PSD demişsiniz fakat hepsi JPG ve zeminli. Paylaşım yaptınız fakat sanırım ne paylaştığınızı kontrol etmediniz.
Sadece 1 saç modeli PSD o da çok kötü çözünürlükte. JPEG ler de çok düşük.
Bu halde kullanılmak istense bile tek tek dekupe lazım. Bu durumda hiçbiri bir işe yaramıyor.
Değerlendirelim bakalım...
Açıkçası her iki çalışmaya da logo demek biraz zor.
Çalışmalarınızdan görüldüğü kadarı ile grafiker olmadığınız ve deneme çalışmalar olduğu belli.
Bu bakımdan birkaç yorum ve öneri de bulunayım.
Madem ki merak sarmışsınız, ilk önce logo nedir, temel özellikler ve...
Sayın Hatac ikidir aynı soruyu farklı başlıklar altında açıyorsunuz. Amacım reklam yapmak değil diyorsunuz cevabı vermeme rağmen yine aynı soruyu sormuşsunuz. Burası grafikerler.org! Başka bir site ile ilgili sorununuz var ise lütfen o site ilgilileri ile irtibata geçiniz! Grafikerler.org bize...
@hatac
Bu soruyu neden bu konu altında sordunuz bilmiyorum fakat grafikerler.org üyesiyken başka bir grafik tasarım sitesine girme ihtiyacı hissetmediğim için bu konuda herhangi bir bilgim yok. Diğer sitelerin erişim sorunu sadece onları ilgilendirir. Bunu konunun muhatabı olanlara sormanız...
@afyok0007
Enteresan bir teori... :)
Ben 15 senedir Türkçe karakter kullanıyorum benim PS hala farketmedi bunu demek ki. Tıkır tıkır açıyor dosyaları....
@UfukhanN
RGB ve CMYK renklerin açıklaması 2-3 kelime ile olmayacak kadar uzun olacaktır.
Kısaca ve anlayacağınız gibi açıklamak gerekrse;
CMYK baskı RGB ise ekran yani web renkleridir. Baskı formatı mutlaka CMYK olmalıdır.
RGB olarak baskıya gönderdiğiniz çalışmalar bozuk renklerde...
Merhaba. Foruma baktım bulamadım demişsiniz.
Zaten internet üzerinde herhangi bir forum veya sitede buna bir cevap bulabileceğinizi sanmıyorum. Daha doğrusu çözüme ulaştıracak bir cevap.
Mekanik işinden pek anlamam fakat düz mantık olarak şöyle düşünelim. İlk önce arasından ahşap malzemenin...
@yigitgul0
Merhaba,
AI ile Corel Draw'ı beden bu konuda karşılaştırıyor ve şaşırıyorsunuz?
Birisi Corel Draw birisi AI. Elbette farklılıklar olacak. Kullanım alanları ve özellikleri farklı.
Karşılaştırmak ve aynı sonuçları beklemek son derece yersiz zaten.
@bilgili_emre
Peki tasarım ve matbaa ile muhatap olma olayına geçmeden önce eğitim alarak bu işi tamamen öğrenmeye ne dersin? Eğitimim yok ve tasarım yapıyorum fakat matbaacı bozuk çıkar dedi diyorsun.
Cevabı kendi kendine veriyorsun zaten.
Ehliyetim yok ve sürüş eğitimi almadım fakat araba...
Bu olayı daha önce paylaşmış mıydım hatırlamıyorum fakat anlatayım yine de.
Bir reklam ajansında işe başlamıştım geçen sene. Patron eski işyerimden hakkımda bilgi istemiş. Eski patronum da ikimizin ortak arkadaşı. Konu açıldı. "Ee neler konuştunuz benim hakkımda?" dedim şaka yollu.
-Evet...
Kendime yeni bir kartvizit bastırmayı düşünüyorum. Fakat terzi-sökük misali bir türlü karar veremedim. Sizce hangisi olmalı? Veya farklı alternatifler?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.