Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Logo Yapımı

Ben Corel Draw kullanıyorum.
  2. Erkan Nehir

trendy dünyası logo

@muzisyen Biraz abartmaya başlamadınız mı sizce de??
  3. Erkan Nehir

Tablet çizim çalışmam CS3 La Pazz Tablet(Conan The Barbarian)

Daha önce sunmuş olduğum bir çalışmamın aşamalı videosu.
  4. Erkan Nehir

Bu resim photoshop ürünümüdür !

Buna en iyi cevabı sanırım bu resimleri sunan firma verecektir. :)
  5. Erkan Nehir

Ödül kazanan yeni bir çalışmam

Bir yarışmada birincilik kazanan diğer bir çalışmam. Atiye Laçin Tatlı üreten bir firma. Logoda mistik ve mevlevi bir format istenmişti.
  6. Erkan Nehir

can sıkıntısı işte...

Temiz çalışma.
  7. Erkan Nehir

Corel Draw x4 Bezier Tool Videolu anlatım(Çizim aracı)

Ben teşekkür ederim Murat Bey. Faydalı olması dileğiyle.
  8. Erkan Nehir

CorelDRAW X6 Çıktı....

Bu arada klasör içindeki x6 dosyaları ön izleme yapılamıyor. Bunu çözen var mı acaba?
  9. Erkan Nehir

..:: 1000 tl ödüllü logo yarışması ::..

Bir yarışma düzenlenmiş, şartname yazılmış, kimsenin katılması zorlanmamıştır. Dileyen katılır, dileyen boykot eder katılmaz ve diğer onbinlerce dolarlık yarışmalara iştirak eder. Gayet doğal. Forum kurallarına uygun her mesaj veya ilan yayınlanır. Verilen ödül veya şartlar birilerinin işine...
  10. Erkan Nehir

CorelDRAW X6 Çıktı....

@Murat VARDAR Evet. Genel olarak aslında elbette artıları var. Fakat neredeyse 2 sene içinde 2 yeni versiyon üreten Corel'den daha iyi bir atak beklerdim. Mesela Jpeg persfektif olayı da eklenmiş. Fakat deforme edince görselin kalitesi düşüyor. Ve 15 dakikalık "what is new" videosunda nasıl...
  11. Erkan Nehir

4 adet karakalem çalışmam

Birkaç perspektif hatası dışında güzel çalışmalar. Emeğinize sağlık.
  12. Erkan Nehir

@farukcagla Faruk Bey testi sadece okul yıllarımda çözdüm ve okul hayatım da yıllar önce bitti. Bundan sonra da çözmeye niyetim yok. Sorunuza gereken cevap verilmiştir. Konu dışı başka sorularınız olursa ayrı bir başlık altında açabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
  13. Erkan Nehir

Faruk Bey test çözme yaşını çoktan geçtim... Yazmış olduğum mesajda herşey net ve açıktır. Diğer yarışma sitelerinde de tasarımcı imzalı ve onaylı tasarım devir sözleşmesini ve orijinal dosyaları firmaya ilettikten sonra ödülünü alır. Şimdiye kadar kazanmış olduğum onlarca yarışmada hep bu...
  14. Erkan Nehir

Bu ilan/yarışma konusu bir firma tarafından açılmış bir konudur. Grafikerler.org'un düzenlediği bir organizasyon veya proje değildir. Site kurallarına uyduğu sürece her üye istediği şekilde konu açabilir, ilan verebilir ve mesaj yazabilir. (Bana bedava logo lazım, hayrınıza bi logo lütfen vs...
  15. Erkan Nehir

CorelDRAW X6 Çıktı....

@Murat VARDAR Göz attım :) Evet ilave olarak Carver var. Fakat çok hassas ve uygulaması biraz uğraştırıyor. Videoların hepsini izledim. Çoğu zaten x5 hatta x4 ile yapılabilen uygulamalar. Ben daha iyisini beklerdim açıkçası.
  16. Erkan Nehir

CorelDRAW X6 Çıktı....

Biraz göz attım da X5'ten pek farkı yok gibi. Tek hoşuma giden tarafı trace daha hızlı ve kaliteli. Onun dışında "oh iyiki çıktı" diyemedim maalesef. Ve extract hala yok.
  17. Erkan Nehir

Corel DRAW x3 , x4

Forumumuzda corel draw dersleri bölümünde başlangıç derslerini inceleyebilirsiniz.
Yukarı Alt