Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Renklerin Dili

Paylaşımın için teşekkürler Hakan...
  2. Arzu ULUIRMAK

Çağdaş Grafik Tasarımına Genel Bakış

Paylaşımın için teşekkürler Abdullah...
  3. Arzu ULUIRMAK

Montaj Terimleri

@Melih Yongacı Açıklamanız için teşekkürler... Emeğinize sağlık.
  4. Arzu ULUIRMAK

Grafik Tasarım Terimleri

Yeni başlayan arkadaşların beyinlerine kazımaları gereken bilgiler... Paylaşım için teşekkürler..
  5. Arzu ULUIRMAK

Adres logom:)

Tasarım yaparken, özelliklede logo yaparken koyduğunuz her noktanın bir açıklaması olmalı... Siz bu logoyu nasıl açılkıyorsunuz... Aslında şunu sorayım bu bir logo mu? Bence değil... Bu işe yeni başlamış olabilirsiniz, size tavsiyem çokça araştırıp kendinizi geliştirmeniz... Ben burada alelade...
  6. Arzu ULUIRMAK

logo için yorumlarınızı bekliyorum

ilk bakışta gördüğüm hata, k ve m harflerinin zeminin üzerine çıkması adına vermiş olduğunu dişi çizgi kalınlığı o harflerin incelmesine ve logonun çok hatalı durmasına neden olmuş... Eğer altına kendiniz bir kontür yapsaydınız böyle durmazdı... Bunun dışında çok fazla düşünülmemiş ilk akla...
  7. Arzu ULUIRMAK

Vizyon Film Afiş Çalışmam Photoshop

Manüplasyon güzel olmuş fakat tipografi zayıf... Yazılar üzerinde biraz oynarsan iyi olur.. Film içerisinden bir kare ile çalışılsa idi daha doğru olurdu diye düşünüyorum... Emeğine sağlık..
  8. Arzu ULUIRMAK

logo çizmem lazım

Konu çok anlamsız bir tartışmaya doğru gidiyor... Konuyu kilitliyorum...
  9. Arzu ULUIRMAK

yazı karakterlerini nereye atacağım.

Pc den çok anlamam ama bildiğim kadarı ile (yanlışsa arkadaşlar düzeltsin) SYSTEM/WINDOWS/FONTS klasörünün içine fontları atıp makineyi yeniden başlatın lütfen...
  10. Arzu ULUIRMAK

yazı karakterlerini nereye atacağım.

pc mi yoksa mac mi kullanıyorsunuz?
  11. Arzu ULUIRMAK

blister ambalaj tasarımlarım

Ürün resimleri olan yere gerçek ürünler gelerek ambalajlanacak... Renkler bu ürünlere ait kurumsal renklerdir...
  12. Arzu ULUIRMAK

logo çizmem lazım

@ghg Bende bir imprezza satın almak istiyorum ama yeterli bütçem yok, oturup kendim mi yapmalıyım acaba? :confused:
  13. Arzu ULUIRMAK

ajanda kapağı tasarımı yapmam lazım. yardım.

@gokhan_5 Ajanda kapağı tasarlamak için (eğer tasarımcıysanız) bu konuda ek bir bilgiye ihtiyacınız yok... Hayalgücü sınırsınız... Ajanda kapağının üzerine dilediğiniz herşeyi yapabilirsiniz... Yanlız yılı yazmayı unutmayın yeter :) Birşeyler yapın üzerinde konuşalım... Onun dışında eğer...
  14. Arzu ULUIRMAK

Merhaba Ben Doğan abiniz

Hoşgeldiniz Doğan bey, size ait sitelerinizin adreslerini pm yolu ile bana atarsanız bizde sizin sitenizi inceleme fırsatı bulalım... İyi forumlar dilerim...
  15. Arzu ULUIRMAK

photoshop türkçe

Bildiğim kadarıyla tekrar yüklemeniz gerekiyor...
  16. Arzu ULUIRMAK

logo çizmem lazım

Eğer yapacağınız logo deneme değil ise ve bir firmada kullanılacaksa, mümkünse o logoyu siz yapmayın... Bir grafiker yapsın... Yok hayır ben kendimi geliştirmek için yapacağım bu logoyu diyorsanız, siz birşeyler tasarlayın ne yapabildiğinizi görelim üzerinde konuşup size yol gösterelim...
  17. Arzu ULUIRMAK

Araç Nasıl Giydirilir? (Oracal Türkçe Görsel Eğitim Videosu)..

Oracal A.Ş. ye, bu cd yi bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyoruz... Serkan seninde emeğine sağlık süper bir paylaşım... Buradaki birçok arkadaşın işine yarayacağından eminim... Yeni arkadaşlar kaçırmasınlar..
  18. Arzu ULUIRMAK

imsakiye tasarımım

Yukarıda başarısız ve ne anlatmaya çalıştığınızı çözemediğim bir kolaj görüyorum... Neredeyse bütün yazılar kesime gitmiş.. yukarıda çapraz kullandığınız yazı hoş durmamış, gözü yoruyor... Telefon numaraları çok büyük ve yine kesime gidiyor... İki tane firma logosu kullanmışsınız bu da doğru...
  19. Arzu ULUIRMAK

Fuar Reklam Çalışması (Basıldı)

Çok fazla materyal var ürünler ölmüş.. Siz daha iyisini yapabilirdiniz... Sadeleştirilmesi gerekiyor bence, kolay gelsin...
  20. Arzu ULUIRMAK

Broşür çalışmam....

İlaç kutusunun rengi dışında herşey güzel görünüyor... Ellerine sağlık..
Yukarı Alt