Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

serbest çalışma bi göz atın

Ben beğendim... Güzel olmuş, emeğine sağlık...
  2. Arzu ULUIRMAK

katolog sayfası....yorumlarınızı bekliyorum

Altta zemindeki şekil olmasaymış daha iyi olurmuş, birde küçük dairelerin çizgilerini inceltmelisiniz... Logoyu daha okunabilir yapabilseydiniz daha iyi olurdu, zeminle kontras oluşturmamış... Onun dışında güzel bir çalışma Emeğine sağlık..
  3. Arzu ULUIRMAK

Yaptığım bir tiyatro afişi...

Tiyatro afişinde keşke gerçek perdeler kullansaymışsın, Birde afişin altındaki kırmızı bantta bir efekt var sanırım, o efekt olmasaymış daha iyi dururmuş... Onun dışında güzel.. Akademi afişinde renk uyumu çok güzel üst bölümde iyi olmuş fakat alt tarafta yazıların bulunduğu bölümde ne yazıkki...
  4. Arzu ULUIRMAK

Ego

Renk uyumu ve tipografi çok güzel... Emeğine sağlık...
  5. Arzu ULUIRMAK

merhaba

Photoshop derslerimize bir göz gezdirin... Fakat hiç bilmiyorsanız işiniz zor...
  6. Arzu ULUIRMAK

merhaba

Nasıl bir yardım istiyorsunuz anlamadım? Buradan arkadaşların çizmesini mi istiyorsunuz?
  7. Arzu ULUIRMAK

merhaba

Öncelikle hoşgeldiniz... Evet galiba acemisiniz çünkü meslekleri karıştırmışsınız :) Biz grafik tasarımcıyız... Endüstri müh. değiliz malesef.. Ama yinede yardımcı olacak birileri vardır belki :)
  8. Arzu ULUIRMAK

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

İki çalışmanızda da aynı problem var... Okunması gereken hiçbişi okunmuyor... Ya o yazıları hiç koymadan görsellerle okutacaktınız... Yada koyduysanız okunması gerekiyor... Sanırım burada tek sorun renkler, yazı renkleri ve efektleri zemine çok yakın, kontras olmalı... Eline sağlık
  9. Arzu ULUIRMAK

İlkem Ajans Afiş Çalışması

Çok fazla farklı font kullanmışsınız... Çok karışık görünüyor, film şeridini küçülterek altta bir köşede kullanabilirdiniz...
  10. Arzu ULUIRMAK

Bilboard Tasarımı

Sloganın çalışmaya uyumsuzluğunu geçersek, slogan çok büyük ve kaba görünüyor, daha creative bir font kullanılabilirdi ve iki satır olabilirdi... Tabiri caiz ise Slogan hiçbir zaman insanların gözüne gözüne sokulmaz :) Onun dışında, Logo zaten çok kötü ama onu siz yapmamış olabilirsiniz...
  11. Arzu ULUIRMAK

Cam İçin Bir Çalışma (onewayvision)

Doğru yerdesin yazısının arkasındaki gölgelere blur vererek ve iyice opaciticy düşürerek yazıların tam altına alabilirdin... Böyle pek olmamış... Birde yukarıdaki dairenin çiziminde bir hata var sanırım... Eline sağlık...
  12. Arzu ULUIRMAK

bi karakalem renklendirmeside benden yorumlarınızı bekliyorum

Renklendirme olmamış malesef bozmuşsunuz, renklendirme yaparken kalemi alıp hatlar çizmişsiniz... Bunu yaparsanız orjinali bozarsınız... Özellikle gözleri baştan yaratmışsınız ne diyeyim :) biraz daha dikkat..
  13. Arzu ULUIRMAK

Grafiksel Bir Çalışma

Kolaj süper olmuş... Sadece keşke balık ve deniz yıldızını kullanmasaydın... Konsepte aykırı geldi.. Ama güzel ellerine sağlık..
  14. Arzu ULUIRMAK

Günün Sözü

Bu gerçekten çok sevdiğim bir söz... AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR...
  15. Arzu ULUIRMAK

Açıklama...

İki gündür resmen sitemizde polemiğe neden olmak amacı ile siteye üye olup... Konu açtırarak insanları cevap hakkı vermek zorunda bırakan bu cevapları aldıktan sonra tartışma ortamı yaratan Sn. L. E. Sitemizin ve özellikle benim taraflı olarak olaya yaklaştığımızı iddia etmektedir... Sn. Faruk...
  16. Arzu ULUIRMAK

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@korgan Lütfen konu başlığına uygun sorular sorunuz... Tasarım yaparken takıldığınız noktalar dedik... Siz uygulama yaparken takıldığınız bir konu ile ilgili yardım istiyorsunuz... Konuyu photoshop bölümüne açıp oradan yardım isteyiniz... Kolay gelsin..
  17. Arzu ULUIRMAK

*Köksal Tarım Aletleri - Defter

Yok bu sefer olmamış arkadaşım... Herbiri ayrı persfektiften çekilmiş olan ürünler adeta havada asılı kalmış... :( Onları bir zemine oturtturmanız gerekirdi diye düşünüyorum... Birde Firma ismini çok büyük kullanmışsın... Daha güzel çalışmaların olduğunu biliyorum... Galiba sıkıntılı bir anda...
  18. Arzu ULUIRMAK

Montaj Terimleri

Konuyu uygun bölüme taşıdım.. Elinize sağlık...
  19. Arzu ULUIRMAK

bereket pastanesi - araç tasarımı

İlk gözüme çarpan, pastanın kapı menteşesine gelmesi, böyle kullanırsanız zamanla orası aşınır ve kapı kapandığında kötü bir görünüm alır, Arka tarafta kullandığınız tatlı çok büyük olmuş onu biraz küçültürseniz hem çamurluktan sıçrayacak çamurlarla tabağın kirlenmemesini sağlamış olursunuz...
Yukarı Alt