@deli_dus
Çıktı alırken seçeneklerde kağıda sığdır (fit to page) veya normal boyut vs gibi seçenek ayarlarından da kaynaklanabilir. fit to page derseniz boyut bozulabilir.
@abdiyar
Bence bir sitenin sadece ismi ile tutup tutmayacağını kestirmek yanlış bir bakış açısı. Yıllar önce birisi facebook ismini satışa çıkartsaydı herhalde sadece domain parasına satabilirdi ancak. Önemli olan vereceği hizmetin kalitesi ve sıradışı özellikleridir bir sitenin.
Şu an için...
Bu kullandığınız template'e göre değişmektedir. Template'i indirdiğiniz sitede veya template klasörü içerisinde bu konuda genelde bilgi mevcuttur. Eğer indirdiğiniz template normalde para ile satılan bir template ise ve siz parasız bir kopyasını bulup birebir kullanıyorsanız bu durum sorun...
@Günay YUNUS
En alttaki simge aynı zamanda WORD içinde bulunan bir karakterdir ve internet üzerinde kullanıma uygun olması açısından seçilmiştir. Keşke araştırma yaparken bunu da araştırsaydınız ve bir göz atsaydınız. :) Görüyorum ki mesleğiniz tasarım olmasına rağmen herhangi bir yazı...
@muzisyen
Bana da bir takım elbise, bir çift spor ayakkabı, 3-4 tane mont, 2-3 tane de jean pantolon acil yollarsanız sevinirim. Ve acayip teşekkür ederim...
İskoçya’da yaşayan 47 yaşındaki Cadden, sadece bir kurşun kalemle siyah-beyaz fotoğraflar kadar net görünen resimler yapıyor.
Hiperrealizm, fotorealizm fikrinden doğmuş bir akım. Tablolar fotoğraflar örnek alınarak ancak farklı malzemeler kullanılarak yapılıyor.
Cadden’ın bir tablosunu...
O halde bir film çekelim... Tüm oyuncular bedavaya oynasın... Tüm şirketler bedavaya sponsor olsun.. Film tutarsa herkes parasını alsın. Tutmazsa napalım... Sağlık olsun herkes yoluna... :)
@erol_unver
Evet ben varım demiş ve "grafikerim" demiş. Ve siz de ne isim ne portfolyo ne örnek çalışma istemeden listeye aldım demişsiniz... Bu da işe ne derece ciddiyetle baktığınızı gösteriyor...
Ben de astronotum... Bu sözüm bir uzay araştırma merkezine girmek için yeterli mi?
Ayrıca...
@erol_unver
Basit olacak diyorsunuz fakat yardım talep ediyorsunuz...
Demek ki o kadar basit değilmiş bu işler değil mi?
Reklam giderlerini cebinizden karşılamanız son derece doğal. Bunu da tasarımcının karşılaması biraz tuhaf olurdu zaten...
Boş vakitlerimizde yaptığımız photoshoplar o...
@erol_unver
Yani bir tasarımcı 3 sene boyunca sizin için çalışacak ve emek verecek, bunun yanı sıra onca emekten ve tasarımdan sonra "maalesef bu iş olmadı hadi eyvallah" diye bir cevapla karşılaşma durumu olacak?
Böyle bir iş teklifine siz evet dermiydiniz???
@danisman
Geçen gece Kanal D haberde izledim. Pazar esnafı fiyat etiketlerini değiştiriyorlardı. Gayet de düzgün çizdi hepsi. :)
Ayrıca Pound ile kıyaslanınca son derece daha kolay çizimi. Tabii benim görüşüm.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.