Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Satılık Playstation 2

@panografik Malesef okadar oyun kalmadı :) Yanında vereceğim oyunlar: *Crash "Tag team racing" *Mortal Combat "Shaolin Monks" *Silent Hill 3 *Silent Hill 4 *Fatal Frame 1 *Resident Evil 4 *Burnout "Revenge" *Death by degrees *God of war 2 *Batman begins *Splinter Cell "Chaos...
  2. Erkan Nehir

Sen neden öğren miyorsun?

Bu arada bu hatanın dışında teknik yönden de bakarsak. dekupeler ve gölgelendirmeler sorunlu. Çello çalan bayanın parmakları sanki sadece kemik kalmış. Gitar çalan gencin gölgesi bir tuhaf yansımış yere. Perspektif faciası gibi. Zemin rengi güzel. Fakat anlayamadığım diğer şey, her müzisyen...
  3. Erkan Nehir

Sen neden öğren miyorsun?

@AO Design Müşteri yanlış olanda ısrar etti ve siz de kabul edip hatalı bir tasarım altına imza mı attınız?? Bravo.
  4. Erkan Nehir

Grafik Tasarım ile Web Tasarımcısı arasındaki fark ?

@UfukhanN :)........... o halde yazdığınız mesajı ve bana muhalefet olan mesajınızı tekrar okuyunuz ve demek istediğiniz şeyleri daha net açıklayınız lütfen... sizden alıntı >>"Grafik Tasarım yapan kişi web tasarımda yapar zaten web tasarım, kartvizit, katalog , broşür vs. Bunların hepsi...
  5. Erkan Nehir

Sistem Dershanesi Web Arayüzü

Beğendim. Sade ve şık olmuş.
  6. Erkan Nehir

Grafik Tasarım ile Web Tasarımcısı arasındaki fark ?

Ben grafikerim ve website tasarımı yapmıyorum. Öyle birşey olsaydı "Web tasarımından anlayan grafiker aranıyor" diye bir terim olmazdı. İkisi apayrı branşlardır. Her grafiker web tasarlar diye birşey yoktur.
  7. Erkan Nehir

3d harfler

Linkte hata var...
  8. Erkan Nehir

Web Grafik & Matbaa / STAJ

@eXis Ozaman daha çok beklersiniz... :)
  9. Erkan Nehir

Satılık MacBook 1.1

Günceldir ve fiyat düşmüştür.
  10. Erkan Nehir

Satılık Playstation 2

Evet grafik tasarım sektörü ile pek ilgisi yok fakat dolaylı da olsa biz grafikerlerin sıkça kullandığı bir malzeme. :) PS3 alacağım için satıyorum. *İyi durumda *İnce kasa *1 adet orijinal kumanda kolu. (Diğeri çalışmıyor. Dileyen tamir ettirebilir.) *2 adet hafıza kartı. *Yanında birkaç...
  11. Erkan Nehir

anime efekti nasıl yapılır yardım .

@Anıl Coşkun Anime nedir Anıl Bey? Bir çizgifilm formatı değil mi?.... İsteiğinize gelince, şu tuşa bas bu resim anime olsun diye birşey sözkonusu değildir. Anime bir illustrasyon çizim tekniğidir. Size ilk başta gerekli olan güzel bir tablet ve hayal gücü... Gerisi bol bol araştırma...
  12. Erkan Nehir

Signature Çalışmalarım | Yorumlarınız Önemli :)

Signature çalışmalarım derken.....? Ben pek anlamadım.... Çizimler mi size ait? Yoksa renk mi verdiniz? Yoksa altlarına imza mı attınız? Signature çalışma ne demek?
  13. Erkan Nehir

Etiket tasarımı

@celikhan Vay be.... Siz çözmüşsünüz bu olayı bizim yardımımıza ne gerek var? madem ki böyle kendi başına herşeyi yapan programlar var ve bir bunları "Corelde bile yapamayız..." İndirin anında grafiker oluverin... Ne bekliyorsunuz...
  14. Erkan Nehir

Etiket tasarımı

@celikhan Her etiketin boyutu içeriği şekli farklıdır. Örnek şablonlar bulabilirsiniz sitemizde ama hiçbir programda bir tuşa bas sana etiket yapsın diye durum söz konusu değildir. Çerçeveler vs şeklinde şablonlar bulup yine tasarımı siz yaparsınız sonuçta.
  15. Erkan Nehir

Etiket tasarımı

@celikhan Var. Kendin de söylemişsin zaten. Corel Draw... Tasarımı program yapmaz. Tasarımcı yapar. Corel de bunu yapan bir program var mı diye sorarsan biraz tuhaf olur...
  16. Erkan Nehir

Photoshopta zemine nasıl gölge verilebilir ?

En basit yöntem olarak siyah bir elips çizerek ona blur verebilirsin. ve şekli istediğin yere yerleştirirsin. Büyük ihtimalle bu da öyle yapılmış.
  17. Erkan Nehir

Banner Çalışmalarım

@Sedat Gül Teşekkürler. Biraz da kendim için birşeyler yapayım dedim :)
  18. Erkan Nehir

Banner Çalışmalarım

@alptekinenes 1-Çalışmanın photoshop da yapıldığını nereden biliyorsunuz? 2-Neden photoshop terimleri? 3-Varsayalım photoshopla yapıldı, Türkçesi yok mu? 4-Birşeyler öğrenmek isteyen arkadaşlar bu yazınızdan ne anlayacaklar? 5-Yoksa "Baaak ben bunu biliyorum" tarzı bir yaklaşım mı...
  19. Erkan Nehir

sevim maskot 01 numaralı çalışmamı bu çalışma ile değiştiriyorum

Hatice Hanım yarışma süresince herkese eşit haklar tanınmıştır. Ve yarışmaya katılım adedi 4 adet çalışmadır. Daha sonradan yapılan eklemeler veya değişmeler çalışma adedi dışındadır. Dolayısı ile değerlendirme ilk 4 çalışmanız üzerinden yapılacaktır.
  20. Erkan Nehir

İç mekan tasarımları için Duvar resim çalışmalarım

@Hatice Algın İlk mesajınızda yağlı boya demişsiniz..? Yağlı boya bildiğimiz matbaa boyası değildir ki.... Enteresan...
Yukarı Alt