Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Satılık Apple Macbook (1.1) 13" Ekran 500 GB HD

Satılık Apple MacBook 1.1 - 13" Ekran 500 GB HardDisc Ayrıntılar için tıklayınız.
  2. Erkan Nehir

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Herzamanki gibi en bilge olmaya devam edeceğiz elbette :)
  3. Erkan Nehir

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Radyo DJ'i olarak başladığım bir ajansta grafiker aniden işten ayrılınca çizimlerimi gören patron grafiker olmamı istedi. Sadece çizimle grafiker olunamayacağını anlatmama rağmen mecburen başladım. Derginin ilk 2 sayısını telef ederek bu mesleğe adım attım.. :)
  4. Erkan Nehir

Şener Şen...

Gölgeler ve karalama başarılı.
  5. Erkan Nehir

Düzenli bir masa üstü :)

Bir arkadaşımda gördüm ve çok hoşuma gitti. Paylaşmak istedim. Değişik boş ofis resimleri üzerine uygulayabilirsiniz. Şu anki kendi masaüstüm. Şık ve ilginç bir görünüm. :)
  6. Erkan Nehir

Yeni Temaya Yeni Logo

Hataları öğrenmek ve düzeltmek ezilmek değildir. :) Kimse doğuştan tasarımcı ve grafiker doğmuyor. Ben bile hergün yeni birşeyler öğreniyorum. Eleştiriye açık olmak sizi daha iyiye götürecektir.
  7. Erkan Nehir

Yeni Temaya Yeni Logo

Evet çalışmalarınız başlangıç olarak Logotype kavramına daha yakın. Bu arada yaptığım yorum "bu da logo mu? Buna logo denmez" tarzında "BU LOGO DEĞİL" yorumu değildi. Logo kriterlerine uymadığı için yapılmış bir "LOGO DEĞİL" yorumudur.
  8. Erkan Nehir

Yeni Temaya Yeni Logo

Sanırım tasarım mesleğine merak sardıktan sonra, başlamak için farklı bir yöntem seçmişsiniz. Elbette denemeler yapmak, eskizler çizmek çok önemli. Fakat bunlardan çok daha önce "Logo nedir, logotype nedir, amblem nedir, icon nedir, maskot nedir" vs. bunların bir araştırmasını yapmak, örnekleri...
  9. Erkan Nehir

Yeni Temaya Yeni Logo

Yaptığınız çalışmaya logo demişsiniz. Ben de bu çalışmanın LOGO olmadığını söyledim. Bu yorumun nesi ağır anlayamadım??
  10. Erkan Nehir

Yeni Temaya Yeni Logo

@S.C.K. TASARIM Yaptığınız bir çalışma beğenilmedi veya kriterlere uymadığı dile getirildiği için sinirlenmeniz son derece saçma ve yersiz. Bir çalışma sunmuşsunuz ve LOGO demişsiniz... Logo olmadığını söyleyince de anlamsız bir şekilde sinirlenip "ben grafiker değilim" diyorsunuz. O halde...
  11. Erkan Nehir

Cafe Logo Tasarımı

Bir firmaya özel bir logo yapılacaksa, hazır şablonlar yerine sıfırdan ve özgün bir çalışma üretilmeli.....
  12. Erkan Nehir

Yeni Temaya Yeni Logo

@S.C.K. TASARIM Hayır. Bu çalışmada bir logo yok malesef...
  13. Erkan Nehir

Yeni Temaya Yeni Logo

"LOGO" nerede? Ben çalışmalarda bir logo göremedim...
  14. Erkan Nehir

Ramazan Ayı Logo Çalışmam

"Destek forum" ismini mesajınızda okumasam aşağıdaki çalışmada ne yazdığını anlayamazdım. Ayrıca bu çalışmaya LOGO demek biraz yanlış olur. LOGO bambaşka birşeydir. İlk önce bunun biraz araştırmasını yapmanızı öneririm. Ve bol bol eskiz. Daha bir hayli yol var katetmeniz gereken. Ama azimle...
  15. Erkan Nehir

Zeytin Dalı

Yas da biraz gecmis derken? Benim size bu calismayi hazir halde yapip gondermem size iyilik degiilik kotuluk olacaktir. Ve her calismada hazir yapilmisini isteyeceksiniz. Bunun yerine kendiniz ogrenerek yapmaniz en dogrusu olacaktir. Forumun amaci da zaten ogretmek ve bilgi vermektir. Ayrica...
  16. Erkan Nehir

Zeytin Dalı

Corel draw kullaniyorsaniz vektore sag tik yapip "ungroup" secenegini tikladiktan sonra istediginiz degisikligi yapabilirsiniz.
  17. Erkan Nehir

Zeytin Dalı

Çalışma tamamen vektör ise bir sorun olmaması lazım.. objeyi ungroup yaptınız mı?
  18. Erkan Nehir

Vektorel altın Numaralar!!!

Vektörel?????
  19. Erkan Nehir

Rank Ve Logo İstek

@qroceries Hah işte az önce dedim ya.... Değişen pek birşey olmamış....
  20. Erkan Nehir

Rank Ve Logo İstek

Yaklaşık 6 aydır siteye ve tasarıma ara vermiştim ve bir göz atayım dedim... Gördüğüm kadarı ile değişen pek birşey olmamış yurdum insanının grafik tasarıma bakış açısında... Trajikomik.... :)
Yukarı Alt