Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Yeni tablet çalışmam

@Taçsız Kral Evet bazı bölgelerin mat bazılarının parlak olması doğal fizik kurallarından kaynaklanıyor. Bir çizimde her kısmın aynı parlaklıkta olması doğallığı kaybettirir. Arka plan ise çizimden bağımsız bir görseldir. Sadece bir fondur. Çizimin bulunduğu ortam değildir. Yorumlarınız...
  2. Erkan Nehir

Serbest çalışmalarımdan

Bu tasarımı ulusalararası bir platformda portfolyomda yayınlamak üzere hazırlamıştım. Türkçesi ise: Grafik tasarım, doğru zamanda, doğru yerde olmaktır. Anafikir: Her tasarım noktalardan oluşur. Noktalar aynıdır fakat tasarımı özgün kılan, noktaların bulunduğu yerlerin doğru seçilmesidir. :)
  3. Erkan Nehir

ilk broşürüm yorum ve baskıya giderken dikkat etmem gerekenler ???

Örneğin Aykut Erol'un olduğu sayfa 2mm kadar kısa olursa katlamada sorun cıkmaz.
  4. Erkan Nehir

@fatmaycatak Evet kapak ve arkada kalacak kısımları belirtmeniz lazım. Örneğin içe gelecek sayfa birkaç mm kısa olmalı.
  5. Erkan Nehir

Serbest çalışmalarımdan

Teşekkürler. Vaktim olsaydı takip edecektim acaba bu halde nereye gidiyorlar :)
  6. Erkan Nehir

Serbest çalışmalarımdan

Yolda karşıma çıkan ilginç bir manzaranın fotoğrafını çekerek biraz süsledim. :)
  7. Erkan Nehir

Renklerden çok mesaj başlığında da sorduğun gibi baskı konusunda birşeyler söyleyeyim. Sanırım 2 kırımlı bir çalışma. Kırım işaretlerini crosslarla aynı vermişsin sanırım. Bu durumda o kısımların da kesim olduğu zannedilebilir ve kesilebilir. Kırımlarının kesik çizgili veya özellikle...
  8. Erkan Nehir

Katalog Tasarımı

@daihaupt O halde freelance iş verenler bölümüne bir ilan konusu açınız. Teklifleri değerlendirir gerekli yardımı alırsınız.... Link aşağıdadır. https://www.grafikerler.org/freelance-is-verenler/
  9. Erkan Nehir

Photoshopta yazı yazınca kapanıyor

@Xecutioner Cevap ortada :) Font sayınızı azaltın sorun düzelir.
  10. Erkan Nehir

Katalog Tasarımı

@daihaupt Tasarımda "kod" ne demek pek anlamadım açıkçası... Daha önce de dediğim gibi bir grafikerle görüşürseniz size fikir verecektir. Buna benzer dergi tasarımı diye bir fiyat almanız çok zor. Her tasarımcının vereceği fiyat farklı olacağı gibi sayfa adedi, boyut, içerik vs birçok etken...
  11. Erkan Nehir

Katalog Tasarımı

Bu gibi şeyler için genelde indesign, corel draw, ps veya illustrator vs. kullanılır. Sorduğunuz soruya gelince "en pratik" olarak bir grafiker veya ajansla anlaşarak yaptırabilirsiniz. Eğer ben yapacağım diyorsanız, söylediğim programları kurup, öğrenip, yapabilirsiniz.
  12. Erkan Nehir

Photoshopta yazı yazınca kapanıyor

@Xecutioner Bilgisayarınızda kaç adet font yüklü? Ram kaç?
  13. Erkan Nehir

Graphicriver Summer Party flyer

@hatac Sanırım beni yanlış anladınız. Ben neden kendi tasarımlarınızı sunmadınız demedim. Forum da kendi tasarımlarınız dışında paylaşımlar da yapabilirsiniz bunda sorun yok. Demek istediğim yaptığınız paylaşımların sadece para için yapılmış olması. Ayrıca bu tür sitelerden yapılan indirme...
  14. Erkan Nehir

Grafikerler.org artık dünya devleri arasında!

Grafikerler.org dünyanın en büyük sanat platformlarından birisi olan talenthouse.com sitesinin artık resmi bir üyesi. Dünyaca ünlü birçok marka, sanatçı ve sanat organizasyonlarını biraraya getiren talenthouse.com, forumumuzu partner olarak kabul etti. Türkiye sınırları içerisinde kalitesini ve...
  15. Erkan Nehir

Yaratıcı Çizer ve Grafiker Arıyoruz - İstanbul/Kadıköy

Mesajlar birleştirilmiştir.
  16. Erkan Nehir

İş İlanı vermeden önce okuyunuz

Forumumuzda iş ilanı vermek ücretsizdir. Fakat ilan kalabalığı ve flood yapma olayını en aza indirmek için, ilan veren üyelerimiz, verdiği her ilan başlığı altında konularını, ilan verilen tarihten itibaren sadece bir kez güncelleyebilirler. (Günceldir, ilan hala geçerlidir vs. şeklinde) Aynı...
  17. Erkan Nehir

Ödül alan diğer bir çalışmam

Bugün sonuçlanan bir yarışmada birincilik kazanan diğer bir çalışmam.
  18. Erkan Nehir

@hatac Peki bu durum Türkiye'nin en bilge forumu olan grafikerler.org'un bu ünvanı haketmesinde en büyük etken olan karşılıksız ve beklentisiz bilgi ve fikir paylaşımına biraz aykırı olmamış mı? Bir grafiker olarak kendi tasarımlarımızı üreterek, mesleğimizi icra ederek ve daha iyi paralar...
  19. Erkan Nehir

Evet gölgeleme konusunda Tuncer Bey'e katılıyorum. Çok iyi bir format olabilecek çalışmaya biraz gölge düşürmüş. (Gölgeler gölge düşürmüş :) ) Bir de harflerin gölgeleri ile harfler arasında hafif bir boşluk var ve harfler kumsalda değilde havada gibi görünüyor. Bunların dışında hoş ve iç açıcı...
Yukarı Alt