@enes66
Eskiz çalışmanın tamamını kapsayan taslak anlamındadır. Eskiz çalışılırken ufak tefek inceliklere dikkat edilmez, örneğin fotoğraf üzerinde didik didik çalışılmaz. Sadece çalışmanın ana hatlarını ve fikrini ortaya koymak için yapılır. Beğenilirse orjinal çalışma işte o zaman başlar...
Enes durmadan flood yapıyorsun. Flood: Aynı kişinin ardarda mesaj yazması demek, eğer mesajı yazdıktan sonra başka birşey yazmak istersen son mesajının altındaki düzenleme butonuna bas oraya eklemek istediğini ekle
@enes66
outer glow da sonuçta bir çerçeve :) ve çok kalın görünüyor o zaman kaldır onları, birde bütün sayfalarda metinlerin resimlerden uzaklığı farklı, bir tanesinde dibine kadar yanaşmış bir tanesinde 1 cm boşluk var. Bunlara dikkat et. Ben kenarlardan bahsetmedim. Sayfa üzerinde...
@enes66
Hayır yazılar okunsun diye çerçeve koymanıza gerek yok, fakat şimdi tekrar baktım bu kalınlaştırılmamış haliyse kalın halini merak ettim doğrusu :) Çizgiler çok kalın görünüyor. Ve şu çok önemli bütün sayfalardaki bütün resimlerin yazılara uzaklığı aynı olmalı alttan üsten sağdan...
@enes66
Bence kaldır. Ne kadar az efekt kullanırsan o kadar iyi olur. Çizgileride ya her sayfada bir düzen içerisinde ve özellikle çok ince kullan yada kaldır.
@enes66
Yukarıdaki yazıyı okumadınız galiba, bunlar eskiz çalışmaları, fikir güzel olmuşmu diye sundum. Müşteri tarafından çalışma onaylanırsa manken bulunup sütüdyoda fotoğraflar çekilecek.
Müzik kulağım ve bilgim iyidir. Hakikaten çok başarılı buldum. Yalnız ekoyu biraz kıssan daha mı iyi olur acba. Ama bu son olmasın ya iyidi böyle :) Ağzına sağlık
Sadece fikir aşamasındadır, fotoğraflarla ve manipülasyonla çok uğraşmadım. Yorumlarınızı bekliyorum, fikri müşteriye sunayım mı? (siyah olan kapak diğerleri separatördür)
[/URL]
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL]
Uploaded with ImageShack.us[/IMG
[/URL]
Uploaded with...
Bu fotoğrafların derginin içeriğiyle bir alakası var mı yoksa öylesine mi koyuldu. Birde dün enes ile yeni bir logo çalışması yapacağı konusunda anlaşmıştık. Bence o logoyu kullanmayın. Kapak için derginin içerisindeki en önemli konunun fotoğrafını kullanabilirsiniz.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.