Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Kartvizit Yaptırılacaktır.

Pek ciddi bir işveren değil. 10 gündür mail bekliyorum. Zaman kaybı...
  2. Erkan Nehir

Türkiye Noterler Birliği Logo Tasarım Yarışması

Son 10 yıldır katıldığım tüm resmi kurum yarışmaları aynı sonuçla bitti. "Birinciliğe layık eser bulunamamıştır...."
  3. Erkan Nehir

Taklitlerimden sakınınız... :)

Teşekkürler. Ben hallettim... Bu arada bu şahıs sağolsun baya bir reklamımı yapmış. Müşterilerim aniden arttı :)
  4. Erkan Nehir

Web site için fiyat teklif

@gizemliprens Bu işi meslek olarak yapıp fiyatlar hakkında bilginiz olmaması tuhaf geldi de...
  5. Erkan Nehir

Walpaper Tasarımı vol.1

Vol.1 ne demek acaba?
  6. Erkan Nehir

Bu şahıs hakkında bugün savcılığa suç duyurusunda bulundum. Mevcut forumlardan üyenin IP numarası ve adresi tespit edildi... Çok yakında gereken cezayı alacak bu şahıs...
  7. Erkan Nehir

Sanırım bu kişinin kim olduğunu tahmin edebiliyorum.......
  8. Erkan Nehir

Web site için fiyat teklif

@gizemliprens Mesleğiniz nedir acaba?
  9. Erkan Nehir

Bu sabah forumumuz üyesi bir arkadaşımızın uyarısı üzerine ilginç bir olayla karşılaştım... Forum üyemizin kendi forumuna üye olan bir kişi benim ismimi kullanarak bir mesaj paylaşmış. İsim benzerliği elbette olabilir fakat kullandığı terimler ve felaket Türkçesi ile bu kişinin grafiker veya...
  10. Erkan Nehir

Satılık BlackBerry Bold 9700

Satılık BlackBerry Bold 9700 Ayrıntılı bilgi için tıklayınız
  11. Erkan Nehir

Satılık BlackBerry Curve 9380 (2 aylık-Kutulu)

Satılık BlackBerry Curve 9380 (2 aylık-Kutulu-Garantili) Ayrıntılı bilgi için tıklayınız
  12. Erkan Nehir

Corel12'de Resimden Yazıyı Ayırma

@nanorator Aynı şeyden bahsediyoruz :) Benim yazdığım mesajdan alıntı yapıp Corel Draw vektör tabanlı demşsiniz.. Oysaki ben Corel Draw ile yapılan bir çalışma sunmadım. Photo Paint ten bahsediyordum mesajda. Bu durumda alıntı yaparak verdiğiniz cevap biraz anlamsız olmuş :)
  13. Erkan Nehir

Logotype Çalışmam

@nanorator Hayır neden kızayım :) Aksine size katılıyorum. Logotype bakış açısı geniş bir kavramdır. Pelikan çalışmasına gelince, bu çalışma yaklaşık 200 çalışma arasında birincilik kazanan çalışmamdır... Logotype veya logo çalışmalarının "yalın" olması çalışmanın kötü olduğu anlamına gelmez ve...
  14. Erkan Nehir

Logotype Çalışmam

@Emre DEMİRCİ Teşekkürler. Ukla yarışması daha önce uzatılmıştı fakat şu an çalışma yükleme süresi dolmuş. Sonuçlar için bekleme aşamasında.
  15. Erkan Nehir

@nanorator Şok olacağımı zannetmiyorum çünkü her iki programı da birçok kez kullandım... :) Pratiklik kişinin hakim olduğu programlara göre değişir. Corel Photo Painte vektör tabanlı bir programdır diyerek Corel hakkında pek bilgiye sahip olmadığınız anlaşılıyor zaten... Daha önce de bahsettiğim...
  16. Erkan Nehir

Ayrıca Corel Photo Paint Vektör (Vektörel sözcüğü yanlış bir terimdir) tabanlı bir program değil, bitmap çalışmalar yapan bir programdır. Corel Draw ve Corel Photo Paint Farklı programlardır. Bu durumda program kullanımı hakkında bilgi sahibi olmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmış oluyor...
  17. Erkan Nehir

@nanorator Videoyu izlerseniz son derece pratik olduğunu göreceksiniz. Evet dediğim gibi kullanım bilgisine bağlı bu durum tabii.
  18. Erkan Nehir

Logotype Çalışmam

@nanorator Teşekkürler. Bu nasıl peki?
  19. Erkan Nehir

Logotype Çalışmam

Merhaba. Uzun bir aradan sonra nihayet turizm mevsimi bitti ve grafik çalışmalarıma tekrar başlama fırsatı budum :) Bir firma için tasarladığım Logotype çalışması. Süre dolduğu için malesef projeye katılamadım ve burada paylaşmak istedim.
  20. Erkan Nehir

@Aslı SAYILIR Corel Draw ile birçok işlem mümkündür. Yeter ki kullanmasını bilelim. Forum içerisinde Corel Draw derslerinde buna benzer bir ders mevcut. (Corel Photo Paint / Clone Tool) >>> LİNK Bu yöntemle yazının üzerini bir nevi kamufle edebilirsiniz. Not: Bu yöntem için Corel X4 veya üzeri...
Yukarı Alt