Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Walpaper Tasarımı vol.1

@u-ata Yazdıklarımı ve yorumlarımı takip etmeniz beni sevindirdi. Takip edilmek güzel... Ve daha tüm paylaşımlarımı takip ederseniz ne denli yapıcı ve faydalı olduklarını görürsünüz zamanla... İyi forumlar dilerim.
  2. Erkan Nehir

Photoshopla istenmeyen bir yeri silme

@yusufbatirel Bravo... Fevkaladenin fevkinde bir yardım mesajı olmuş....
  3. Erkan Nehir

Brandday_3 / Erkan Nehir

@Demet YILDIZ Hiç gerek yok korkmaya.. Fikir fikirden üstündür.. :) Ayrıca teşekkürler. :)
  4. Erkan Nehir

Akdeniz Üniversitesi Yeni Logosunu Arıyor

Sonucu görür gibiyim... "Birinciliğe layık eser bulunamamıştır".... :)
  5. Erkan Nehir

Brandday_3 / Erkan Nehir

Bu çalışmamda Logonun bir hikayesi/mesajı olsun istedim. Her türlü iş başvurusunda, kariyer çalışmalarında kendimizi daha iyi ifade etmek ve tanıtmak için, profilimizin, özgeçmişimizin yanı sıra, çalışmalarımızı (portfolyomuzu) hazırladığımız dosyalara veya elektronik postaya "ataç"larız. B ve D...
  6. Erkan Nehir

Brandday_1 / Erkan Nehir

Teşekkürler arkadaşlar :)
  7. Erkan Nehir

Brandday_2 / Erkan Nehir

8. Erkan Nehir

Brandday_1 / Erkan Nehir

@Emre DEMİRCİ Teşekkürler Emre Bey. Size de. :) Tüm katılımcıların da çalışmalarını merakla bekliyorum açıkçası. Grafikerler.org ekibinin tasarım kabiliyetini sergileyelim hep birlikte.. :)
  9. Erkan Nehir

Kadına Karşı Şiddet Afişim

Sanırım kullandığınız görseli başka bir yerden almışsınız. Sıfırdan ve kendinize özgü görsellerle bir afiş hazırlamak daha iyi olurdu görüşündeyim. Bu arada bu kampanyaya ben de gönülden katılıyorum. Fakat kafama takılan nokta "Kadına karşı şiddet suçtur" sözü. Biliyorum bu slogan size ait değil...
  10. Erkan Nehir

Brandday_1 / Erkan Nehir

İlk çalışmamı sunuyorum. Güzel bir yarışma olacak. Herkese başarılar.
  11. Erkan Nehir

Süper Olmasada Güzel Bir Tasarım. Polis Özel Harekat

@Emniyet_Portal Yanlış anlamayın burada kimsenin amacı sizi yermek veya tasarımlarınızı aşağılamak değil. Yaptığınız işler çalıştığınız ortam için tatmin edici olabilir. Fakat çalıştığınız ortam gereği bunu en iyi sizin bilmeniz gerekir ki; bir sunum yaparken, bir bilgi verirken, kendinizi...
  12. Erkan Nehir

Süper Olmasada Güzel Bir Tasarım. Polis Özel Harekat

Sitemize verdiğiniz bir ilanda "merhaba ismim gökhan. rizede ikamet etmekteyim. açık öğretim lisesinde öğrenciyim. bilgisayar ve grafik işinde çok başarılıyım. yaptığım işler sırası ile Emniyet Genel Müdürlüğün Eğitim Dairesi Basım Yayın Bölümünde Afiş, Broşür, Roll-Up Afiş , İlan Kitapçık...
  13. Erkan Nehir

Şık Polis Armaları (Polis Logo Çalışmam)

@danisman Evet olaya hiç bu yönden bakmamıştım... Eğer öyle ise "jpeg logolar nasıl vektör hale getirilir" konusunda mükemmel çalışmalar... :)
  14. Erkan Nehir

RGB - CMYK Dönüşümde renk kaybı sorunu

Bilgisayar ekranı üzerinde bir çalışmanın CMYK ya çevrildikten sonra baskı renklerini görmek çok zordur. Tabii birkaç bin dolarlık bir monitörünüz yoksa... (Veya MAC) Tiff veya CMYK olarak ekranda gördüğünüz renkler baskı renkleri değildir. Ekranda RGB olarak sizi tatmin eden renkler CMYK ya...
  15. Erkan Nehir

@Emniyet_Portal Daha önce yapılmış ve şu anda kullanımda olan bir çalışmayı birebir alarak sadece birkaç ton renk oynaması yaparak (ki ben bir fark göremedim) aynı çalışmayı farklı kaydetmek ve bu çalışma bana aittir demek tasarım değildir... Yaptığınız tüm çalışmalar (daha doğrusu yaptığınızı...
  16. Erkan Nehir

...................................
  17. Erkan Nehir

müşterinin istegine göre hazırlanmış logo yorum ltf

Başlık aslında içinde bir savunma mekanizması taktiği barındırıyor... Tıpkı "Can Sıkıntısı" çalışmaları gibi... Diyelim ki çalışma beğenildi... Cevap: Teşekkürler arkadaşlar... İnşallah daha iyiye gideceğim.... vs vs vs... Beğenilmedi ve eksikler dile getirildi... Cevap: Yapacak birşey yok...
  18. Erkan Nehir

Şu arkaplanı yapamıyorum :(((

Göl yüzeyi değil mi o? Tepeden görünüş bir gölden kesit gibi geldi bana... Su efekti arka plan veya Water effect wallpapers diye aratabilirsiniz.
  19. Erkan Nehir

@Emniyet_Portal Yani Emniyet Teşkilatının şu ana kadar kullandığı arma ve amblemlerin tasarımı size mi ait...????
  20. Erkan Nehir

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

@Hakan Dağdeviren Şu anda müşteri bekliyor :) bi türlü ısınamadım Mac'a.
Yukarı Alt