Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

3000 TL Ödüllü Maskot Yarışması

Aşağıdaki linke yeni konu açarak çalışmalarınızı yükleyebilirsiniz. Bu konunun ilk mesajında ayrıntılar ve katılım şablonu mevcut. https://www.grafikerler.org/sevim/
  2. Erkan Nehir

İlk logo çalışmam - Sizce hangisi ?

Aslında ilk bakışta neyin logo olduğu pek anlaşılmıyor. Logo sandalye mi? merdiven mi? Yürüyen adam mı? Kariyer yazısını üstündeki sembol mü? Yoksa kariyer yazısı mı? Veya hepsi mi? Hepsi dersen açıkçası bu bir logo çalışması değil. Tabela desek daha doğru olur. Logo bir firmayı yansıtan...
  3. Erkan Nehir

Bu Hangi Yazı Tipi

Font Adobe Clean. Zaten mantık olarak Adobe kendi sitesinde neden başka bir font kullansın ki? :)
  4. Erkan Nehir

yüksek kalitede yemek çeşitleri

Konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  5. Erkan Nehir

Photoshop Cs3 Bi Bakar Mısınız

İllegal paylaşım. Konu kapatılmıştır. Forumumuzda serial, crack, key konulu paylaşımlar yapmak yasaktır.
  6. Erkan Nehir

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

@vavrin Şimdi varsayalım paint falan katıldınız. Ve kazara kazandınız. Firma vektör orijinalleri isteyecek. Vektör ne diyeceksiniz. CMYK olsun diyecek. CMYK ne diyeceksiniz. Bu RGB olmuş diyecekler. Buyur? diyeceksiniz... Amacım sizi asla küçümsemek değil. Mesela bir işyeri muhasebeci...
  7. Erkan Nehir

photoshop download

illegal bir istek ve gereken cevap verildiği için konu kapatılmıştır.
  8. Erkan Nehir

kartvizit tasarımı

Aşağıdaki link sana yardımcı olacaktır. Kartvizit
  9. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -2 / Erkan Nehir

Merhaba, Bu çalışmada "SEVİM" isminin kelime anlamı olan "cazibeli, başkalarının hep özendiği özellik" vurgusundan yola çıkarak "unicorn"u maskot olarak seçtim. Asil ve yüzyıllardır cazibesi ile herkesin özendiği ve sahip olmak istediği efsanevi/fantastik at, aynı zamanda asaleti temsil...
  10. Erkan Nehir

•YbH• Sevim Çamaşırları Maskot Tasarım Çalışması - 1

@YbH O halde yarışma yönetmeliği ve hazırlanan şablon boşuna hazırlanmış.... Ve bu kurallara uyan onca kişi demek ki boşyere uyuyor kurallara... Hazırlanırken fikriniz alınmamış kusura bakmayın...
  11. Erkan Nehir

Sevim İç Çamaşırları Maskot Çalışması 2

@Fildisi Herkes dilediği çalışmaya dilediği yorumu yapmakta özgürdür. Ve elbette beğenmeme hakkına da sahiptir. Fakat lütfen yorumlarımızı forumumuzun kriterlerine uygun bir şekilde, mantık çerçecesinde, teknik açılardan ve karşıdaki kişiyi rencide etmeden yapalım. İyi forumlar dilerim.
  12. Erkan Nehir

•YbH• Sevim Çamaşırları Maskot Tasarım Çalışması - 1

Ad soyad yazan yerde isminizi göremedim?
  13. Erkan Nehir

Grafik Tasarım ile Web Tasarımcısı arasındaki fark ?

@selametalkan Aslında sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz :) Bu olay tamamen kişinin yeteneği, yani kullanabildiği program ve tecrübesi ile alakalıdır. Bir web tasarımcının katalog hazırlayabilmesi için ne gerekir.? İlgili programları bilmesi ve iş tecrübesi. Eğer bunlar var ise kişi Grafik...
  14. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot-1/Erkan Nehir

Merhaba, Bu çalışmada maskot olarak Koala figürünü seçtim. İsime uygun olarak sevimli ve her alanda kullanımı kolay bir format amaçladım. Tamamen vektör tabanlı bir çizimdir ve her formatta kullanıma uygundur.
  15. Erkan Nehir

Bollywood'a Türkiye'den transfer

Merhaba, Firar dizisinde oynayan yakın bir arkadaşım (Engin Arda) Hindistandaki film yapımcılarından bir teklif almış. Türk sineması adına güzel bir gelişme. Bu haberi sizlerle paylaşmak istedim...
  16. Erkan Nehir

Bir fotoğrafı çizgi karaktere dönüştürme "Resimli Anlatım"

Konu güncellenene kadar geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  17. Erkan Nehir

Renkli ArkaFon #2

Konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  18. Erkan Nehir

bi takvim yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

@h@t_ice Sitemiz içerisinde arama yaparsanız hazır takvim şablonları bulabilirsiniz. Bu şablonlar üzerinden çalışabilirsiniz. Kolay gelsin.
  19. Erkan Nehir

@Thunder Sayın Thunder siz kendinizi yormak zorunda değilsiniz. Kimse değil... Forum ortamının güzelliği de burada işte... Kimse katılmak ve kendini yormak zorunda değil. İsteyen katılabiliyor. :)
  20. Erkan Nehir

@megass Sayın Megass, mesajınızdan anlaşıldığı üzere sanırım ilk defa bir yarışma sözleşmesi okuyorsunuz... Bu arada ilk önce ETİK kelimesinin manasını tam olarak öğrenmenizi öneririm... İkincisi, bu sözleşme sadece bu yarışmaya veya bu firmaya özel bir sözleşme değil, Türkiye genelinde...
Yukarı Alt