Mac kullanmayanların ileride tasarım konusunda sıkıntılar yaşayacağı konusuna açıkçası katılmıyorum. Stabil olması ve hız açısından Mac tasarımda daha sık kullanılmasına rağmen sonuçta tasarımı yapan beyindir bence. 8 sene P4 kullandım şu an da Acer emachines laptop kullanıyorum. Ah bir Mac im...
Benim asıl dikkatimi çeken ilanlardaki "+sigorta" ibaresi... "+sigorta" diyerek sanki bir kıyak geçiliyormuş hissiyatı uyandırılıyor. Oysa ki bu bir mecburiyet. Aksini uygulama gibi bir lüksü yok firmaların...
+ sigorta demek, + maaş demekle aynı şey bence.
Emeğinize sağlık.
Fakat ilk önce "Portföy" değil "Portfolyo" olduğunu belirtmek isterim. Portföy bambaşka birşeydir. Çalışma örneklerinizden oluşan dosyaya portfolyo denir.
Bu yaşta başlangıç yapmanız güzel. Tipografi, yerleşim, vs ve ayrıca bol bol pratik ve özgün tasarımları inceleyip...
@VaraKA
Evet çok basit kalmış gerçekten. Yanına bir kalem ekleseydim keşke. Hatta tepesine bir çatı...
Biraz da gökkuşağı renkli geçişli bir gradient...Altına da altın yaldızlı bir şerit içine "since 1974" falan. Sağ ve soluna da matbaa aletleri vektörleri veya bir bilgisayar... Çok daha iyi...
Güzel çalışmalar.
Tolga Bey bildiğim kadarı ile uzun bir süredir iş arıyorsunuz. Böyle güzel çalışmalar üretebilirken ve ayrıca halen Hürriyet için çalışırken uzun zamandır iş aramanız tuhaf geldi bana açıkçası.
Başarılar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.