Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Birkan Deniz | Sanal Modifiye | Volkswagen Golf MK1 [+ wip VIDEO]

@fusava Mesaj kutunuzu kontrol ederseniz sebebini öğrenebilirsiniz Sayın Fusava.. İçten demişsiniz. Küfür etmek, argo kullanmak içtenlik değildir ve forum kurallarına aykırıdır. nerede olduğunuza gelince; Türkiye'nin en bilge forumundasınız ve buna göre davranınız. İyi forumlar dilerim.
  2. Erkan Nehir

Reha Muhtar Klasikleri...

3. Erkan Nehir

Kitabı kapağından dolayı sakın yargılama...

Paul Potts... Sıradan bir insan. Bir cep telefonu satıcısı. yetenek yarışmasına katılıyor. Dış görünüşünden dolayı juri biraz tereddütte. Ama madem gelmiş bir deneyelim diyorlar... Ve sonrası....
  4. Erkan Nehir

Corel X5 apostrof yerine ok işareti koyuyor Corel X3 te böyle bir sorun yok

Corel X4 ve X5 te bu sorun var. Tırnak koymadan önce önüne bir rakam yazınız. Sorun çözülecektir.
  5. Erkan Nehir

Bilardo

Sıkıldığım zamanlarda sıkça oynadığım bir oyun :) Bilardo Oyna
  6. Erkan Nehir

Komik kediler

Ben teşekkür ederim. Bu yoğun ve stresli çalışma ortamında arada böyle şeyler iyi geliyor gerçekten :)
  7. Erkan Nehir

Komik kediler

8. Erkan Nehir

Hayırlı olsun :)

Yeni bölümümüz hayırlı olsun arkadaşlar. :) İlk paylaşım benden olsun..
  9. Erkan Nehir

Android Tablet ve telefonlar için Haber uygulaması

Son dakika haberlerini telefonunuzdan veya pad'inizden(Android) takip etmenize yarayan bir program. Son dakika haberleri, gazete manşetleri, hava durumu, döviz kurları, canlı skorlar bir arada. Türkiye ve Dünya haberleri olarak iki ayrı uygulama. Uygulamalar ücretsizdir. İNDİR
  10. Erkan Nehir

Kendimi Eğitmeliyim-Eğitim Dökümanları Arıyorum...

Bulmuşsunuz zaten :) Forumu inceledikçe gereken tüm cevapları bulacaksınız.
  11. Erkan Nehir

Grafikerler.org Ayvalık'ta

:clap2:Harika
  12. Erkan Nehir

Android Kaz avı

Yazılımı abimin yaptığı android telefonlar için kaz avı oyunu. Açılış logolar ve seslendirme bana ait.
  13. Erkan Nehir

çok acillll gazete logolarına ihtiyacım var

Dilay hanım harfleri yanyana sıralı olarak çoklu kullanmanız daha çabukkkkkkkkkkkkkkkkk sonuç almanızı sağlamaz. Acil demeniz yeterli. Bir de burayı deneyiniz. http://www.seeklogo.com
  14. Erkan Nehir

CorelDRAW Versiyonlarında Dosyaların Geç Açılması Sorunu ve Çözümleri ?

Murat Bey'in bu yararlı bilgilerine ilave olarak birşey ifade etmek isterim. İlk başlarda benim de sıkça yaptığım bir hataydı. Corel Draw'da bir çalışma yaptıktan sonra genelde o çalışmayı silerek aynı sayfa üzerinde farklı bir çalışmaya devam ederiz. Ve o çalışmayı da farklı bir isimde...
  15. Erkan Nehir

Efsane marka Kodak iflas etti.

Dijital çağa ayak uyduramadığı için uzun dönemdir zor günler geçiren Eastman Kodak bu sabah iflas başvurusu yaptı. Kodak fotoğrafı kitlelerle tanıştıran firma olarak biliniyordu. 131 yıllık şirket ABD'nin iflas yasası Chaptetr 11 kapsamında koruma talep etti. Eastman Kodak ABD'deki alt...
  16. Erkan Nehir

çok acillll gazete logolarına ihtiyacım var

@dilayyalcin Dilay hanım verdiğim linki incelediniz mi?
  17. Erkan Nehir

Grafiker hangi programları bilmeli?

@nacizane Yaşınızı bilmiyorum fakat şunu belirtmek isterim. Gürhan Bey'in yorumuna ilave olarak, yaratıcılık bir artıdır. Fakat yaratıcısın o zaman grafiker olabilirsin gibi bir formül kurmak yanlıştır. Yaratıcısın o halde grafiker olabilirsin. Fakat çabalamak, araştırmak ve gerçekten...
Yukarı Alt