Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Fidan Ajans Kurumsal Kimlik Çalışması

Çok güzel olmuş emeğinize sağlık, yalnız yanlış hatırlamıyorsam ünlü bir ajans bu portakal esprisini kullanmıştı, görmemiş olabilirsiniz aklınızda bulunsun.
  2. Arzu ULUIRMAK

Landmark Logo (Yarışma Sonucu)

@Hasan Güner Bravo Hasan bey bu yazınızı nerede yazdığınızı bulamadım fakat umutsuzdum sizin gibi meslektaşlarım olduğunu bilmek güzel.
  3. Arzu ULUIRMAK

EMK Kapak Çalışması

@Hasan Güner Tamamen katıldım gitti :) Ama Sedat bey daha iyisini yapar mutlaka bence acelesine gelmiştir bu iş.
  4. Arzu ULUIRMAK

Soft Template - gru media

@gru media Eski siteyi inceledim. Haklısınız sitenin eski halinden iyi olmuş tasarımınız. tasarım yaparken başkalarınınkiyle kıyaslamayın sakın. Zaten en iyisi olsun diye çalışmıyormuyuz hep. Kullandığınız fontlar ve yerleşim aşağıdaki logolar dışında hoş görünüyor. Fakat dediğim gibi...
  5. Arzu ULUIRMAK

logo nedir nasıl olmalıdır?...

@Emine Şahin Kesinlikle doğru bilgiler, yeni başlayanlar ya da bu konuyu özümsemeye çalışanlar için yararlı olacaktır...
  6. Arzu ULUIRMAK

Soft Template - gru media

Güzel fakat alttaki facebook twiter vs.. logoları aşırı büyük olmuş daha küçük yapıp bir köşeye koyabilirsiniz. Birde sağdaki ürün gruplarının her birine kendine özgü birer tane kablo kesiti koyabilirsiniz. Genel olarakta sayfada bir görsel eksiklik var sanki, biraz görsel olabilir bence...
  7. Arzu ULUIRMAK

Facebook profil resmim

Emeğinize sağlık güzel bir avatar olabilir fakat O logonunun solunda sağındaki küçük şeyler nedir :) Hiç olmamış onları çıkartın zaten ne olduğu belli olmuyor. Estetiği bozuyor.
  8. Arzu ULUIRMAK

@Erkan_Nehir Erkan bey söyledğim herşeyi bu meslekten biri olan ve bu meslekten anlayan biri olarak söyledim zaten. Belki haklısınız firma bu logoyu istemiş olabilir bilemem orasını. Fakat o zaman bu bir logo tasarım yarışması değil, uygulama yarışması olur. Bu da taktir edersiniz ki bizim...
  9. Arzu ULUIRMAK

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Sanırım burdan esinlendiniz. Hoş birşey değil, yazık anlaşılırsa birinciliğiniz iptal edilir.
  10. Arzu ULUIRMAK

Resimdeki efekti neyle/nasıl verebilirim ? Yardım..

@www2 O fotoğrafla aynı sonucu elde edemezsiniz rezilasyonu düşük olduğu için, fotoğrafın rezilasyonunun yüksek olması lazım. Tabii trace uyguladıktan sonrada ufak tefek düzeltmeler yapmanız gerek. Ama anladığım kadarıyla istediğiniz şeyi aşağı yukarı trace ile elde edersiniz. En çok onunla...
  11. Arzu ULUIRMAK

Ay alemsiniz valla kalkıp benim gönderdiğim fotoğrafa trace mi uyguladınız yazmayayım dedim ama pes. O fotoğrafın rezilasyonu kaç ki trace uyguladınız ona. Rezilasyonu düşük resme uyguladığınız trace ile yüksek resme uyguladığınız trace arasında dağlar kadar fark olur.
  12. Arzu ULUIRMAK

@www2 Eklediğiniz fotoğraf bir çizim değil, orjinali bende vardı tesadüfen ekliyorum. Efekt olduğunu sandığınız şey ise aslında bir tuşa basarak yapılacak kadar kolay, Fotoğrafı freehand yada ilistrator programına çağırın ve trace uygulayın :) kolay gelsin [/URL] Uploaded with...
  13. Arzu ULUIRMAK

Baski nedir? Baski teknikleri

@mincekara Mehmet Bey, Tuncay bey olabildiğince anlatmış aslında söylenebilecek çok şey yok, siz konunun dışına çıkmışsınız bence, bu kadar uzun anlatıp yeni arkadaşların kafasını karıştırmayada gerek yok, yukarıda herşey açık, gri tonlara gelince anlaşılabilir bir şekilde özetleyeyim...
  14. Arzu ULUIRMAK

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

@Kerim Öksüz Teşekkürederim Kerim bey..
  15. Arzu ULUIRMAK

@mevsimsizkar79 Teşekkürederim...
  16. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

@Ahu Şanlı Teşekkürler :D
  17. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

@aeercan66 :) Teşekkürederim. :)
  18. Arzu ULUIRMAK

dergi cover

Eline sağlık, Saç dekupesinde ve bacaklarda sorunlar var. Birazda rekler üzerinde çalışırsan güzel bişey çıkar. Mesela fon rengini kadının ten renginden aldığın bir renkle ve cozmopolitan yazısınıda elbisesinden aldığın kahverengiyle yazmayı dene, kırmızılarıda bordoya yakın koyu bir kırmızı...
  19. Arzu ULUIRMAK

Bu Ses Kaydim da Son Olsun O Halde (ZALIMLERE)

@Hakan Dağdeviren Haha iyi olur :D
  20. Arzu ULUIRMAK

@Hakan Dağdeviren @enes66 @erayeren Herkese teşekkürederim. Ayrıca Bu Logonun firma sahibine hayırlı olmasını ve özellikle uğur getirmesini yürekten dilerim.
Yukarı Alt