@çatıCini
Eğer bir kişinin yeteneğini gösterecek bir portfolyosu yok ise ve firmayı sadece ikna kabiliyeti ile logosunu yaptırmaya teşvik edebiliyorsa hata firmadadır tasarımcıda(?) değil.... :)
@nuriQocca
20 melek var demişsiniz. 10'u uyuyormuş. 9'u bunu okuyor. Ee 19 yapar. 20. nerde?
Bu arada 14 yere nasıl yapıştıracağız bunu? Yani nereye yapıştıracağız? Buzdolabı, duvar falan? Ve aynen olduğu gibi mi? Yani "sevdiğin" yerine "seWdiğin" mi yazacağız? işin büyüsü orda galiba...
Az önce google'dan twitter'a girdim.... Kapımın önünde siyah bir minibüs belirdi... Ve kapımda 2 tane siyah takım elbiseli ve siyah gözlüklü adam..... Eyvah ne yaptım ben!!!
Aslında bu mantıkla yola çıkarsak en başta Bill Gates dava açmalı Türkiye'ye....
Bilgisayarı ve interneti sadece hangi amaçla kullananların ayrıntısına girmeyeceğim :)
@pnrmk
Birincisi bahsettiğiniz sistem freelance değil...
İkincisi, haftanın 3 günü "yazarınız ile birlikte" çalışacaksa, vay haline o grafikerin....
Bol şans dilerim.
İyi çalışmalar.
@grafikerrrrr
Forum üye ismi: "grafiker". (hatta grafikerrrrrrrrrr) Profil bilgileri meslek: "mimar"... Konuda yazan meslek: "Resim öğretmeni"..... Evet sanırım siz de "kendin keşfetme yolculuğuna yeni çıkmış bir genç"siniz....
@Hasan DİLSİZ
Bir logoya bu gözle bakmamak lazım. Sonuçta baktığınız şey matematiksel bir küre değil. Bir logo. Apple logosunda ki elmayı kimse o şekilde ısıramaz ona bakarsanız. Diş izleri olmalı değil mi? Playstation'un eski logosu... P'nin gölgesi yere S olarak düşüyor. Oysa ki bu imkansız...
Güzel bir sistem. Fakat özellikle "yaratıcılık" hususunda hizmet veren bir firmanın daha yaratıcı ve özgün bir isim kullanmasını beklerdim.
Benim görüşüm tabii.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.