Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot-1/Erkan Nehir

@colin Çünkü yeni değil. :) Bunu yükleyeli baya oldu. Mesaj yazılmamış konu olma sebebi de daha önce yorum yapılmamış olması.
  2. Erkan Nehir

Grafikerler.org avatar

@C.M Teşekkürler. :)
  3. Erkan Nehir

Grafikerler.org avatar

@yamo Güzel fikir. Altına "üyenin avatarı yok" şeklinde kullanılabilir. :) Veya direk böyle de olabilir.
  4. Erkan Nehir

Grafikerler.org avatar

Boş bir anıma denk gelen bir çalışma. :) Dileyen avatar olarak kullanabilir.
  5. Erkan Nehir

Logo/Logotype çalışmalarımdan

@panografik Çok teşekkürler :)
  6. Erkan Nehir

@KanunsuzTr Arçelik.... :)
  7. Erkan Nehir

Bu resim için yardım

Bu resim alınabilir fakat telif hakkı olduğu için burada paylaşımı hem forum hem de sizin için sıkıntı yaratabilir.
  8. Erkan Nehir

Keyfli Siyah / Görsel Bilgi

Bu arada Sedat Bey'i yalanlamak veya yanlış olduğunu belirtmek için yazmadım :) Sedat Bey de son derece haklı. Standart siyah aslında bir nevi koyu gri izlenimi veriyor. Sedat Bey'in kodları da gayet uygun tatminkar bir baskı için. Sadece bikaç gün kullanılacak bir branda için standart siyah...
  9. Erkan Nehir

@panografik Evet. :) ben de beni yanlış anladınız sanırım diyerek bu görseli yükleyecektim :) Eğer fazla boya harcamama gibi ekonomik sorununuz yok ise en net siyah 100 dür. yani her rengin full kulanımı.
  10. Erkan Nehir

Neden 100-100-100-100 değil? :)
  11. Erkan Nehir

Bu resim için yardım

Nerede kullanacaksınız onu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
  12. Erkan Nehir

İmza Çalışmalarım - ( Güncel )

Böyle düşünmenize üzüldüm gerçekten. Hiçbir eleştiri sizi küçümseyici değildir. Ben bunların "imza" olarak nitelendiğini bilmiyordum ve bunu dile getirdim. Bugüne kadar bunların hep "BANNER" olduğunu zannederdim. Ben imzayı elle çizilmiş isim veya rumuz olarak bilirdim. Belki de bu konuya...
  13. Erkan Nehir

@bysonmez Güzel fikir. Fakat malesef yarışma sona erdi ve firma bu tasarımı seçti :) Bu fikri daha önce sunsaydın çalışmalarım arasında onu da sunardım gerçekten :)
  14. Erkan Nehir

@bysonmez Neden kızayım? Çalışmalarım eleştirilsin diye sundum kızmaya hakkım yok :) Fakat kuğu ve pelikan biraz tezat oluşturmaz mı? Ve çok kalabalıklaştırır gibi. Çünkü diğer tasarımlar genelde kanatlı idi ve farklı ve sade birşey olsun istedim. Sadece pelikan gagasını sade bir çizgiyle...
  15. Erkan Nehir

Hangi Logo Güzel ? | Sedat Gül

Görüyorum ki forumda bir hareketlenme var ve neredeyse her çalışmaya yorumlar yapılıyor ve fikirler paylaşılıyor. Özlediğimiz ve bize yakışan manzaralar. Gerçekten harika. İnşallah gerisi artarak gelir arkadaşlar. :)
  16. Erkan Nehir

İlk Afiş Çalışmam (yorumlarsanız sevinirim)

@Kerim ÖKSÜZ İşte araştırmacı grafikerlik :)
  17. Erkan Nehir

İlk Afiş Çalışmam (yorumlarsanız sevinirim)

@Hatice Algın Konu Aralık 2007 de açılmış. Bu nedenle sanırım doğru yazılmış :)
  18. Erkan Nehir

ilk işimde maaşım ne olur ?

@KanunsuzTr Ben de sana şunu sorayım. Arçeliğin yeni logosunu biliyorsun. O logo yapılmamış olsaydı, öyle kırmızı bir kare çizip yanına firma ismini yazıp herhangi bir firmadan 15 bin dolar isteseydik alacağımız cevap ne olurdu? :)
  19. Erkan Nehir

@KanunsuzTr "BAŞLADIM" diyorsanız kaliteli işler yapıyorsunuzdur. Aksi takdirde henüz başlayamamışsınızdır. :)
  20. Erkan Nehir

Aslında grafik tasarım mesleği ve yaratıcılık ve kabiliyet gerektiren tüm mesleklerde (ressamlar, heykeltraşlar, marangozlar, desinatörler vs vs.. ) nasıl başlarsanız öyle gider. "Artk bu işi öğrendim" diyerek istediğiniz yüksek ücret diğerlerinin boşuna para verdiğini ve kalitesiz hizmet aldığı...
Yukarı Alt