Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

ilk işimde maaşım ne olur ?

@KanunsuzTr 50 TL bir logo için çok iyi diyosun yani? Bu da ilginçmiş :)
  2. Erkan Nehir

ilk işimde maaşım ne olur ?

@KanunsuzTr Bu çok iyi para aldım anlamında mı yoksa "sadece" 50 TL aldım anlamında mı?
  3. Erkan Nehir

m3rT Graphics (Freelance Tasarım)

Sanırım "PORTFOLYO" demek istemişsiniz. Portföyün anlamı başkadır. Toplam, topluluk, grup anlamındadır ve genelde ekonomide ve bankacılıkta kullanılır. Websitenizdeki link ismini de değiştirirseniz daha faydalı olur görüşündeyim.
  4. Erkan Nehir

Berkay Uygunoğlu Photography

Resimler görünüyor. Sanırım tarayıcınızda bir sorun var.
  5. Erkan Nehir

Selam arkadaşlar bu yıl grafik tasarım bölümne başldım pc alıcam önerileriniz nelerdr

@cbenx35 PC demişsin fakat laptop ilanı var. PC genelde masaüstü bilgisayarlar için kullanılan bir terim. Eğer bu programların hepsini kullanacaksan masa üstü öneririm. Bir laptopun rami ve ekran kartı nekadar iyi olursa olsun masaüstünün yerini tutmaz. Bu fiyata çok iyi bir masaüstü...
  6. Erkan Nehir

Kitap kapak tasarımı nasıl hazırlanır? Püf noktaları ve örnekler.

Bir kitap kapağı tasarımında belirli malum baskı kuralları dışında, kesin kriterler yoktur. Tasarımcı tamamen özgürdür ve kapak tasarımı en zevkli tasarımlardan biridir. Elbette kitabın konusu ile de bir bağlantısı olması gerekmekte. Fakat bu yine de tasarımcının “uçmasına” engel değildir...
  7. Erkan Nehir

Kitap kapağı nasıl yapılır?

@iyiprens Mesleğiniz GRAFİK yazıyor proflinizde... Madem öyle siz neden yardımcı olmadınız? Siz aciz misiniz? Neden "ben bulurum" diyerek işin içinden sıyrılıyorsunuz ozaman? O halde neden mesleğiniz dizgi-grafik kitap tasarımına yardımcı olamıyorsanız? Burada binlerce üye var. Her konuya...
  8. Erkan Nehir

Çizim İçerisine Görsel Atma

https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/18816-corel-draw-text-icine-gorsel-yerlestirme.html
  9. Erkan Nehir

Kitap kapağı nasıl yapılır?

@iyiprens 1- Soruyu soran siz misiniz de bu kadar agresif davranıyorsunuz? 2- Evet grafikerler sitesi ve siz de üyesiniz. O halde siz cevap veriniz madem o kadar yazık!!! 3- Soruyu dikkatlice okursanız belki neden cevap verilmediğini anlarsınız!!!! 4- CS3 le kitap yapmayya çalışan birine...
  10. Erkan Nehir

Yazıyı Şekillendirmek

Açıklama da yazsaydın çok daha iyi olurdu :)
  11. Erkan Nehir

MyNak Logo

Logotype ve yerleşim güzel fakat slogan farklı bir font olsa daha iyi olurmuş sanki. Ana logotype'ın özgünlüğünü biraz gölgelemiş gibi. Emeğine sağlık.
  12. Erkan Nehir

Herkese Merhaba :)

Aramıza hoşgeldiniz.
  13. Erkan Nehir

Freelance Grafik tasarımcı arıyoruz

@ynserg :allalla: :rolleyes:
  14. Erkan Nehir

Program önerisi istiyorum.

@Threebudha En başta da aynı şeyi söylemiştim zaten :) İlk mesajımdaki açıklamamı değiştirmedim. (Diyelim ki yerel bir gazete de çalışıyorsunuz. Ve Corel Draw veya Quark kullanıyorsunuz. Operatör de olsanız grafiker de olsanız, ofiste çaycı da olsanız CS programları hiçbir işinize...
  15. Erkan Nehir

@Threebudha Sadece corel ve quark kullanan bir işletmede CS paketini çok iyi derecede bilmek ne gibi faydalar sağlayabilir acaba? Ha siz kendinizi geliştirmek için öğrenirsiniz o ayrı. Fakat bir işletme ihtiyacı olmadığı bir programı elemanından referans olarak istemez. Mantıksız bir yaklaşım...
  16. Erkan Nehir

@CanAk Çabaladığınız ve araştırdığınız sürece olmamanız için hiçbir sebep yok :)
  17. Erkan Nehir

@CanAk Elbette. Her meslekte olduğu gibi. İlk önce alet, makine, araç, gereç vs onların temel kullanımı öğrenilir. Daha sonra örnek çalışmalar üzerinde pratik yapılır. iyi tasarımlar ve ürünler incelenir. Nedenleri, nasılları araştırılır. Terimler ve anlamları öğrenilir. Hayal gücün de var...
  18. Erkan Nehir

@CanAk Operatörün ne anlama geldiğini bilmediğinizi anladığım için bu soruyu sordum zaten :) Operatörün tam olarak anlamını bilen birisi zaten gelen öneriye teşekkür etmezdi. Kelime anlamı olarak belirli programları kullanarak verilen bilgileri bilgisayara aktaran, gönderim yapan, çıkış...
  19. Erkan Nehir

@CanAk Operatör mü olmak istiyorsunuz? Ve ne operatörü?
  20. Erkan Nehir

İnşaat vektörleri / ikonları - 25 Dosya

Linkler yenilenmiştir.
Yukarı Alt