Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Websitemin yeni görünümü

Websiteme uyguladığım yeni tema. Görüş ve fikirlerinize. ( Wordpress hazır tema edit ) Menü Türkçe karakter sorununu bir türlü çözemedim :)
  2. Erkan Nehir

grafik tasarım öğretmenliği ?

@r0se 3,5 aylık kurs eğitimi ile öğretmenlik mi yapmak istiyorsunuz?
  3. Erkan Nehir

Çift kırımlı broşür kartvizit

Arşivimi karıştırırken bulduğum yıllar önce yaptığım bir çalışma. Üst kısım ön, alt kısım arka taraf.
  4. Erkan Nehir

Mac Book hakkında.

Mac kullanmayanların ileride tasarım konusunda sıkıntılar yaşayacağı konusuna açıkçası katılmıyorum. Stabil olması ve hız açısından Mac tasarımda daha sık kullanılmasına rağmen sonuçta tasarımı yapan beyindir bence. 8 sene P4 kullandım şu an da Acer emachines laptop kullanıyorum. Ah bir Mac im...
  5. Erkan Nehir

Bunun Adı Sizce Ne Olabilir?

Çizimin en başında E=mc2 çizimini farkeden oldu mu? :)
  6. Erkan Nehir

Stajyer veya Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

Konu başlığı düzenlenmiştir...
  7. Erkan Nehir

izmirden selamlar

Hoşgeldiniz
  8. Erkan Nehir

Dünya'dan ilginç yasaklar!..

@ufuk DEMİRCİ Bu biraz alakasız kalmış. :)
  9. Erkan Nehir

Ürün Fotoğrafı Çekebilecek Grafiker Aranıyor

Benim asıl dikkatimi çeken ilanlardaki "+sigorta" ibaresi... "+sigorta" diyerek sanki bir kıyak geçiliyormuş hissiyatı uyandırılıyor. Oysa ki bu bir mecburiyet. Aksini uygulama gibi bir lüksü yok firmaların... + sigorta demek, + maaş demekle aynı şey bence.
  10. Erkan Nehir

Hello

Hoşgeldiniz sayın "jandarma çavuş".......
  11. Erkan Nehir

14 Yaşındaki Gencin Portföyü!

Emeğinize sağlık. Fakat ilk önce "Portföy" değil "Portfolyo" olduğunu belirtmek isterim. Portföy bambaşka birşeydir. Çalışma örneklerinizden oluşan dosyaya portfolyo denir. Bu yaşta başlangıç yapmanız güzel. Tipografi, yerleşim, vs ve ayrıca bol bol pratik ve özgün tasarımları inceleyip...
  12. Erkan Nehir

Websitem giriş sayfası çalışması

@danisman aaa evet güzel fikir. Alttan hafif gölgeli... :)
  13. Erkan Nehir

@VaraKA Evet çok basit kalmış gerçekten. Yanına bir kalem ekleseydim keşke. Hatta tepesine bir çatı... Biraz da gökkuşağı renkli geçişli bir gradient...Altına da altın yaldızlı bir şerit içine "since 1974" falan. Sağ ve soluna da matbaa aletleri vektörleri veya bir bilgisayar... Çok daha iyi...
  14. Erkan Nehir

Websitemin giriş sayfası için hazırladığım yeni çalışma. Sade ve şık olsun istedim.
  15. Erkan Nehir

Grafiker veya Reklam Ajansı Niçin Emir Eri Olmaktadır?

@svmrc Kusura bakmayın ama tasarımlarınız da Türkçeniz gibiyse müşteriler beğenmemekte haklı sanırım...
  16. Erkan Nehir

Karasızlık :))))

Özellikle süper market kuyruklarında sıkça yaşadığım bir durum :)
  17. Erkan Nehir

(NEW) ID'de hazırlanmış gazete tasarımlarım. (Yayınlanmış Hürriyet DN çalışmalarım) 3

@tolgilis Menü kontrol panelinden değiştirebilirsiniz. Şimdilik ben düzenledim.
  18. Erkan Nehir

(NEW) ID'de hazırlanmış gazete tasarımlarım. (Yayınlanmış Hürriyet DN çalışmalarım) 3

Güzel çalışmalar. Tolga Bey bildiğim kadarı ile uzun bir süredir iş arıyorsunuz. Böyle güzel çalışmalar üretebilirken ve ayrıca halen Hürriyet için çalışırken uzun zamandır iş aramanız tuhaf geldi bana açıkçası. Başarılar.
  19. Erkan Nehir

araç giydirme

@leo1537 Sanırım reklam bedelini kararlaştırmadan önce trafik ve belediyeden gerekli izinleri alıp bunların bedellerini hesaplamanız gerekmekte.
  20. Erkan Nehir

Yaptıklarım... (Lütfen Yorum)

@FURKANs Üyelerimiz yorum yapmak istedikleri zaman yorum yapıyorlar ve yapmışlar da. Hatırlatmanıza gerek yok Furkan Bey.
Yukarı Alt