Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

CorelDRAW X6 Çıktı....

İnşallah yenilikleriyle 500 Doları hakediyodur. :)
  2. Erkan Nehir

Kroslarda sapma

@deli_dus Çıktı alırken seçeneklerde kağıda sığdır (fit to page) veya normal boyut vs gibi seçenek ayarlarından da kaynaklanabilir. fit to page derseniz boyut bozulabilir.
  3. Erkan Nehir

Sizce bu domain tutulurmu yada ne kadar eder ? Arkadaşlar Baktıysanız yorum bırakın

@abdiyar Bence bir sitenin sadece ismi ile tutup tutmayacağını kestirmek yanlış bir bakış açısı. Yıllar önce birisi facebook ismini satışa çıkartsaydı herhalde sadece domain parasına satabilirdi ancak. Önemli olan vereceği hizmetin kalitesi ve sıradışı özellikleridir bir sitenin. Şu an için...
  4. Erkan Nehir

Kroslarda sapma

@deli_dus Krosları nasıl atıyorsunuz? Ve pdf olarak mı kayıt ediyorsunuz?
  5. Erkan Nehir

İndirdiğimiz template ler hakkında sorum var

Bu kullandığınız template'e göre değişmektedir. Template'i indirdiğiniz sitede veya template klasörü içerisinde bu konuda genelde bilgi mevcuttur. Eğer indirdiğiniz template normalde para ile satılan bir template ise ve siz parasız bir kopyasını bulup birebir kullanıyorsanız bu durum sorun...
  6. Erkan Nehir

Resmi çizgi roman sayfası gibi yapma?

Alternatif olarak action kullanmadan "filter/posterize ile de bu görüntüyü elde etmek mümkün.
  7. Erkan Nehir

Türk Liramızın simgesine grafiker bakışı...

@Günay YUNUS En alttaki simge aynı zamanda WORD içinde bulunan bir karakterdir ve internet üzerinde kullanıma uygun olması açısından seçilmiştir. Keşke araştırma yaparken bunu da araştırsaydınız ve bir göz atsaydınız. :) Görüyorum ki mesleğiniz tasarım olmasına rağmen herhangi bir yazı...
  8. Erkan Nehir

trendy dünyası logo

@muzisyen Bana da bir takım elbise, bir çift spor ayakkabı, 3-4 tane mont, 2-3 tane de jean pantolon acil yollarsanız sevinirim. Ve acayip teşekkür ederim...
  9. Erkan Nehir

Tasarım yapıcak

Şaka mı? :)
  10. Erkan Nehir

Bunlar fotograf değil....(Hiperrealizm)

İskoçya’da yaşayan 47 yaşındaki Cadden, sadece bir kurşun kalemle siyah-beyaz fotoğraflar kadar net görünen resimler yapıyor. Hiperrealizm, fotorealizm fikrinden doğmuş bir akım. Tablolar fotoğraflar örnek alınarak ancak farklı malzemeler kullanılarak yapılıyor. Cadden’ın bir tablosunu...
  11. Erkan Nehir

Wordpress video ekleme

@yulufer Ben 1 taneyi de göremiyorum :) Video embed kodunu sayfa html modundayken yükleyince olması lazım bildiğim kadarı ile.
  12. Erkan Nehir

Wordpress video ekleme

Bir wordpress site sayfası içine video mu eklemek istiyorsunuz?
  13. Erkan Nehir

Adobe programlarında deneyimli olan kişiler aranıyor...

O halde bir film çekelim... Tüm oyuncular bedavaya oynasın... Tüm şirketler bedavaya sponsor olsun.. Film tutarsa herkes parasını alsın. Tutmazsa napalım... Sağlık olsun herkes yoluna... :)
  14. Erkan Nehir

HDR ve Resim - Yardım

http://www.sxc.hu/ yardımcı olacaktır.
  15. Erkan Nehir

@erol_unver Evet ben varım demiş ve "grafikerim" demiş. Ve siz de ne isim ne portfolyo ne örnek çalışma istemeden listeye aldım demişsiniz... Bu da işe ne derece ciddiyetle baktığınızı gösteriyor... Ben de astronotum... Bu sözüm bir uzay araştırma merkezine girmek için yeterli mi? Ayrıca...
  16. Erkan Nehir

@erol_unver Basit olacak diyorsunuz fakat yardım talep ediyorsunuz... Demek ki o kadar basit değilmiş bu işler değil mi? Reklam giderlerini cebinizden karşılamanız son derece doğal. Bunu da tasarımcının karşılaması biraz tuhaf olurdu zaten... Boş vakitlerimizde yaptığımız photoshoplar o...
  17. Erkan Nehir

@erol_unver Yani bir tasarımcı 3 sene boyunca sizin için çalışacak ve emek verecek, bunun yanı sıra onca emekten ve tasarımdan sonra "maalesef bu iş olmadı hadi eyvallah" diye bir cevapla karşılaşma durumu olacak? Böyle bir iş teklifine siz evet dermiydiniz???
  18. Erkan Nehir

@Emine Şahin aaa evet. iyi ki kazanmamışım :)
  19. Erkan Nehir

Bunlar da benim tasarımlarımdı. Fazla bir iddiam olmasa da benim de çorbada tuzum olsun istedim :)
  20. Erkan Nehir

@danisman Geçen gece Kanal D haberde izledim. Pazar esnafı fiyat etiketlerini değiştiriyorlardı. Gayet de düzgün çizdi hepsi. :) Ayrıca Pound ile kıyaslanınca son derece daha kolay çizimi. Tabii benim görüşüm.
Yukarı Alt