Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

akyar süt--tabela lazim

Konuyu işverenler kısmına taşıyorum.. Forum kurallarını okuyunuz...
  2. Arzu ULUIRMAK

Viniyl Pano

Logo yerleşimi yanlış... Eğer logoyu gizlemek istiyorsanız ayaklar altına koymanıza gerek yok hiç koymazsınız olur biter... Yapılan çalışmanın uzunluğuna ve asılacak yere göre lognun koyulacak yeri değişir bu yüzden bana yabancı kaynaklar sunmayın onlar sırf yabancı diye kaynaklarını idol kabul...
  3. Arzu ULUIRMAK

guide ile ilgili bir sorum olacaktı

@Seda Başer Yanlış bilgi vermeyiniz... Objeyi değil cetveli üste çıkartmayı sormuş arkadaşımız yukarıda açıkladım...
  4. Arzu ULUIRMAK

Viniyl Pano

Vinillleri fuar alanında aşağıdan 50 cm bile yukarıya assalar korkmaz logosu aşağı yukarı dizlerimizin hizasına gelir, aynı şekilde yukarıdaki logoda çok yukarıda kalmış.. logo yerleşimi yanlış olmuş... Ürünlerde havada kalmış biryere oturtturmamışsınız, gölgeleri yok... Krem zemin yerine daha...
  5. Arzu ULUIRMAK

guide ile ilgili bir sorum olacaktı

@serdar yılmaz Layer paletinde guide altta kalmıştır onu en üste çıkartırsanız sorunu çözersiniz... Layer palitini Windows menüsünden Layers ı işaretli duruma getirerek çıkartabilirsiniz...
  6. Arzu ULUIRMAK

Mutfak Sipariş Mönüsü

Bütün yazıları kahvenin üzerine çıkarmışsınız, Bu arada kahve çorba gibi duruyor cahve yazmasa çorba zannederdim... Sağ taraftaki bütün yazılar kaymış başlıklar yazıların üzerine çıkmış... Sonuç olarak özensiz hazırlanmış bir çalışma olarak görünüyor, Takvimin ters durmasının bir nedeni vardır...
  7. Arzu ULUIRMAK

Google Ofisi (Zürih)

Neden şaşırdınız ki bizim grafikerler.org ofisi bundan daha iyi :D:D:D:D
  8. Arzu ULUIRMAK

ürün broşürü

Aykut bey, Kullandığınız renkleri insan psikolojisini etkileme yönüne göre kullanacaksanız, bunların birtanesini tercih edersiniz, yoksa insan psikolojisi dağılır, benimde bu çalışmaya bakarak dağıldığım gibi, Turuncu bir logoda sırf rahatlatacak diye mavi zemin kullanırsanız, aksine çalışmayı...
  9. Arzu ULUIRMAK

Serbest afiş çalışması yorumlarınızı beklerim.

@hürrem Kimseyi azarlamak kimsenin haddi değildir... Ben size kırılmanızı istemem yazdım siz azarlamaktan bahsediyorsunuz... Yorum olmaz dedim ve yorum yapmadım zaten, size bir öneride bulundum, afişinizin yorum yapılacak bir yanı olmadığını ve araştırmanız gerektiğini söyledim... Yeterince...
  10. Arzu ULUIRMAK

Serbest afiş çalışması yorumlarınızı beklerim.

Lütfen afiş yapmaya başlamadan önce biraz araştırın... Böyle afiş olmaz, bu afişe yorumda olmaz... Yanlış anlamanızı yada kırılmanızı istemem belliki çok yenisiniz fakat bir işi yapmadan önce acaba bu iş nasıl yapılır diye araştırmak gerekmez mi sizce... Başarılar
  11. Arzu ULUIRMAK

serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

Filmin konusunu anlatmazsanız asla yorum yapamam... :) Çünkü adamların farklı renklerde olmasının bir nedeni olmalı... Biraz anlatır mısınız?
  12. Arzu ULUIRMAK

serbest çalışmalar

@Aykut Gündüzgören Kuşkularınız lütfen kendi içinizde kalsın, kimseyi itham etme gibir bir lüksünüz yok, eğer gerçekten alıntıysa ispatlar buraya linkini verirsiniz o zaman konuşuruz... Sadece kuşku ile yola çıkarak kimseyi rencide etmenize izin veremeyiz.. Saygılarımızla
  13. Arzu ULUIRMAK

ürün broşürü

Aykut bey, çalışmanıza yorum yapmadan önce sizden bir ricam olacak... Lütfen çalışmanızı anlatırmısınız bize... Objeleri neye göre yerleştirdiniz. Üstteki vektör nedir neden kullandınız, size ne anlatıyor. Gri bantı nereye contras olarak koydunuz... v.s... Anlatmak istediğim benim bütün...
  14. Arzu ULUIRMAK

2009 Masa Takvimi Çalışması _ Demo

Sedat bey bu gün biraz gerginsiniz anlaşılan, Kurumsal imajı bazı firmalar yaratır ve kullanırlar, fakat bu imajın bütün işlerde kullanılacak diye bir kuralı yoktur... Siz kullanmak istemişsiniz tabiki kullanın ama bu konsepte gitmemiş ne yazıkki, belki daha grafiksel bir çalışmada...
  15. Arzu ULUIRMAK

Formet Kartvizit

Sol taraftaki bantlar çok abartılı olmamışmı sizce? Belki tram olabilirdi... %15 gibi... Birde adres bölümü bloklansaydı iyi olurdu diye düşünüyorum... Emeğinize sağlık sedat bey...
  16. Arzu ULUIRMAK

Yılbaşı seti tasarımım

@Levent Özdemir @c200 Teşekkürederim arkadaşlar..
  17. Arzu ULUIRMAK

spor serisi defter kapakları

Bu tarz kapaklar çoookk eskilerde kaldı, bence artık yeni birşeyler üretmeliyiz... İllaki futbol ile ilgili olacaksa aklıma ilk geleni söylüyorum bir kramponun tabanını çeker zemine koyardım :) Bu kapaklar ilgimi çekmedi doğrusu..
Yukarı Alt