Tasarım yaparken, özelliklede logo yaparken koyduğunuz her noktanın bir açıklaması olmalı... Siz bu logoyu nasıl açılkıyorsunuz... Aslında şunu sorayım bu bir logo mu? Bence değil... Bu işe yeni başlamış olabilirsiniz, size tavsiyem çokça araştırıp kendinizi geliştirmeniz... Ben burada alelade...
ilk bakışta gördüğüm hata, k ve m harflerinin zeminin üzerine çıkması adına vermiş olduğunu dişi çizgi kalınlığı o harflerin incelmesine ve logonun çok hatalı durmasına neden olmuş... Eğer altına kendiniz bir kontür yapsaydınız böyle durmazdı... Bunun dışında çok fazla düşünülmemiş ilk akla...
Manüplasyon güzel olmuş fakat tipografi zayıf... Yazılar üzerinde biraz oynarsan iyi olur.. Film içerisinden bir kare ile çalışılsa idi daha doğru olurdu diye düşünüyorum... Emeğine sağlık..
Pc den çok anlamam ama bildiğim kadarı ile (yanlışsa arkadaşlar düzeltsin)
SYSTEM/WINDOWS/FONTS klasörünün içine fontları atıp
makineyi yeniden başlatın lütfen...
@gokhan_5
Ajanda kapağı tasarlamak için (eğer tasarımcıysanız) bu konuda ek bir bilgiye ihtiyacınız yok... Hayalgücü sınırsınız... Ajanda kapağının üzerine dilediğiniz herşeyi yapabilirsiniz... Yanlız yılı yazmayı unutmayın yeter :) Birşeyler yapın üzerinde konuşalım...
Onun dışında eğer...
Hoşgeldiniz Doğan bey, size ait sitelerinizin adreslerini pm yolu ile bana atarsanız bizde sizin sitenizi inceleme fırsatı bulalım...
İyi forumlar dilerim...
Eğer yapacağınız logo deneme değil ise ve bir firmada kullanılacaksa, mümkünse o logoyu siz yapmayın... Bir grafiker yapsın... Yok hayır ben kendimi geliştirmek için yapacağım bu logoyu diyorsanız, siz birşeyler tasarlayın ne yapabildiğinizi görelim üzerinde konuşup size yol gösterelim...
Oracal A.Ş. ye, bu cd yi bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyoruz...
Serkan seninde emeğine sağlık süper bir paylaşım... Buradaki birçok arkadaşın işine yarayacağından eminim... Yeni arkadaşlar kaçırmasınlar..
Yukarıda başarısız ve ne anlatmaya çalıştığınızı çözemediğim bir kolaj görüyorum... Neredeyse bütün yazılar kesime gitmiş.. yukarıda çapraz kullandığınız yazı hoş durmamış, gözü yoruyor... Telefon numaraları çok büyük ve yine kesime gidiyor... İki tane firma logosu kullanmışsınız bu da doğru...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.