Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

basılmış olan bir kaç kartvizitim

1. ve pastalı olanlar hariç diğerleri güzel görünüyor... Fakat ben daha sade çalışmaktan yanayım. Adresler kesime çok yakın en az 4 mm olmalı... Emeğinize sağlık
  2. Arzu ULUIRMAK

Mehmetçik

Bu anlamlı çalışmayı yaptığınız için sizi tebrik ederim... Grafiksel değerlerini tartışmayacağım, yada grafikle ilgili yorum yapmayacağım, Oradaki bakışlar herşeyi anlatıyor. Bu işe vakit ayırmanız bile onur verici.. Kutluyorum..
  3. Arzu ULUIRMAK

yeni başlıyorum.

Logo çizimlerini photoshopta yapmaya çalışmak yanlış bir yol izlemektir... Size tavsiyem bir an önce vectorel bir program öğrenmenizdir... Logolarınıza gelince, sizinde dediğiniz gibi daha yolun başındasınız ve çok parlak gözükmüyorlar, kendinizi geliştirmek için bolca araştırmanızı tavsiye...
  4. Arzu ULUIRMAK

Geleceğin Bisikleti

Arkadaşlar zaten bu bisiklet fizik kurallarına tamamen aykırı gibi görünüyor. frene gelene kadar çok şey var.. mesela arka tekerlek tamamen boşta duruyor, seleye oturulduğunda dengeyi düşünemiyorum... Mutlaka açıklaması vardır tabi... Aykut beyden bekliyoruz... Yabancı olduğum bir konu bu, ama...
  5. Arzu ULUIRMAK

Geleceğin Bisikleti

tekerleklerin ortasının boş olması ilginç geldi bana, kaza yapma riski yüksek olmasın :) emeğinize sağlık.
  6. Arzu ULUIRMAK

Ürün Katalog Kapağı

Toptan satış listesi yazısı ile biraz oynanabilirdi diye düşünüyorum.. Onun dışında renk uyumu iyi.. Emeğine sağlık.
  7. Arzu ULUIRMAK

Viniyl Pano

Kendi adıma cevap vereyim... Bu ürünleri hayatımda hiç görmediğim için fotoğrafı ile ilgili yorum yapmaktan kaçınırım... Metal çekmek zordur, metalin tonla çeşidi vardır... Bu yüzden yorum yapamayacağım, ürünleri elinize alıp fotoğrafla karşılaştırdığınızda gerçek yorumunu siz yapabilirsiniz...
  8. Arzu ULUIRMAK

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

@melek aktaş Arkasında zemin olmadan freehanden photoshop a getirmek için frehand de getirmek istediğiniz nesneyi copy yaptıkta sonra photoshop a gelip paste diyorsunuz. Gelen pencerede vector smart işaretli olacak... Nesne vectorel olarak photoshop a gelmiş olur... Arkasında da zemin...
  9. Arzu ULUIRMAK

Kartvizit Çalışmam.

@lkmn20 Açıkçası çalışmalarınız çok standart alışılagelmiş çalışmalar, sizden operatör olabilir, fakat tasarımcılık ayrı bir iştir, olmaz demiyorum kesinlikle, bu işe yıllarınızı vermelisiniz, azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Size önerim çokça araştırmanız, kendinizi geliştirmeniz için...
  10. Arzu ULUIRMAK

Kartvizit Çalışmam.

Hepsinde bir karışıklık sözkonusu, özellikle en üstteki kartvizitte, çalışmalarınızda okunurluluğu sağlayacak sadelikten yana olursanız daha iyi olur... Adreslerde kesime çok yakın duruyor... Emeğinize sağlık.
  11. Arzu ULUIRMAK

kartvizit yapmak istedim =)

Bence hoş olmuş, farklı tarzları severim... Emeğine sağlık.
  12. Arzu ULUIRMAK

Kendi imaj çalışmam :D

Bak kardeşim, yeni başlamışsın ve çok iyi bir öğrencisin her söylenenden birşeyler kapmaya çalışıyorsun... Her ne kadar yaptığın çalışmada mesajı doğru veremesende, Ben grafikerim diyen birçok arkadaştan daha doğru obje yerleşimi yapmışsın... Seni kutluyorum. Çalışman hakkında başka yorum yapmak...
  13. Arzu ULUIRMAK

bilgisayar firması a5 broşür çalışması

Şimdi ben size çok kalabalık olmuş a5 e bu kadar yazı v.s. koyulurmu dediğimde, müşteri istedi diyeceksiniz muhtemelen... En azından müşterinizi bir çalışmada asla ve katta üç slogan olamayacağı konusunda uyarabilirdiniz... Birde zaten bu kadar kalabalık bir çalışmada bütün yazılara farklı...
  14. Arzu ULUIRMAK

logo çalışmam

@Betül Ersoy Hayır Betül hanım, siz değil ben yanlış anlamışım, arkadaşın kendi müşterisine yaptığı logolar sandım, Üstteki metin gözümden kaçmış, özür :)
  15. Arzu ULUIRMAK

Kendi Logo Çalışmam..

Bence başka bişiler çalışmalısınız... Bütün logotype larınızda aynı problem var, okuma ve anlama güçlüğü çekiliyor. İlk bakışta firma ismi net görünmüyor, hepsi karışık duruyor. Daha basit, sade fakat daha anlamlı çalışmalar yapmalısınız, basılabilecek en küçük alanı hesap ederek yapın...
  16. Arzu ULUIRMAK

logo çalışmam

@Betül Ersoy Başka bir firmanın helede aynı sektörde olan bir firmanın logosunu alıp müşterinize kullanmanız hiç etik olmaz... Bunu kendinize ilke edinmelisiniz.. Her firmanın logosu kendine özgü olmalı, bizim işimiz bu... Kopyacılık değil. Teessüf ettim sizi Betül Hanım. :)
  17. Arzu ULUIRMAK

Yılbaşı seti tasarımım

@skystar_26 Hemen merakınızı gidereyim sn, skystar bende herşeyin açıklaması vardır :) Bu çalışmalar firmayı tanımayan hiçkimsenin eline ulaşmayacak... Bu çalışmalar firmanın bayiileri için hazırlanmış yılbaşı promosyon çalışmalarıdır... :) Firma bayiilik sistemi ile çalışır ve son...
  18. Arzu ULUIRMAK

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

@sportman Sorduğunuz soruların cevabını bu konu altında bulamazsınız, çünkü bütün bu soruların cevapları başka topikler altında verilmiştir. Bu topik altında sadece program ile ilgili sorularınızı yanıtlıyoruz... Diğer soruların cevabı eğer arattırırsanız forumumuzda mevcuttur.
  19. Arzu ULUIRMAK

Yılbaşı seti tasarımım

@Serkan Baysal @Sedat Gül @seyh Teşekkürler arkadaşlar...
  20. Arzu ULUIRMAK

katalog kapak çalışması

Kullandığınız görselle birlikte turuncu bant ve zemin yerine, mavi ve lacivert bir konsept yapsaydınız, ve logoyu bu kadar devasal kullanmasaydınız en fazla 5 cm yatay aşağıya koysaydınız eminim çok başarılı bir çalışma olurdu... İç sayfalarda da logonuz hattinden fazla büyük ve en azından...
Yukarı Alt