Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

1000den fazla küçük resim

@ybzeren İlan sahibi zaten "basit-sıradan-küçük" gibi ibarelerle ne istediğini açıkça ortaya koymuş. Fiyat geldiği zaman da cevabı belli. "Kardeşim zaten basit şeyler istiyoruz. Bu nasıl fiyat?" Ayrıca hepsi çizim isteniyor. Bu işin bütçesi en az 10.000 TL (kopyala yapıştır çalışan kişilerin...
  2. Erkan Nehir

60 Kuruştan Başlıyan Fiyatlarla Dekupe ve Makul Fiyata Grafik Tasarım

@cagataykesdel 60 kuruşa dekupe demişsiniz... Haftada hem de part time olarak 1000 TL kazanıyorum demişsiniz... Hadi 60 kuruşu geç ortalama 1 TL desek. Part time olarak haftada 1000 adet dekupe demek.... Bu da günde ortalama 150 adet fotoğraf demek... Baya bir part time zamanınız varmış...
  3. Erkan Nehir

Corelde bu işlem nasıl yapılıyor

@Ali Tekdemir Vermiş olduğum örnek konu başlığında COREL yazdığı için verilmiştir. Yardım Corel Draw hakkında istenilmiştir. "Hangisi daha hızlı" yarışma sorusu değildir istenen cevap.... Ve ayrıca "COREL İLE BUNU YAPAMAZSINIZ" cevabına istinaden de yapılmış bir çalışmadır... Sonuç olarak...
  4. Erkan Nehir

14 Yaşındaki Gencin Portföyü!

@FURKANs Bir kişinin kendine "GRAFİKER" diyebilmesi için çalışmalarının %100 ü kendisine ait olmalıdır. Grafikerlik manavlık veya kasaplık gibi %50 dana eti %50 tavuk eti vs bir meslek değildir...!
  5. Erkan Nehir

selamun aleykum

s.a. / a.s. ve tşk ne demek??? Yoksa ben mi Türkçeyi unuttum???
  6. Erkan Nehir

Yeni tablet çalışmam

@Bytip. Photoshop.
  7. Erkan Nehir

@Mehmet ÖZDEMİR Tasarımı yap = Save As Sunumu Tasarla = Save As Pek de zor olmasa gerek........
  8. Erkan Nehir

Yaklaşık 5 dakikamı alan bir örnek çalışma. Bir daha zaman ayırarak daha iyilerini çıkarmanız mümkün. Tamamen Corel Draw. Ne photopaint ve PS. Kullanmasını bildikten sonra corel draw ile herşey mümkün...
  9. Erkan Nehir

@Mehmet ÖZDEMİR Corelde görseller üzerinde her türlü oynama yapmak mümkündür. Söylendiği gibi photo painte de gerek yoktur.... Ayrıca photopaint corel demek değildir. Ayrı bir yazılımdır ve Corel Draw harici kurulur. Örnek verilen görselde ne var? Kartvizit üzerinde yazılar... Yazıları...
  10. Erkan Nehir

Yeni tablet çalışmam

@lana Konuyu tamamen okuyup incelediniz mi?
  11. Erkan Nehir

Yardımcı ve Deneyimli Bayan Grafiker

Benim bir arkadaş var fakat o da bayan patron arıyor... :)
  12. Erkan Nehir

Grafik tablet satın almak istiyorum

Aşağıdaki çalışmayı dediğiniz tabletle yaptım. Elbette birçok üst modeli ve daha iyileri var fakat en önemli olan şey bence ilk başta tableti kullanabilmek. https://www.grafikerler.org/kisisel-ve-genel-calismalariniz/21613-yeni-tablet-calismam.html#post107590
  13. Erkan Nehir

Bana Banner Yapabilirmisiniz ?

Tabii yapabiliriz. Ücret konusunda anlaştıktan sonra...
  14. Erkan Nehir

Acil JPG konusunda yardım...

@ardacnky Photo paint içerisindeki işleminiz bitince photo paint sayfasını kapatın ve değişiklikler kaydedilsin mi sorusunu evet olarak seçin. Jpeg Export olayını Corel Draw içerisinden yapın sorununuz çözülecektir.
  15. Erkan Nehir

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

@Mehmet ÖZDEMİR Aynı şeyden bahsediyoruz. Bir kartvizitte veya 2x5 metrelik bir brandada kenar payı 1 cm veremezsiniz... :) Çalışma boyutuna göre kenar payı oranı değişir.
  16. Erkan Nehir

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Başka hangi renkler var sizde? Sadece bu kadar mı fontlar?
  17. Erkan Nehir

Vektörel Türkiye Haritası

@viaria cdr Corel Draw dosyasıdır. Corel Draw programını kurmanız gerekir.
  18. Erkan Nehir

Ege SOYLU

Evet zaten bu tartışmayı sitenizin reklamını yapmak için açtığınız herkes tarafından anlaşıldı... Site tanıtımınızı bu şekilde yapmak yerine ÖRNEK alınacak çalışmalarınızı forumda bizimle paylaşmanız çok daha etik olacaktır görüşündeyim... Ayrıca Türkçe imla kullanımınızı gördüğüm kadarı ile...
  19. Erkan Nehir

Ege SOYLU

Sayın foxajans. (ajans tilki..) Amacınız zaten ortada .Eminim Ege bey sizin kendisi ile çalışamayacağınızı duyduğu zaman üzüntüden kahrolacaktır... :) İnşallah günün birinde sizin gibi bir ustanın da çalışmalarını görmek şerefine ulaşırız...
Yukarı Alt