Bu şahıs hakkında bugün savcılığa suç duyurusunda bulundum. Mevcut forumlardan üyenin IP numarası ve adresi tespit edildi...
Çok yakında gereken cezayı alacak bu şahıs...
Bu sabah forumumuz üyesi bir arkadaşımızın uyarısı üzerine ilginç bir olayla karşılaştım...
Forum üyemizin kendi forumuna üye olan bir kişi benim ismimi kullanarak bir mesaj paylaşmış.
İsim benzerliği elbette olabilir fakat kullandığı terimler ve felaket Türkçesi ile bu kişinin grafiker veya...
@nanorator
Aynı şeyden bahsediyoruz :)
Benim yazdığım mesajdan alıntı yapıp Corel Draw vektör tabanlı demşsiniz.. Oysaki ben Corel Draw ile yapılan bir çalışma sunmadım. Photo Paint ten bahsediyordum mesajda. Bu durumda alıntı yaparak verdiğiniz cevap biraz anlamsız olmuş :)
@nanorator
Hayır neden kızayım :)
Aksine size katılıyorum. Logotype bakış açısı geniş bir kavramdır.
Pelikan çalışmasına gelince, bu çalışma yaklaşık 200 çalışma arasında birincilik kazanan çalışmamdır...
Logotype veya logo çalışmalarının "yalın" olması çalışmanın kötü olduğu anlamına gelmez ve...
@nanorator
Şok olacağımı zannetmiyorum çünkü her iki programı da birçok kez kullandım... :) Pratiklik kişinin hakim olduğu programlara göre değişir.
Corel Photo Painte vektör tabanlı bir programdır diyerek Corel hakkında pek bilgiye sahip olmadığınız anlaşılıyor zaten... Daha önce de bahsettiğim...
Ayrıca Corel Photo Paint Vektör (Vektörel sözcüğü yanlış bir terimdir) tabanlı bir program değil, bitmap çalışmalar yapan bir programdır. Corel Draw ve Corel Photo Paint Farklı programlardır. Bu durumda program kullanımı hakkında bilgi sahibi olmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmış oluyor...
Merhaba. Uzun bir aradan sonra nihayet turizm mevsimi bitti ve grafik çalışmalarıma tekrar başlama fırsatı budum :)
Bir firma için tasarladığım Logotype çalışması. Süre dolduğu için malesef projeye katılamadım ve burada paylaşmak istedim.
@Aslı SAYILIR
Corel Draw ile birçok işlem mümkündür. Yeter ki kullanmasını bilelim.
Forum içerisinde Corel Draw derslerinde buna benzer bir ders mevcut.
(Corel Photo Paint / Clone Tool) >>> LİNK
Bu yöntemle yazının üzerini bir nevi kamufle edebilirsiniz.
Not: Bu yöntem için Corel X4 veya üzeri...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.