Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Türkiye'de internete ne oldu?

@Sedat Gül Boğaz köprüsü yapıldığında geçiş ücretleri ve vergi köprünün yapım masraflarını karşıladığı zaman köprüler ücretsiz olacak denmişti. Köprü masrafı 4-5 kez karşılandı fakat hala ücretli ve daha da pahalı :) Benzine zaten hiç laf yok. Benzinin fiyatı aslında 80 Kuruş. Geri kalan 4 TL...
  2. Erkan Nehir

Türkiye'de internete ne oldu?

Aslında en büyük ayıp internet ve telefon kullanımı ülkemizde nerdeyse lüks. Avrupada çoğu ülkede internet artık devletin ücretsiz sunduğu hizmet haline geliyor. Ve bizim ödediğimiz milyarlarca lira vergi nerelere gidiyor belli değil...
  3. Erkan Nehir

Hangi Logo Güzel ? | Sedat Gül

Bence de ilk. Hatta çubuklar degradesiz daha iyi olur gibi.
  4. Erkan Nehir

Japon arkaplan jpeg leri

Japon.....?
  5. Erkan Nehir

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

@Tuncer Özkan Haha. ben de korktum bi an için :)
  6. Erkan Nehir

Windows 8 çıktı! İndirin

@D3VRAN Benim işlerim daha detaylı olduğu için malesef cep telefonu yetmiyor. Ve dışardaysam dışardayımdır.. İş yapmam :)
  7. Erkan Nehir

Windows 8 çıktı! İndirin

@D3VRAN Açıkçası özellik ne kadar fazla olursa olsun beni tek ilgilendiren hız. Bunun dışında her tarayıcı aynı işlevi görüyor benim için. Tıpkı hergün piyasaya çıkan onlarca model cep telefonu gibi. Nekadar ileri teknoloji olursa olsun sonuçta alo diyip mesaj atıyoruz. :)
  8. Erkan Nehir

Nasıl Favicon Hazırlamalıyım?

@D3VRAN mesajımın içeriğinde cevap mevcut zaten :)
  9. Erkan Nehir

Nasıl Favicon Hazırlamalıyım?

Favicon bildiğimiz gibi çok küçük (Yaklaşık 16x16) boyutlarda hazırlanan bir simgedir. Küçük olduğu için en az seviye de detay içermelidir. Aksi takdirde küçüldüğü zaman birşey anlaşılmaz. Logo gibi düşünmemek lazım. Tek bir harf veya sembolden oluşmalıdır. Ve ico uzantılı olmalıdır tabii.
  10. Erkan Nehir

3D Dış cephe söve mantolama v.s giydirme işleri yapılır

@serdar3d O halde lütfen ayrıntıları belirtiniz. Ne tür bir iş arıyorsunuz. Tam zamanlı mı, part time mı, freelance mi? İletişim bilgileri. mekan vs...
  11. Erkan Nehir

3D Dış cephe söve mantolama v.s giydirme işleri yapılır

Merhaba. Bu bir çalışma sunum mesajı mı yoksa ilan mesajı mı? Başlık ilan gibi duruyor. Eğer ilan ise daha ayrıntılı olarak ve doğru konu içerisine açınız lütfen..
  12. Erkan Nehir

Karışık Wallpaper Set

Link yenilenene kadar geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  13. Erkan Nehir

Windows 8 çıktı! İndirin

@D3VRAN Neden sızdırılma kaygısı olsun ki? :)
  14. Erkan Nehir

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

@Tuncer Özkan Bu bilgiye nerden ulaştınız? MB böyle bir açıklama yapmadı.... Ödül değişse bile (ki demişmedi) çok anlamsız bir ödül olurdu.
  15. Erkan Nehir

profil logusu

Konu geçerliliğini yitirdiği için kitlenmiştir.
  16. Erkan Nehir

Sizce nerden başlamalıyım ?

@D3VRAN Grafiğe başlama programı diye birşey yoktur. Ve her program karışıktır öğrenmeden önce.... Photoshop bir grafik tasarım programı değil, adı üzerinde fotoğraf editleme programıdır. Grafik tasarım programlarının yanı sıra destek program olarak kullanılır. Kartvizitte yapılır, afiş de...
  17. Erkan Nehir

master çalışma cdsi

@yellowstone Sayın Yellowstone veya isminiz her ne ise; konuyu saptıran yok. Eğer yardım istiyorsanız hangi konuda yardım istediğinizi daha net belirtiniz. Böylece biz de ne istediğinizi anlarız ve konu sapmamış olur. Konuyu açalı kaç gün olmuş, yarışma hakkında olduğunu yeni söylüyorsunuz...
  18. Erkan Nehir

master çalışma cdsi

Yarışma mı??? :) İşte sizin de gördüğünüz gibi asıl sorun burda. En başta sordum. Ne demek istiyorsunuz diye. master CD si diye konu açmışsınız. Sarı çizmeli Mehmet Ağa.... Ne içindir? neden soruyorsunuz? Neden bu başlık altında açtınız? Yarışma hakkında bir soru olduğunu daha yeni...
  19. Erkan Nehir

Vektörel Desenler

@eLiF_07 Rica ederim. Kolay gelsin :)
  20. Erkan Nehir

3000 TL Ödüllü Maskot Yarışması

Zevkli bir yarışma olacak. Herkese başarılar.
Yukarı Alt