Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Saç Modelleri Psd

PSD demişsiniz fakat hepsi JPG ve zeminli. Paylaşım yaptınız fakat sanırım ne paylaştığınızı kontrol etmediniz. Sadece 1 saç modeli PSD o da çok kötü çözünürlükte. JPEG ler de çok düşük. Bu halde kullanılmak istense bile tek tek dekupe lazım. Bu durumda hiçbiri bir işe yaramıyor.
  2. Erkan Nehir

CMYK Objects - Raster

Ben 2 saattir uğraşıyorum ama indiremedim. Ne zaman tıklasam 600 saniye bekleyin diyor. Her defasında beklemek mi gerekiyor?
  3. Erkan Nehir

Bi değerlendirin Bakalım?

Değerlendirelim bakalım... Açıkçası her iki çalışmaya da logo demek biraz zor. Çalışmalarınızdan görüldüğü kadarı ile grafiker olmadığınız ve deneme çalışmalar olduğu belli. Bu bakımdan birkaç yorum ve öneri de bulunayım. Madem ki merak sarmışsınız, ilk önce logo nedir, temel özellikler ve...
  4. Erkan Nehir

Grafik tasarımcı aranıyor

@bahtiyar1981 seWiyorsunuz aMMa eğitim şart diyorsunuz.. Haklısınız... Tasarımdan önce Türkçe eğitimi almaya ne dersiniz?
  5. Erkan Nehir

Birbirinden güzel vectorler 31

Sayın Hatac ikidir aynı soruyu farklı başlıklar altında açıyorsunuz. Amacım reklam yapmak değil diyorsunuz cevabı vermeme rağmen yine aynı soruyu sormuşsunuz. Burası grafikerler.org! Başka bir site ile ilgili sorununuz var ise lütfen o site ilgilileri ile irtibata geçiniz! Grafikerler.org bize...
  6. Erkan Nehir

300+ Kartvizit Vektörü

@hatac Bu soruyu neden bu konu altında sordunuz bilmiyorum fakat grafikerler.org üyesiyken başka bir grafik tasarım sitesine girme ihtiyacı hissetmediğim için bu konuda herhangi bir bilgim yok. Diğer sitelerin erişim sorunu sadece onları ilgilendirir. Bunu konunun muhatabı olanlara sormanız...
  7. Erkan Nehir

300+ Kartvizit Vektörü

"kendi arşivimdir" derken tasarımların hepsi size mi ait?
  8. Erkan Nehir

Logo Tasarımı

Tamam ben de bir websitesi istiyorum. 15 TL vereceğim....
  9. Erkan Nehir

Logo Tasarımı

@bydream Şaka mı???:confused:
  10. Erkan Nehir

psd çalışmalrı açmıyor

@afyok0007 Enteresan bir teori... :) Ben 15 senedir Türkçe karakter kullanıyorum benim PS hala farketmedi bunu demek ki. Tıkır tıkır açıyor dosyaları....
  11. Erkan Nehir

En Bilge Forumumuza bilge bir maskot denemesi

@Taçsız Kral Sayın Taçsız Kral tam açar mısınız acaba? Ne demek istediniz? (...) yerine ne gelmesi gerekiyor?
  12. Erkan Nehir

İstanbul Silüetleri Vektörel

@Sevan Linklerde sorun yok arkadaşlar.
  13. Erkan Nehir

RGB 300 - CMYK 300 Farkı Nedir

@UfukhanN RGB ve CMYK renklerin açıklaması 2-3 kelime ile olmayacak kadar uzun olacaktır. Kısaca ve anlayacağınız gibi açıklamak gerekrse; CMYK baskı RGB ise ekran yani web renkleridir. Baskı formatı mutlaka CMYK olmalıdır. RGB olarak baskıya gönderdiğiniz çalışmalar bozuk renklerde...
  14. Erkan Nehir

1 mm baskı

Merhaba. Foruma baktım bulamadım demişsiniz. Zaten internet üzerinde herhangi bir forum veya sitede buna bir cevap bulabileceğinizi sanmıyorum. Daha doğrusu çözüme ulaştıracak bir cevap. Mekanik işinden pek anlamam fakat düz mantık olarak şöyle düşünelim. İlk önce arasından ahşap malzemenin...
  15. Erkan Nehir

corel x4 inner shadow efekti nasıl yapılır bilen hocalarımızdan yardım bekliyorum.

@yigitgul0 Merhaba, AI ile Corel Draw'ı beden bu konuda karşılaştırıyor ve şaşırıyorsunuz? Birisi Corel Draw birisi AI. Elbette farklılıklar olacak. Kullanım alanları ve özellikleri farklı. Karşılaştırmak ve aynı sonuçları beklemek son derece yersiz zaten.
  16. Erkan Nehir

broşür yaparken ayarım ne olmalı :(

@bilgili_emre Peki tasarım ve matbaa ile muhatap olma olayına geçmeden önce eğitim alarak bu işi tamamen öğrenmeye ne dersin? Eğitimim yok ve tasarım yapıyorum fakat matbaacı bozuk çıkar dedi diyorsun. Cevabı kendi kendine veriyorsun zaten. Ehliyetim yok ve sürüş eğitimi almadım fakat araba...
  17. Erkan Nehir

Tasarım bilmeyene Grafiker denir mi?

Bu olayı daha önce paylaşmış mıydım hatırlamıyorum fakat anlatayım yine de. Bir reklam ajansında işe başlamıştım geçen sene. Patron eski işyerimden hakkımda bilgi istemiş. Eski patronum da ikimizin ortak arkadaşı. Konu açıldı. "Ee neler konuştunuz benim hakkımda?" dedim şaka yollu. -Evet...
  18. Erkan Nehir

Kendi kartvizit çalışmalarım

Kendime yeni bir kartvizit bastırmayı düşünüyorum. Fakat terzi-sökük misali bir türlü karar veremedim. Sizce hangisi olmalı? Veya farklı alternatifler?
Yukarı Alt