Metinlerin altındaki efekt geçiş gölge vs. Hepsini kaldır. Yine bütün metinlerin altına koyduğun beyaz kutucuklarıda kaldır. Daha güzel göründüğünü göreceksin. Derginin bütün sayfalarındaki bütün başlıklara ve yazılara efekt vermişsin ve bu kesinlikle olmamış, bunları bir düzenle gerisine sonra...
@enes66
Sahibi sayılırım :) Sitenin sahibi çok eski ve çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Bu site onun gözünde neyse benim gözümdede odur. Bu sitenin kurulma amacı yeni başlayan arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmaktır.
@enes66
Çok teşekkürederim. Bunların hiçbirine gerek yok, ben elimden geldiğince yeni yetişen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu benim içinde bir zevk ayrıca.
Bebeğin yüzünde ufak tefek gölge hataları olsada ben çok beğendim çok güzel olmuş, Zaten bebek yüzü çizmek zordur. O kadar kusur kadı kızındada olur.
Başarıların devamını dilerim gerçekten başarılı...
Enes bey öncelikle uğraşmışsınız elinize sağlık diyeyim.
Fakat logo yapımında belli başlı kurallar vardır. Bu logoyu incelerken bu kuralların çoğunun çiğnendiğini gördüm. Bir logoda fotoğraf kullanılmaz, Efektlerden uzak durulmaya çalışılır. Birden fazla mesaj ve çok fazla metaryal logonun...
Çok başarılı buldum. Özellikle alttaki alyansı, Üstteki tek taş yüzükte ufak tefek ışık hataları var fakat yarım kalmış demişsiniz eminim bittiğinde daha güzel olacak, emeğinize sağlık.
Sevgili Hakan'ın paylaştığı bu yazıyı çok severim. Tamda şu sıralar okunması gereken bir yazı forumda tek ip ile iki ayrı üyeymiş gibi dolanan ve sırf ibreti alem için şimdilik banlanmayan bu üyenin girip okumasını tavsiye ederim.
Meyve veren ağaç taşlanır arkadaşlar. Taşlayanların işi...
Düzeltilecek çok şey var en iyisi sadece zeminde kullandığınız resmi ekleyin anlatmak istediklerimi üzerinde yapayım... Fikir sizin fikriniz sloganda sizin ben sadece crative açıdan nasıl düzenleneceğini göstereceğim.
@Erkan_Nehir
Sanırım kurumsal kimlik kataloğu ile ilgili hiç bir bilginiz yok. Bu verdiğiniz bütün bilgiler yanlış ve asıl siz yanlış anlaramalar mahal veriyorsunuz. Lütfen araştırın. (Kurumsal kimlik kataloğu hazırlanır. "FORMÜLLER" yazılır ve bunun dışına çıkılamaz. Ayrıca Bu güne kadar...
@Erkan_Nehir
Fakat şu anda siz yanlış bilgi veriyorsunuz. Her kurumsal kimlik kataloğunda tabela formülü vardır. Tabii ben gerçek ve özenli hazırlanmış kurumsal kimlik kataloglarından bahsediyorum. Şöylede birşey var yıllardır bu işleri yaparım hiç karşıma içerisinde bir eksiği olan...
@Erkan_Nehir
Ne sormak istiyorsunuz Erkan bey anlayamadım. Grafikerseniz ve bir kurumsal kimlik kataloğu gördüyseniz bu soruyu bilirsiniz zaten. Ha bu arada kurumsal kimliği olan firmanın sabit tabelası olur demedim iyi okuyun, tabela formülü olur dedim. Yinede cevaplayayım evet A'dan Z'ye...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.