolayısı ile bu bir eksi.
  8. Erkan Nehir

@Kürşad Çakır Export isleminde bir sorun yok. save as yapinca bozulmalar oluyor. x5 den kaynaklandigini sanmiyorum cunku x5 kullanmadim. x4 den sonra x6 denedim. sorun ise; ornegin bir serit uzerinde 3-4 farkli tonda altin renklerinde bir gecis efekti verip bu calismayi x4 olarak save as...
  9. Erkan Nehir

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

@Mehmet ÖZDEMİR Merhaba.Bilgiler için teşekkürler fakat biraz eksik kalmış. 1 cm kesim payı her çalışma için geçerli değildir. Bu ölçü; kartvizit, antetli, afiş, branda, dergi, gazete vs her uygulama için farklılıklar göstermektedir. Örneğin 2 x 4 mt bir afişe veya bir kartvizit çalışmasına 1...
  10. Erkan Nehir

Ben denedim. Fakat memnun kalmadım. Nedenleri: Halen çoğu matbaa X4 veya daha altı sürümler kullanıyor. X6 ile bir çalışma yapıp düşük versiyonda veya AI/EPS kaydedince bazı efektler (degrade, lens vs.) düşük sürümlerde farklı şekilde açılıyor, ton veya geçişlerde sorun yaşanıyor. Bence en...
  11. Erkan Nehir

Atatürk imza vektör

Hazır Atatürk vektör imzasını aramak yerine herhangi bir Atatürk imzasını Corel veya AI ile trace yapıp vektör hale getirmek 1 dakikanızı alır....
  12. Erkan Nehir

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@Summerwine Görseli içinde dekupe yaptığınız PS sayfa ebadı ne kadar ise PNG olarak kaydederken o boyutlar esas alınır ve görselin etrafında sayfa boyutu kadar bir çerçeve oluşur. Dekupeden sonra kaydetmeden önce görseli sayfa köşelerine sıfırlarsanız sorun düzelir.
  13. Erkan Nehir

Takdirlerinize Bırakıyorum :))

Arkadaşlar bir adet Mac Pro arıyorum. Şöyle 8 GB ram falan. 2-3 GB ekran kartı. 1 TB HDD. 20-25 inch ekran. Ama fiyatı Pentium 3 fiyatı olsun. :)
  14. Erkan Nehir

Acilll YARDIM

Konu basligi ve icerigi forum kurallarina uymadigi icin konu kapatilmistir. Lutfen uye olduktan sonra ve konu acarken, iki dakikanizi ayirip forum kurallarini okuyunuz. iyi forumlar.
  15. Erkan Nehir

trendy dünyası logo

@muzisyen Sayın müzisyen, siteyi ticari amaçla kullanmak istediğin, para karşılığı satmak istemediğinden açıkça belli oluyor. Fakat böyle bir siteye halen ısrarla bedava bir maskot istiyorsun. Grafikerlik mesleğini icra eden kişilerin hayır kurumlarında falan çalıştığını mı düşünüyorsun?
  16. Erkan Nehir

Corelde klavye sorunu

@LEVENT USLU Tek tuşla web sayfası? Yani programı açıyorsunuz ve bir tek tuşa basınca bir web sayfası mı oluşuyor? Böyle bir program varsa hemen ben de alayım.
Yukarı Alt