Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Logo imalatcilari yardim

@piryapos Madem öyle bir yeteneğiniz var, önce kendi logonuzu yapın... Fakat logo yapıyorsanız grafiker olmalısınız... Bize hitap ederken Logo imalatçıları demisiniz.. Bu bana çok garip geldi... Mesleğinizin adını mı bilmiyorsunuz.. Neyse zaten yaptığınız herşey çok garipmiş...
  2. Arzu ULUIRMAK

Matbaa da grafiker, insan mi makine mi?

@xblack Takıldığımız nokta rekabet değil.. Rekabet her zaman olacaktır. Biz haksız rekabete takılmış durumdayız.. Sayın xblack... Saygılarımla
  3. Arzu ULUIRMAK

İTT Tanıtım Broşürü 6 SAYFA

@sedat695 Her müşteri firma logosunu göstermek ister katılıyorum... Ama bunda haklı değiller :) Onlar müşteri, tasarımcı değil, onlara işi kabulettirmesi gereken bizleriz... Onları bir logoyu tekrarlayarak ve kocaman kullanarak, logoyu gösteremeyeceğimizi aksine karışıklığa ve kargaşaya...
  4. Arzu ULUIRMAK

benim çalışmalarım

Fena değil, eline sağlık...
  5. Arzu ULUIRMAK

@GRAFXX Haklısın Ekremcim biz gmb toplantısına neden gittik? Bu gibi işlerin hukuk savaşını sürdürebilecek bir birliğimiz olsun diye... Ama tartışmakta, konuşmakta yersiz değildir... İnsanları uyandırmak, bilgilendirmek, örgütlenmek gerek diye düşünüyorum...
  6. Arzu ULUIRMAK

İTT Tanıtım Broşürü 6 SAYFA

Sedat bey tasarımınız hoş olmuş, fotoğraflarınızda... Fakat logoları çok büyük kullanmışsınız... Zaten bütün sayfalarda tekrarlanan logoları birde bukadar büyük kullanınca çok hoş olmamış... Onun dışında iyi görünüyor.. Emeğinize sağlık...
  7. Arzu ULUIRMAK

Elif'in diğer ismi ne olsun ?

Benim kızımın ikinci ismi KAYRA anlamıda çok güzel... İsterseniz koyabilirsiniz Bir de... Elif Su olabilir... Allah analı babalı büyütsün... :)
  8. Arzu ULUIRMAK

@xblack Yok yok koyun olup güdülelim o daha zahmetsiz :)
  9. Arzu ULUIRMAK

@xblack Peki sonuç : Yapacak bişi yok, buna katlanacak mısınız? Bunu yapanların karşısına geçip hakkınızı aramayacak mısınız? Başa gelen çekilir mi? diyeceksiniz... Birileri piyasayla oynuyor, uyanın artık uyanında hakkınızı isteyin... Buna haksız rekabet derler... Ama kimse sesini...
  10. Arzu ULUIRMAK

ideal Punto?

Tamamen yaptığınız tasarıma bağlıdır.. Bunu bir kalıp içerisine sokmak, tasarımı kısıtlamak demektir... Oysa tasarım yaparken özgür olmalısınız... Yeterki vermek istediğiniz mesajı verin ve okutmayı kolaylaştırın...
  11. Arzu ULUIRMAK

@musss Ha tamam işteee... Çok haklısınız, ve hakkınızı arayın... Buna kimse karşı değil ki, İşte o bir seferde 50 kartviti basan bu işi fabrikasyona çevirmiş, matbaalar var ya onlara karşı durun ilk önce... Çünkü 20 tane operatörü toplamış kartvizit tasarımı yaptıklarını zannedip basan, sonra...
  12. Arzu ULUIRMAK

Kaliteden anlayan yoksa anlatacağız, Talep yoksa olacak... Ne yani, Nasıl olsa kaliteden anlayan yok, kalitesiz işleri yolla gitsin, Nasıl olsa kaliteye talep yok bizim insanımızda kaliteye layik değil boşveeerrrr kalitesiz olsun, alırım bir operatör dizdiririm gider... Bu mudur? Tebrik...
  13. Arzu ULUIRMAK

dergi reklam deko ser

Çok karışık görünüyor, nereye bakacağımı şaşırdım doğrusu.. :) Arkadaki vektörlerin bir kısmını kullanmasanız iyi olur bence... Birde çok fazla farklı font kullanmışsınız, buda gözü yoruyor... Yinede emek vermişsiniz elinize sağlık diyeyim :)
  14. Arzu ULUIRMAK

kapak tasarımı

Kapakta sağdaki mavi görsel olmasa iyi olurdu... Aykırı durmuş... Birde uygar logosu sadece arka kapakta olsa daha iyi olurdu gibi geldi... Emeğinize sağlık...
  15. Arzu ULUIRMAK

@xblack Ajansçılık diye bir meslek olamaz zaten... Reklam Ajansları bir sektördür.. Var olan meslek grafikerliktir... Matbaacılık ve Reklamcılık birbirinden ayrı fakat bağlantılı iki sektördür... Ayrıca, Bahsettiğiniz harman çekmek, cilt yapmak, lak atmak, selefon yapmak, Kesmek biçmek...
  16. Arzu ULUIRMAK

logo type çalışmam

Yok sedat bey, ben sizin diğer çalışmalarınızıda bildiğim için affınıza sığınarak söylüyorum, bunların ikiside olmamış... Kalite danışmanlık firması için biraz basit olmuş... Gerek biçim gerek renk olarak daha ağır bir çalışma yapabilirdiniz diye düşünüyorum... Bu yüzden ben bir seçim...
  17. Arzu ULUIRMAK

@musss Bu mesajınızıda yeni gördüm, ve çok üzüldüm konuyu kişiselleştirmişsiniz... SIFIR sermaye demek ne demek... Sayın üye, BİZİM SERMAYEMİZ AKLIMIZ... Onuda yedirttirecekler sonunda... Emin olun. Ayrıca ayakta tutacak işletme bilgisinden bahsetmeşsiniz. Biz yaptığımız reklamcılıkla, ve...
  18. Arzu ULUIRMAK

@musss Bir kaç gündür bıraktığınız mesajları takip ediyorum... Sayın üye, ısrarla elmalarla armutları karıştırıyorsunuz... Bu öfkeniz kimedir bilinmez, bu kadar tartışmaya söyleyeceğim ve sizinde anlamamakta ısrar ettiğiniz tek bir cümle var, MATBAACILIK ve REKLAMCILIK birbirine...
  19. Arzu ULUIRMAK

karşılıklı iki sayfa dergi ilanı eskizlerim...

Teşekkürler arkadaşlar...
  20. Arzu ULUIRMAK

Çalışmam

Arkadaşların yorumlarına ek olarak, size vereceğim en önemli tavsiye şudur... Amaç ürünü tanıtmaksa, bu kadar kargaşa içinde ürünü ön plana çıkarmanız mümkün olmaz... Zemini daha geride kullanmanız gerekir... Gölge ışık oyunlarını biraz çalışmanız gerekli, ürünün etrafına verdiğiniz efekt doğru...
Yukarı Alt