Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

İç mekan tasarımları için Duvar resim çalışmalarım

@Hatice Algın Yağlı boya demişsiniz de o yüzden şaşırdım. Yağlı boya değil ozaman?
  2. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot Tasarım yarışması

@disaBLe Çalışmaların başka bir yerden kopyalanmış olduğunu düşünüyor iseniz orijinal çalışmanın linkini vererek çalışmayı ihbar edebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değil ise lütfen gereksiz ithamlardan kaçınalım.
  3. Erkan Nehir

kartvizit tasarımlarım...

Hazır şablon kullanılmasında bir sorun yok kartvizit yaparken. Ama bunu belirtmek gerekir diye düşünüyorum.
  4. Erkan Nehir

@cw-imagination Gerçekten bravo. Gitar çizimi ve arka plan desenler tamamen size ait size bu kadar kısa zamanda büyük yol katetmisşiniz. Tebrik ediyorum.
  5. Erkan Nehir

İç mekan tasarımları için Duvar resim çalışmalarım

Hatice hanım 50 cm demişsiniz ama acaba 50 x 70 mi? yoksa 40 x 60 mı? yoksa özel yapım tuvaller mi kullanıyorsunuz? Bir de gördüğüm kadarı ile sanırım şövale kullanmıyorsunuz çizim yaparken. Güzel çalışmalar.
  6. Erkan Nehir

@cw-imagination Gitar görseli, arkaplan vs herşey size mi ait?
  7. Erkan Nehir

Logo paylaşımı/isteği yapmadan önce mutlaka okuyunuz.

İlk önce Grafik Tasarım sanatının bir "MESLEK" olduğunu belirtmek isterim. Ve her meslekte olduğu gibi, bu sanatı icra eden kişiler de hayatlarını idame ettirmek durumundadır ve bunu meslekleri sayesinde yaparlar. Herhangi bir tasarım esnasında kullanacağınız, daha önceden yapılmış kurumsal...
  8. Erkan Nehir

Logo paylaşımı/isteği yapmadan önce mutlaka okuyunuz.

İlk önce Grafik Tasarım sanatının bir "MESLEK" olduğunu belirtmek isterim. Ve her meslekte olduğu gibi, bu sanatı icra eden kişiler de hayatlarını idame ettirmek durumundadır ve bunu meslekleri sayesinde yaparlar. Herhangi bir tasarım esnasında kullanacağınız, daha önceden yapılmış kurumsal...
  9. Erkan Nehir

corel de dosyayı JPEG haline çevirmek

@cansız Corel'i 1 hafta içinde "öğrendiniz"??? Bravo! "1 haftadır Corel öğrenmeye çalışıyorum" daha doğru bir terim olmaz mıydı? Export ile yapabilirsiniz fakat internet üzerinde kullanacaksanız renk ayarı (Color Mode) RGB olmalı. Baskı için ise CMYK olmalı. Resolution yani çözünürlük...
  10. Erkan Nehir

cmyk nedir?

Ben yanlışsınız demiyorum. Bu kadar detaya gerek yok benim anlatmaya çalıştığım şey karşısında. Hepsini zaten biliyorum. Ve google dan değil birebir uygulayarak öğrendim... Burada konu, CMY ile siyah elde edilemez diye birşey yok. Benim demek istediğim bu. Ton farkı olur fakat elde EDİLİR. Çıkan...
  11. Erkan Nehir

cmyk nedir?

@Threebudha CMY ile çok sayıda siyah dijital baskı yaptım ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım...
  12. Erkan Nehir

9825 adet logo arsivi

@asdastos Linklerde bir sorun yok.
  13. Erkan Nehir

Sanırım hazır şablonlar kullanılmış. Bu kartviziti kaç matbaa basabilir o da ayrı tabi :)
  14. Erkan Nehir

(Freelance) Web Tasarımcı Aramaktayız

Ben hiçbirşey anlamadım....
  15. Erkan Nehir

Web Grafik & Matbaa / STAJ

Ufuk Bey öncelikle görüyorum ki ilanınızı hergün güncelliyorsunuz. Bence ilk önce mesajınızı güncellemeniz daha sağlıklı olacaktır. "CV falan gibi şeylerle yorum atmayın" demişsiniz. Herhalde CV istemeyin demek istediniz tam olarak... Bu CV falan dediğiniz şey bir iş başvurusunun en önemli...
  16. Erkan Nehir

Grafik Tasarım ile Web Tasarımcısı arasındaki fark ?

@UfukhanN Her grafik tasarımcı web tasarımı da mı yapar? Gerçekten ilk defa sizden duyuyorum.
  17. Erkan Nehir

Logo/Logotype çalışmalarımdan

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen yarışmalarda birincilik kazanan Logo/Logotype çalışmalarım.
  18. Erkan Nehir

cmyk nedir?

@Threebudha Aslında CMY ile de siyah elde edilebilir. 100-100-100 kullanarak. Makinanın kalitesine ve istenen baskıya göre değişir. Hepsini 100 olarak kullandığımız zaman tüm renkler maksimumda kullanılır. Çoğu baskıda tam 100 kullanılmaz. Genelde tasarruf açısından kullanılmaz. Nadiren çok...
  19. Erkan Nehir

corelde kaybolan menü pencerelerini tek tık ile geri getirmek

@CEYHUN GÖKGÖZ tools/options/general yaparak deneyiniz.
  20. Erkan Nehir

ai,eps,cdr vsss gösterici var mı?

@aspirin_00 Eğer CDR kurulu ise klasörde sembolleri büyük göster seçeneği ile içeriğini açmadan görebilirsin. Diğerleri için zannetmiyorum.
Yukarı Alt