@Günay YUNUS
Yorumunuz için teşekkürler.
Ama güzel bir film olduğu zaman senarist arka planda kalıp yönetmen ön plana çıkıyor ise, bu durumda da bir film projesinin her aşamasında yönetmen sorumludur bence.
@tihs
Aynı şeyden bahsediyoruz ama farklı açılardan bakıyoruz :)
Ben diyorum ki, grafik tasarım kursu, (Gerçek) grafik tasarım dersi verdiği sürece neden ismini değiştirsin? Eğer grafiker olma garantisi veriyor ise ona göre eğitim versin. yazdıklarımı tekrar okursanız daha iyi anlayacaksınız...
@tihs
Aslında bence durumun "kurs" kelimesi ile ilgisi yok. Tasarım kursu olmaz dersek ve bu mantıkla bakarsak ozaman tüm kursları kaldırmamız gerekir. Resim kursu, yabancı dil kursu vs vs...
Burada sorgulanması gereken kurslarda verilen eğitimin düzeyi ve kalitesi. Kurslar olsun elbette ama...
Çok güzel. 1-2 tane de ben ekleyeyim :)
*Arabada ruhsatsız silah serbest fakat içki bulundurmak yasaktır. ( Kanada)
*Dünyanın en büyük viski üreticisinin ana fabrikasının bulunduğu Tenesse'de içki satışı yasaktır.
Paylaşım için teşekkürler.
Bir ilave. (Yine bir şehir efsanesi olarak)
Heykelin dirseği yanlış bacaktadır. Genelde dirsek dizde el çenede düşünürken sağ ve sol eli hiçbir zaman aynı diz üzerine koymayız. Ve bu çalışmayı da bir sanat eseri olarak düşünürsek anatomik bir hata vardır.
Bu durumun...
@graphfield
Merhaba,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Yarışma tarihi ve şartları henüz netleşmedi fakat bir forum olarak her üyeye eşit şans tanıyoruz. Sonuçta uzman kişiler de bir yerden başlayarak uzmanlaştılar. Tarih netleştiği zaman herhangi bir sınırlama olmadan katılabilirsiniz.
Teşekkürler arkadaşlar.
Bu arada Taçsız Kral arkadaşımızın uyarısı ile yeni kurulan bir forumun bu maskotu izinsiz olarak (ki izin istese bile vermezdim) kullandığını farkettim. Reklamlarını yapmamak için isimlerini vermiyorum. Foruma üye olup uyardım fakat ip numaramı banlamışlar.
Yarın...
@championislove
Açıklama için teşekkürler.
O halde program tanımı şöyle yapsak daha iyi olur. Bilgisayarda olan driverları yükler demişsiniz. Oysa ki bilgisayarda olan bir driver zaten yüklenmiş demektir. Bilgisayarda olmayan driver lar desek daha iyi olur. Driver'ı olmayan yazılımların...
@Murat VARDAR
Evet haklısınız.
Bir arkadaşımız da benim photo paint ile yaptığım text üzerine 3D effect verme çalışmasına "Bunlarla vakit kaybetmeyin. Gerçek 3D programlarını öğrenin" diye bir yorum yapmıştı. :)
Oysa ki Corel Draw Photo paint uygulamaları bambaşka bir uygulama ve...
@NazımHikmetÖztürk
Şimdi olaya şöyle bakmak lazım. 250 TL az ise 250.000 mi olmalı yanlış bir bakış açısı. Bu kadar uçurum biraz abartı olmuş.
Öncelikle beklentilerinizi belirlemeniz gerekmektedir.
"Maskot" denince bir maskot kriteri yoktur. Nasıl bir maskot? Nerelerde kullanılacak? Kostüm...
@fusava
Çevir kazı yanmasın.... :)
"Biz de kendimizi bişey sanıyoruz a.q."
Kullandığınız kelime aynen böyledir.
Bunun ne anlama geldiğini 7 yaşındaki çocuklar bile biliyor artık.
Lütfen karşınızdaki kişilerin zeka ve anlama seviyesini küçümseyen yorumlardan kaçınınız.
Tarafınıza uyarı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.