Benim de ilk gözüme çarpan alt kısımdaki desen oldu. Ve satranç taşlarının bazılarının yatık olması hoş durmamış bence. Demet Hanımın dediği gibi katılım ve iletişim bilgisi eksik.
Bu arada başlık da dikkatimi çekti. Turnuvalar zaten birincilik için yapılmaz mı? İl birinciliği turnuvası demeye...
@carlito1914
İşte az önce söylediğim konuyu bu mesajınızla desteklemiş oluyorsunuz....
Bir konudaki hatanız belirtilince hemen saldırganlaşıyorsunuz ve "çıkış" olarak niteliyorsunuz bu durumu. Yorum istiyorsunuz fakat yorum ve eleştiri yapılınca da "zaten fantazi. Tartışmaya gerek yok"...
@carlito1914
"Değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler" diye bir başlık atıyorsunuz sonra da yorum yapılınca "üzerinde tartışmak yersiz" diyorsunuz... Tam olarak ne duymak istiyorsunuz gerçekten?
Forumda birkaç arkadaşta daha bu sorun var... Güzel tepkiler gelince herşey yolunda. Fakat...
Forumu şöyle bir gezinirken yine gözüme çarptı birşeyler. Tamam benim süper bir Türkçem yok fakat bu sektörde ve özellikle "tasarımcıyım" diyen kişilerin bu tür şeylere imza atması hoş olmuyor gerçekten. Hatta gülünç oluyor. Aslında gülünç olmak hoştur... Kendimle tezata düştüm şimdi :)
Herneyse...
Evet bu sektördeki en büyük sıkıntılardan birisi ne istediğini bilmeyen müşterilerdir. :)
Bence gayet sade ve güzel. Küçük bir detay olarak; sol kenardaki menülerin zemin rengi değişebilir. Turuncu veya gri vs.
Üst kısma ise sitenin ne hakkında olduğuna dair kısa bir yazı veya slogan eklenebilir.
@Gökhan Senat
Web sitelerini inceledim ve web sitesi ve tasarım işi yaptıkları söyleniyor. Kafama takılan durum, "yazılım firmasıyız" dedikleri ne anlama geliyor? "websitesi ve tasarım yapıyoruz" ibaresi kullanmalarına rağmen buraya ilan verip tasarımcı aradıklarına göre sanırım bünyelerinde...
AHŞAH yazılmış. Ayrıca KULÜBE yazılması gerekirdi. Birkaç imla hatası daha var ve text yerleşimi hatalı.
Bir de orta kısımdaki beyaz boşluk çok göze batıyor. Renklendirilebilir.
Siz müşterilerinizden tasarım işi alıp bu işleri başkalarına mı yaptırıyorsunuz?
Örneğin ben size 10 lira dedim. Bu rakam müşteriye de 10 lira olarak yansımayacak anladığım kadarı ile....
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.