Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Dekupe edilen bir fotoğrafın tram alması?

Photoshopta Görseli dekupe ettikten sonra path i kaydedip daha sonra aynı yerden cliping path seçeneğini seçiyor musunuz?
  2. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

@Hakan Dağdeviren @Bahtınur YILDIZ Teşekkürler Hakan bey Teşekkürederim Bacım :)
  3. Arzu ULUIRMAK

Bu Ses Kaydim da Son Olsun O Halde (ZALIMLERE)

@Hakan Dağdeviren Bekliyoruz devamını, birde şarkı yarışması mı düzenlesek ne :)
  4. Arzu ULUIRMAK

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

@Emre Zengin @Ahmet ALTUN @Fairytale @sivatoras @Yaşar KARADENİZ Teşekkürler arkadaşlar...
  5. Arzu ULUIRMAK

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

Kendi adıma teşekkürederim. Ayrıca Ahmet beyi ve Yunus beyi tebrik ederim güzel çalışmalar.
  6. Arzu ULUIRMAK

Katalog kapak ve seperatör eskizlerim..

@Yaşar KARADENİZ Teşekkürederim. Seperatör sayfaları iki sayfa halinde sol sayfada görsel sağ sayfada tencere tabak vs. olacak.
  7. Arzu ULUIRMAK

@enes66 Eskiz çalışmanın tamamını kapsayan taslak anlamındadır. Eskiz çalışılırken ufak tefek inceliklere dikkat edilmez, örneğin fotoğraf üzerinde didik didik çalışılmaz. Sadece çalışmanın ana hatlarını ve fikrini ortaya koymak için yapılır. Beğenilirse orjinal çalışma işte o zaman başlar...
  8. Arzu ULUIRMAK

Yedigöller

Güzel kareler, Fotoğraflarda photoshop var sanırım. Eline sağlık.
  9. Arzu ULUIRMAK

Okul Dergisi ve Kapağı Hazırlık Aşaması (Sizlerin Görüşlerini Almak istedim...)

Enes durmadan flood yapıyorsun. Flood: Aynı kişinin ardarda mesaj yazması demek, eğer mesajı yazdıktan sonra başka birşey yazmak istersen son mesajının altındaki düzenleme butonuna bas oraya eklemek istediğini ekle
  10. Arzu ULUIRMAK

@enes66 outer glow da sonuçta bir çerçeve :) ve çok kalın görünüyor o zaman kaldır onları, birde bütün sayfalarda metinlerin resimlerden uzaklığı farklı, bir tanesinde dibine kadar yanaşmış bir tanesinde 1 cm boşluk var. Bunlara dikkat et. Ben kenarlardan bahsetmedim. Sayfa üzerinde...
  11. Arzu ULUIRMAK

@enes66 Hayır yazılar okunsun diye çerçeve koymanıza gerek yok, fakat şimdi tekrar baktım bu kalınlaştırılmamış haliyse kalın halini merak ettim doğrusu :) Çizgiler çok kalın görünüyor. Ve şu çok önemli bütün sayfalardaki bütün resimlerin yazılara uzaklığı aynı olmalı alttan üsten sağdan...
  12. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

Aman efenim teveccühünüz :) ama haksızlık etmeyelim benim beğendiğim tasarımlar var.
  13. Arzu ULUIRMAK

@enes66 Bence kaldır. Ne kadar az efekt kullanırsan o kadar iyi olur. Çizgileride ya her sayfada bir düzen içerisinde ve özellikle çok ince kullan yada kaldır.
  14. Arzu ULUIRMAK

@enes66 Bir grafiker için kullanılan program hiç önemli değildir Enes. Hangisini daha rahat kulllanıyorsan onunla çalış.
  15. Arzu ULUIRMAK

@enes66 Yukarıdaki yazıyı okumadınız galiba, bunlar eskiz çalışmaları, fikir güzel olmuşmu diye sundum. Müşteri tarafından çalışma onaylanırsa manken bulunup sütüdyoda fotoğraflar çekilecek.
  16. Arzu ULUIRMAK

Bu Ses Kaydim da Son Olsun O Halde (ZALIMLERE)

Müzik kulağım ve bilgim iyidir. Hakikaten çok başarılı buldum. Yalnız ekoyu biraz kıssan daha mı iyi olur acba. Ama bu son olmasın ya iyidi böyle :) Ağzına sağlık
  17. Arzu ULUIRMAK

Sadece fikir aşamasındadır, fotoğraflarla ve manipülasyonla çok uğraşmadım. Yorumlarınızı bekliyorum, fikri müşteriye sunayım mı? (siyah olan kapak diğerleri separatördür) [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG [/URL] Uploaded with...
  18. Arzu ULUIRMAK

Bu fotoğrafların derginin içeriğiyle bir alakası var mı yoksa öylesine mi koyuldu. Birde dün enes ile yeni bir logo çalışması yapacağı konusunda anlaşmıştık. Bence o logoyu kullanmayın. Kapak için derginin içerisindeki en önemli konunun fotoğrafını kullanabilirsiniz.
Yukarı Alt