Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

yeni hazırladığım kampanya afişi...

Teşekkürederim.
  2. Arzu ULUIRMAK

palyaço tipografi

Sol elin parmağının üzerine gelmiş olan yazı işi biraz bozmuş, metini avucun içindeymiş gibi kullanıp parmağın üstündeki resmi silerseniz daha iyi olur bence, birde konsept itibari ile yukarıdaki soru işaretlerini anlamsız buldum... Açıklaması nedir acaba... Emeğinize sağlık..
  3. Arzu ULUIRMAK

mustang tipografi

@Mint Sn. Mint Biz bu forumun yöneticileriyiz, forumun düzenini sağlamak ve üyelerin hakkını korumak tam da bizim görevimiz. Üyelerimizin bu şekilde zan altında kalmasını önlemekte bizim görevimiz. Böyle bir iddia ortaya atıldığında kanıtlamanızı istemezsek diğer bütün üyelerin Cengiz Bey in...
  4. Arzu ULUIRMAK

mustang tipografi

@cengiz kaçar Bunun farkında olmanız sevindirdi beni, yolunuz açık olsun kardeşim.
  5. Arzu ULUIRMAK

mustang tipografi

@Aslı Karakaya Demek sizin için tecrübenin önemi yok... İlginç.. Oysa hayalgücünün yanında işi uygulamaya koyduğunuzda tecrübe gerektiren o kadar konu var ki... Bu söylediğiniz yeni arkadaşlar için yanlış bir teori, Hayalgücünün yaşı olmaz, fakat tecrübe için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
  6. Arzu ULUIRMAK

mustang tipografi

@cengiz kaçar Hayalgücü tabikide yaşa bağlı değildir. Fakat deneyimlerime dayanarak söylüyorum, uygulamayı başarılı bir şekilde yapabilmek, objeye bakabilmek doğru yerleştirebilmek v.s... bunların hepsi tecrubeyle gelişen şeyler, buna dayanarak yaşınıza rağmen iyi işler yapıyorsunuz dedim...
  7. Arzu ULUIRMAK

Angelina Jolie

@Aykut Gündüzgören Olmuş, ama gözleri çok canlı ve parlak görünüyor biraz kızarsamıydı gözlerinin içi :D çom mu şey istedim acep?
  8. Arzu ULUIRMAK

Hoşgeldin Erol Uysal

Hoşgeldiniz Erol bey, dilerim keyifli vakit geçirirsiniz.
  9. Arzu ULUIRMAK

portre tipografi

Merak ettim yaşına baktım, :) daha çok küçüksün kardeşim... Sana MAŞALLAH diyorum. İleride çok başarılı bir tasarımcı olacağına eminim.. Tebrikler (bide bana hiçbişey beğenmediğimi söylerler görsünler işte demekki güzel görünce beğeniyomuşum :D:D:D)
  10. Arzu ULUIRMAK

medikal kartvizit

Tıbbi malzeme tebosuna ben olsaydım turkuaz ya da turkuaz mavi karışımı bir renk kullanırdım. Fakat belkide firmanın kurumsal rengi budur bilemiyorum tabi... Onun dışında güzel olmuş. Emeğine sağlık.
  11. Arzu ULUIRMAK

september takvim typography

Creative bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık.
  12. Arzu ULUIRMAK

mustang tipografi

Avatardaki resim size aitse yaşınız oldukça küçük gibi görünüyor... Çalışmanız için sizi tebrik ediyorum. Şu ana kadar forumda en çok beğendiğim birkaç tasarım arasına girdi bu çalışma... Çok başarılı olacağınıza inanıyorum... Emeğinize sağlık.
  13. Arzu ULUIRMAK

Coca Cola için afiş tasarımım

Malesef olmamış arkadaşım, üründen başka herşeyi görüyorum, fakat ürünü göremiyorum. Zemin rengi ve vectorler ürünü bastırmış... Esinlenmişsin fakat yanlış esinlenmişsin galiba :) Bunun dışında slogan yazımı hatalı ve ürüne çok yakın olmuş... Renklerle ilgili biraz daha çalışmanı tavsiye...
  14. Arzu ULUIRMAK

Angelina Jolie

Yüzdeki egzama tarzı kızarıklıklar güzel olmuş, ama göz altlarına falan biraz yorgunluk ifadesi verseydiniz daha iyi olurdu bence..
  15. Arzu ULUIRMAK

bizimelma.com Geleneksel Cumartesi toplantıları.

@Buse Türüdü Teşekkürederim Busecim
  16. Arzu ULUIRMAK

M.Kemal Atatürk Deneysel Fotografi Sergisi Bakırköy Yunusemre Kültür Merkezi

Bir aksilik olmazsa ben ordayım, ben ordaysam Levent te orda, eee biz ordaysak ekremle Ömer de orda, sende kambersin zaten Serkan:)...
  17. Arzu ULUIRMAK

M.Kemal Atatürk Deneysel Fotografi Sergisi Bakırköy Yunusemre Kültür Merkezi

peki öyle yapalım o zaman önümüzdeki hafta bir gün belirleyip tarihi yazarız...
  18. Arzu ULUIRMAK

Selamlar Herkese

Sizi biryerden hatırlıyor gibiyim :D Hoşgeldiniz... Umarım iyi vakit geçirirsiniz...
  19. Arzu ULUIRMAK

Teşekkürler Serkan Bey, alerjik astım krizi.. inşallah kısa sürede toparlayacak.
  20. Arzu ULUIRMAK

Katılmayı çok isterdim fakat kızımın rahatsızlığı dolayısı ile katılamayacağım. Nazik davet için Melih Bey e teşekkürler... İnşallah başka sefere birlikte olma fırsatı buluruz.
Yukarı Alt