Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Öyle bir geçer zaman ki yönetmen hatası...

@Günay YUNUS Yorumunuz için teşekkürler. Ama güzel bir film olduğu zaman senarist arka planda kalıp yönetmen ön plana çıkıyor ise, bu durumda da bir film projesinin her aşamasında yönetmen sorumludur bence.
  2. Erkan Nehir

DUR demenin zamanı gelmedi mi?

@tihs Aynı şeyden bahsediyoruz ama farklı açılardan bakıyoruz :) Ben diyorum ki, grafik tasarım kursu, (Gerçek) grafik tasarım dersi verdiği sürece neden ismini değiştirsin? Eğer grafiker olma garantisi veriyor ise ona göre eğitim versin. yazdıklarımı tekrar okursanız daha iyi anlayacaksınız...
  3. Erkan Nehir

@tihs Aslında bence durumun "kurs" kelimesi ile ilgisi yok. Tasarım kursu olmaz dersek ve bu mantıkla bakarsak ozaman tüm kursları kaldırmamız gerekir. Resim kursu, yabancı dil kursu vs vs... Burada sorgulanması gereken kurslarda verilen eğitimin düzeyi ve kalitesi. Kurslar olsun elbette ama...
  4. Erkan Nehir

günün sözü

@danisman Tıpkı her yeni yılda "inşallah bu yıl dünyada açlık ve sefalet olmaz" olmaz diyerek bir gecede binlerce lira harcayan ünlülerimiz gibi. :)
  5. Erkan Nehir

Kitap İsmi ne olabilir!

Siirtografi
  6. Erkan Nehir

Sevdiğimiz Sözler

@Funda Arıcı Evet... :J
  7. Erkan Nehir

Dünya'dan ilginç yasaklar!..

Çok güzel. 1-2 tane de ben ekleyeyim :) *Arabada ruhsatsız silah serbest fakat içki bulundurmak yasaktır. ( Kanada) *Dünyanın en büyük viski üreticisinin ana fabrikasının bulunduğu Tenesse'de içki satışı yasaktır.
  8. Erkan Nehir

Sevdiğimiz Sözler

Taklit edilmek güzeldir. Ancak sizi taklit edenler de taklit edilmek istenen eserler üretebiliyorsa...
  9. Erkan Nehir

Diziyi bu akşam izledim ve ses efektini düzeltip mekanik efekt yapmışlar. Sanırım videoyu izlediler veya birisi uyardı :)
  10. Erkan Nehir

Düşünen Adam Heykeli ve İlginç Hikayesi...

Paylaşım için teşekkürler. Bir ilave. (Yine bir şehir efsanesi olarak) Heykelin dirseği yanlış bacaktadır. Genelde dirsek dizde el çenede düşünürken sağ ve sol eli hiçbir zaman aynı diz üzerine koymayız. Ve bu çalışmayı da bir sanat eseri olarak düşünürsek anatomik bir hata vardır. Bu durumun...
  11. Erkan Nehir

Kartvizit genel format/ebat ve örnek tasarımlar

@nacizane Teşekkürler. Logo ve isimler hariç elbette kullanabilirsiniz. :)
  12. Erkan Nehir

@graphfield Merhaba, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yarışma tarihi ve şartları henüz netleşmedi fakat bir forum olarak her üyeye eşit şans tanıyoruz. Sonuçta uzman kişiler de bir yerden başlayarak uzmanlaştılar. Tarih netleştiği zaman herhangi bir sınırlama olmadan katılabilirsiniz.
  13. Erkan Nehir

Öyle bir geçer zaman ki dizisinde yönetmenin ilginç hatası.. Kendi derlemem :)
  14. Erkan Nehir

En Bilge Forumumuza bilge bir maskot denemesi

Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Taçsız Kral arkadaşımızın uyarısı ile yeni kurulan bir forumun bu maskotu izinsiz olarak (ki izin istese bile vermezdim) kullandığını farkettim. Reklamlarını yapmamak için isimlerini vermiyorum. Foruma üye olup uyardım fakat ip numaramı banlamışlar. Yarın...
  15. Erkan Nehir

Sevdiğimiz Sözler

İster alim ol ister bilge. Anlatabildiğin karşındakinin anlayabildiği kadardır... Mevlana
  16. Erkan Nehir

Bilgisayar için Gerekli Tüm Driverler Tek Dosyada 2012

@championislove Açıklama için teşekkürler. O halde program tanımı şöyle yapsak daha iyi olur. Bilgisayarda olan driverları yükler demişsiniz. Oysa ki bilgisayarda olan bir driver zaten yüklenmiş demektir. Bilgisayarda olmayan driver lar desek daha iyi olur. Driver'ı olmayan yazılımların...
  17. Erkan Nehir

Bilgisayar için Gerekli Tüm Driverler Tek Dosyada 2012

Tüm driver lar derken? isimlerini de belirtirseniz en azından ne indirildiğini bilir arkadaşlarımız. Zira her driver her yazılıma uymayabiliyor.
  18. Erkan Nehir

Corel photo-paint dersleri / 3

@Murat VARDAR Evet haklısınız. Bir arkadaşımız da benim photo paint ile yaptığım text üzerine 3D effect verme çalışmasına "Bunlarla vakit kaybetmeyin. Gerçek 3D programlarını öğrenin" diye bir yorum yapmıştı. :) Oysa ki Corel Draw Photo paint uygulamaları bambaşka bir uygulama ve...
  19. Erkan Nehir

Merhaba Arkadaşlar !

@NazımHikmetÖztürk Şimdi olaya şöyle bakmak lazım. 250 TL az ise 250.000 mi olmalı yanlış bir bakış açısı. Bu kadar uçurum biraz abartı olmuş. Öncelikle beklentilerinizi belirlemeniz gerekmektedir. "Maskot" denince bir maskot kriteri yoktur. Nasıl bir maskot? Nerelerde kullanılacak? Kostüm...
  20. Erkan Nehir

Birkan Deniz | Sanal Modifiye | Volkswagen Golf MK1 [+ wip VIDEO]

@fusava Çevir kazı yanmasın.... :) "Biz de kendimizi bişey sanıyoruz a.q." Kullandığınız kelime aynen böyledir. Bunun ne anlama geldiğini 7 yaşındaki çocuklar bile biliyor artık. Lütfen karşınızdaki kişilerin zeka ve anlama seviyesini küçümseyen yorumlardan kaçınınız. Tarafınıza uyarı...
Yukarı Alt