Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

grafikerlik kursları fotoğrafçılık terimleri

Benim gözüme takılan da; Film:Fotoğraf çekilecek konunun görüntüsünü saptamak için ışığa duyarlı madde ile kaplanmış saydam taşıyıcı. Bildiğim kadarı ile film saydam değildir. İşlemden geçtikten sonra saydamlaşır. Tabii pek anlamam ama. Yanlışım olabilir.
  2. Erkan Nehir

Font İstek!...

Buyrun....!!!! http://www.dafont.com/black-chancery.font
  3. Erkan Nehir

İlan verme şartları. MUTLAKA OKUYUNUZ

Foruma üye olan herkes, her türlü forum kurallarını (Bu konu dahil olmak üzere) okumuş ve kabul etmiş sayılır. Yukarıdaki uyarılara rağmen, ilan konularında birden fazla güncelleme yapan, birden fazla başlıkta birden fazla ilan konusu açan, başkalarının ilan konulara ilave yapan üyelerin tüm...
  4. Erkan Nehir

Sevdiğimiz Sözler

İnsanların sizin hakkınızda konuşması sizi rahatsız etmesin. İnsanların hakkınızda konuşmasından çok daha kötüsü, kimsenin sizin hakkınızda konuşmamasıdır. Oscar Wilde Sizlerde bu başlık altında size ait veya alıntı olan sözleri paylaşabilirsiniz.
  5. Erkan Nehir

Neden Grafikerler.org?

Daha iyisi vardı da biz mi üye olmadık? :)
  6. Erkan Nehir

Minik Bir Logo.

@Stefan Y. Evet kendiniz söylemişsiniz. NOKIA. Logosu yok. Kullanılan Logotype'tır. Logo değil. "Gördüğünüz Logo" derseniz, Logo ne demek konusuna yeni bir kavram getirmiş olusunuz. Ki ben bir logo göremedim. Belki bir derece logotype diyebiliriz. Veya Tipografik bir çalışma. Fakat Logo...
  7. Erkan Nehir

Mega Emlak Broşür

Üstteki afişte bir mesaj ve yazı karmaşası var gibi. Paragraf, slogan, tekrar slogan, tekrar paragraf vs... Bir de "uzmanlık alanımız" yazısının ne anlam ifade ettiği pek anlaşılmıyor. Slogan ise sanki yarım bir slogan gibi. Bulunduğu yer itibari ile de sanki sadece o semtlerde uzman bir firma...
  8. Erkan Nehir

Minik Bir Logo.

Logo nerde?
  9. Erkan Nehir

ID'de hazırlanmış gazete tasarımlarım. (Yayınlanmış Hürriyet DN çalışmalarım) -2-

"çalıştık" derken? Tasarımlar size ait demiştiniz sanırım?
  10. Erkan Nehir

monopol inşaat

@aldgrf Lütfen çalışmalara teknik açılardan fikrimizi belirterek, öneriler sunarak, eksikleri açık ve net olarak belirterek ve Türkçe'mizi düzgün kullanarak cevap verelim... İyi forumlar dilerim.
  11. Erkan Nehir

Çalışmalarınızı anasayfamızda sergileyin

@RECEP GÜRLER Konu ilk mesajında gerekli açıklama mevcuttur.
  12. Erkan Nehir

qvp Logo

@FURKANs Anladım. Zaten harflerin, formatı yakalamak için özenle seçildiği belli ve o yüzden sordum bu soruyu. Bu durumda firmaya bir logo değil; logoya bir firma üretilmiş... Değil mi? Ve yaratıcılık arka planda kalmış. Asıl yaratıcılık gerçek bir firmaya bir anlam yüklerken ortaya çıkar...
  13. Erkan Nehir

İlk takvim çalışmam...

@Yaşar KARADENİZ Gereken açıklamalar ve değerlendirmeler yapıldı. Herkes fikrini ifade etmekte serbestse her fikire farklı bir fikirle cevap vermek de serbesttir değil mi? Sadece konu hakkında yani yapılan çalışmanın teknik unsurları hakkında yorum yapılırsa konu uzamaz merak etmeyiniz. Konu...
  14. Erkan Nehir

Indesign Sütunlama. (Yardım)

"Ufak bi soru" yerine başlığa konuyu yazsak nasıl olur? Daha çabuk sonuç alırız değil mi? Başlık editlenmiştir...
  15. Erkan Nehir

İlk takvim çalışmam...

Melisa Hanım ilk çalışması olduğunu belirtmiş. Bu foruma üye olan her üye, deneyimli üyeleri takip eder. Daha önce yapılmış çalışmaları inceler. Ve bunlara benzer çalışmalar yapmaya gayret ederek bir yerden başlar. Bu duruma çalıntı demek yanlış olur. Aksine çalışmayı ilk yükleyen kişinin bundan...
  16. Erkan Nehir

Takdir ve Teşekkür (Ömer Yıldız)

Keşke hepimizin bir arada olup bu yıl içerisinde yaşadığımız başarıları hep birlikte kutlama ve bu çalışmayı bir plaket olarak sunma imkanımız olsaydı. :) Tüm forum üyeleri adına Ömer Bey'e bunu hazırlamak geldi içimden. Tekrar teşekkürler Ömer Bey. Ve tekrar nice başarılı ve mutlu yıllara...
  17. Erkan Nehir

Broşür Tasarımı yaptırılacaktır

Tam detaylar nedir? Sayfa adedi? Baskı fiyatı da mı istiyorsunuz?
  18. Erkan Nehir

3000 TL Ödüllü Maskot Yarışması

@zynpcskn https://www.grafikerler.org/sevim/32166-sevim-camasirlari-maskot-yarismasi-sonucu.html
  19. Erkan Nehir

Mutlu Yıllar

Çok teşekkürler Ömer Bey. Forumumuza yakışır sade ve şık bir tasarım olmuş bu arada. :) 2012'de de büyük başarılara hep beraber imza atmak ümidi ile.
  20. Erkan Nehir

Logo Yarışması

Duygu hanım sizi bu konu da daha önce de uyarmıştık yönetim olarak fakat hala aynı tutumu sürdürüyorsunuz. Pekala kendi sitenizin reklamını yapmak istiyorsunuz fakat paylaşım yaparken paylaşımın ne olduğuna dair açıklayıcı bir bilgi de yazarsanız üyelerimizi direk sizin sitenize yönlendirmek...
Yukarı Alt