Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Türk Liramızın simgesine grafiker bakışı...

@danisman İşte o zaman bunu tartışalım... Çizimi kolay mı değil mi. İnternet ortamında nasıl kullanılacak. vs.. Yok deniz fenerini temsil ediyormuş, yok RTE miş, yok ermeni para birimiymiş. Yok tasarımcının isim harfleri TL miş... Yok Nazi işaretiymiş.. Bana saçma gelen bu tartışmalar...
  2. Erkan Nehir

@danisman Verilen cevap benim yorumumun altında olduğu için manzara öyle göründü bir an. Bana ithafen bir cevap olmasa bile bu yakıştırmayı beğenmedim açıkçası.
  3. Erkan Nehir

@danisman Hayır biz "EŞEĞİZ" lafı geçtiğini sanmıyorum yaptığım yorumda... Öyle birşey de demiyorum. Ne dediğim gayet açık. Lütfen yaptığım yorumu saçma sapan bir ifadeyle başka yerlere çekmeyiniz...
  4. Erkan Nehir

Bence tüm bu komplo teorileri, benzetmeler, son derece yersiz. Tasarımcının ismi "Ahmet / Mehmet / Veli / Ayşegül vs. olsaydı tasarım doğru bir seçim mi olmuş olacaktı? Hangi tasarım seçilirse seçilsin mutlaka eleştirilecekti. Dolar simgesi neden "S" harfini çağrıştırıyor peki? Bununla ilgili...
  5. Erkan Nehir

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

İpi göğüsleyen ve amacına ulaşan arkadaşı tebrik ederim.
  6. Erkan Nehir

CD kartvizit tasarımı için yardımcı olacak var mı

Merhaba, İstediğiniz şey elbette imkansız değil fakat bir ilan vermişsiniz ve 3-4 saat içinde baskıya hazır hale gelmesini istemişsiniz. Diyeceksiniz ki "yarın öğlene kadar da olabilir dedim" Tuhaf gibi görünse de biz grafikerler de bazen uykuya ihtiyaç duyarız. İşi teslim alma sürenize...
  7. Erkan Nehir

Vektörel Meyveler-Muz,Çilek,Elma,Ayva,İncir,Armut,Kavun,Üzüm,Portaka l - AI Formatında

Linkte sorun yok. https://rapidshare.com/#!download|425l34|350229982|meyveler_vekt__rel.rar|3720|R~0|0|0|RapidPro expired. (34fa3175)
  8. Erkan Nehir

Corel de ebat problemi

86,50 yerine 86,5 deneyin. Ve/veya virgül yerine nokta kullanmayı deneyin.
  9. Erkan Nehir

Logo Nasıl Yapılır Yardım!!!

@Haruns "Takmak" ibaresini "logo tasarlamaya merak sardım ve öğrenmek istiyorum" olarak algılar ve buradan yola çıkarsak; tasarım her nekadar matematiği de içinde barındırsa da, x+y-c/a = LOGO gibi bir matematiksel mantıkla, veya 2 tutam corel, bir tutam degrade, göz kararı cs gibi yemek...
  10. Erkan Nehir

Kurumsal Kimlik Çalışması - GOTİK

Resim yükleme konusunda aşağıdaki link yardımcı olacaktır https://www.grafikerler.org/sevim/31580-imageshackus-uzerinden-foruma-gorsel-yukleme-resimli-anlatim.html
  11. Erkan Nehir

Yeni başlayan bir acemiden

Merhaba. Foruma resim yükleme konusunda aşağıdaki link yardımcı olacaktır. https://www.grafikerler.org/sevim/31580-imageshackus-uzerinden-foruma-gorsel-yukleme-resimli-anlatim.html
  12. Erkan Nehir

Ben Mükerrem Arslan herkese selamlar.

Aramıza hoşgeldiniz.
  13. Erkan Nehir

Bu tasarımların adı nedir

@GrafikvMedya 3D people olabilir fakat bunun "Vector" olduğunu sanmıyorum...
  14. Erkan Nehir

Satılık Samsung S 630 Dijital Fotoğraf Makinesi

Yaklaşık 2 sene kadar kullanıldı. İyi durumda. Kasada birkaç doğal kullanım yıpranmaları mevcut fakat işlevi kusursuz durumda. Yeni bir makina aldığım için satıyorum. Bu fiyata gayet uygun. Havale ile kargo bana ait ve aynı gün kargoya verilir. Diğer türlü kargo ve diğer masraflar alıcıya...
  15. Erkan Nehir

Sizce Hangisi ?

@lovies Anladım. O halde sadece "HANGİ FONT" diye soruyorsunuz... Başlıkta bunu belirtirseniz konu daha net anlaşılır... iyi çalışmalar...
  16. Erkan Nehir

Sizce Hangisi ?

@lovies Emin misiniz? Peki ben bunların hazır stock görseller olduğunu söylersem??? Maalesef bence HİÇBİRİ.... Bir firmaya sunulan bir tasarım çalışması tamamen özgün olmalıdır....
  17. Erkan Nehir

Pişşşt... :)

@Murat VARDAR Ark yaparak tutuşan bir kablodaki kuşların hali nice olur.. :D Sonuçta bir şamata olacak :)
  18. Erkan Nehir

Pişşşt... :)

Benim bildiğim kadarı ile çok rüzgarlı havalarda iki tel birbirine temas ettiği zaman kısa devre oluşur ve bazen alevlenme ile sonuçlanır. Benim balkon önünde sıkça gözlemlediğim bi durum :)
  19. Erkan Nehir

Sizce Hangisi ?

Çizimler size mi ait acaba?
Yukarı Alt