Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@çatıCini Eğer bir kişinin yeteneğini gösterecek bir portfolyosu yok ise ve firmayı sadece ikna kabiliyeti ile logosunu yaptırmaya teşvik edebiliyorsa hata firmadadır tasarımcıda(?) değil.... :)
  2. Erkan Nehir

Google ın Türklere İsyanı

@nuriQocca Aaaaaaa anladın demek?........ ;)
  3. Erkan Nehir

@nuriQocca 20 melek var demişsiniz. 10'u uyuyormuş. 9'u bunu okuyor. Ee 19 yapar. 20. nerde? Bu arada 14 yere nasıl yapıştıracağız bunu? Yani nereye yapıştıracağız? Buzdolabı, duvar falan? Ve aynen olduğu gibi mi? Yani "sevdiğin" yerine "seWdiğin" mi yazacağız? işin büyüsü orda galiba...
  4. Erkan Nehir

Google Kullanma Kılavuzu vardı da biz mi okumadık? :D
  5. Erkan Nehir

:D
  6. Erkan Nehir

Az önce google'dan twitter'a girdim.... Kapımın önünde siyah bir minibüs belirdi... Ve kapımda 2 tane siyah takım elbiseli ve siyah gözlüklü adam..... Eyvah ne yaptım ben!!!
  7. Erkan Nehir

Aslında bu mantıkla yola çıkarsak en başta Bill Gates dava açmalı Türkiye'ye.... Bilgisayarı ve interneti sadece hangi amaçla kullananların ayrıntısına girmeyeceğim :)
  8. Erkan Nehir

@Hakan Dağdeviren Ben google'a www.hotmail.com yazan gördüm... :)
  9. Erkan Nehir

Şaka mı bu? :) Böyle saçma bir sebep yüzünden gerçekten mahkeme yolunu arayacaksa dünyanın en komik CEO'su oscarını kesin alır...
  10. Erkan Nehir

corel ile resim çizimi

@neco-tek Merhaba. proje konularınız nedir acaba? Ayrıca 3x4 ebadı nedir? px? cm? mm? mt? km?
  11. Erkan Nehir

Forum Exe Yılbaşı Çalışmam

@Berkay AKÇAOĞLU Kar tanesi falan olabilir bence onun yerine.
  12. Erkan Nehir

Forum Exe Yılbaşı Çalışmam

Bir forum banner çalışması sanırım fakat yılbaşından çok noeli simgeleyen figürler var. Yılbaşı ile pek alakalı olmamış.
  13. Erkan Nehir

Kitap Tasarımı için Grafiker Aranıyor

@pnrmk Birincisi bahsettiğiniz sistem freelance değil... İkincisi, haftanın 3 günü "yazarınız ile birlikte" çalışacaksa, vay haline o grafikerin.... Bol şans dilerim. İyi çalışmalar.
  14. Erkan Nehir

@grafikerrrrr Forum üye ismi: "grafiker". (hatta grafikerrrrrrrrrr) Profil bilgileri meslek: "mimar"... Konuda yazan meslek: "Resim öğretmeni"..... Evet sanırım siz de "kendin keşfetme yolculuğuna yeni çıkmış bir genç"siniz....
  15. Erkan Nehir

Emin • Logo

@Hasan DİLSİZ Bir logoya bu gözle bakmamak lazım. Sonuçta baktığınız şey matematiksel bir küre değil. Bir logo. Apple logosunda ki elmayı kimse o şekilde ısıramaz ona bakarsanız. Diş izleri olmalı değil mi? Playstation'un eski logosu... P'nin gölgesi yere S olarak düşüyor. Oysa ki bu imkansız...
  16. Erkan Nehir

Bu bir grafikerler hikayesidir

Derken cep telefonu çaldı... Arayan kişi hiç ummadığı bir kişiydi ve aniden irkildi...
  17. Erkan Nehir

Markanız Gün Yüzüne Çıkıyor.. [idemarka]

Güzel bir sistem. Fakat özellikle "yaratıcılık" hususunda hizmet veren bir firmanın daha yaratıcı ve özgün bir isim kullanmasını beklerdim. Benim görüşüm tabii.
  18. Erkan Nehir

Bize yardım edebilecek Grafiker Aranıyor - Yardım Samsun OMÜ

Afişleri basan matbaalar da ücretsiz mi basıyorlar afişleri?
  19. Erkan Nehir

M60 Silah Modelleme - Endüstriyel Tasarım

Güzel çalışma. Bence de mermiler tam oturmamış gibi. Bu arada çok parlak değil mi metal? Malum orduda parşayan silahlar biraz sakıncalı :)
  20. Erkan Nehir

Brandday_5 / Erkan Nehir

Yukarı Alt