Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

@Bahtınur Doğrusun batu mis gibi çıktı valla, basıldı.. birara kutunun fotoğrafını çeker eklerim :)
  2. Arzu ULUIRMAK

selaaamm

Ah bide şu kuralları okusaydınız siteyi altüst ettiniz :) yinede hoşgeldiniz.
  3. Arzu ULUIRMAK

Radyo Katalog Çalışması

@bgirlelif Amacımız Türkçenin katledilmemesi, site yönetimi olarak önemle bu konunun üzerine eğiliyoruz, "uzun uzun yazmak işime gelmiyor" cümlesi beni şaşırttı doğrusu, bu sizin ana diliniz ve konuşup yazabileceğimiz başka bir Türçe yok, siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlar yakında yeni bir...
  4. Arzu ULUIRMAK

Nokia' nın yeni telefonu 1680...

Hoş olmuş, Sadece backroundaki renkli bantları yumuşatarak birbirine geçiş yapsaydın daha iyi olurdu gibi geldi bana nedense... Emeğine sağlık...
  5. Arzu ULUIRMAK

HONDA( idare edin daha yeniyim bu yolda)

@Burak Arkadaşın söylediklerine katılıyorum, ve bunlara ek olarak çalışma yaparken ışık ve gölgeye dikkat etmeliyiz, o ışıkta renkler bu kadar parlak görünmez... Yeni olmanıza rağmen hiç fena olmadığınıda söylemek isterim.. Başarılar...
  6. Arzu ULUIRMAK

Radyo Katalog Çalışması

@bgirlelif Türkçemizi düzgün kullansak diyorum arkadaşım.... Mesajınızı okumak için bu kadar yorulmamızada gerek kalmaz değil mi? Editliyorum.
  7. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

Yok batucum valla hiç uğraşmadım, iki dakikamı almadı giydirmek... Alışkanlık işte eskiden actionlar mı vardı... :) Bu arada Teşekkürederim yorumlarınız için arkadaşlar...
  8. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

@Bahtınur Arkadaşlar tamamen photoshopta yaptım... Tasarımı yaptıktan sonra fotoğrafını çektiğim boş bir kutunun üzerine persfektif vererek giydirdim.. :) Ekstra bir program öğrenmeye gerek yok yani :)
  9. Arzu ULUIRMAK

pike deseni arıyorum

Tabiki elinde olan arkadaşlar size yardımcı olacaktır. Fakat slm diye başlık olmaz, lütfen birdahaki sefere konunun içeriğiyle ilgili bir başlık seçiniz...
  10. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

11. Arzu ULUIRMAK

Papağan-Kadın-Şampanya Bardağı.Grafik Çalışmam!

@skystar_26 Rica ederim elimden geldiği kadar bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Yoğunluktan dolayı çalışmalarımı yükleyemiyorum aslında forumdaki bir çok arkadaş çalışmalarımı bilir. En kısa zamanda yüklemeye çalışıcam...
  12. Arzu ULUIRMAK

@skystar_26 Sanıyorum anlatmak istediğimi tam anlatamadım. Bu işi meslek edinecekseniz eğer size küçük bir tavsiyem olacak. Yaptığınız her tasarımda koyduğunuz her noktanın bir açıklaması olsun. Çalıştığınız işi kendinize açıklayamazsanız başkalarına hiç anlatamazsınız... Geçişlerden ne...
  13. Arzu ULUIRMAK

Uygulama ve geçişler çok iyi olmamış, ve bu çalışma bana bişey anlatmadı, keşke üzerinde biraz daha çalışıp bir mantığa oturttursaydınız, yinede emeğinize sağlık, Çalışmaya devam
  14. Arzu ULUIRMAK

Logo, Kartvizit, Antetli kagit, Zarf

Her evrakta şeridi başka tarafta kullanmışsınız, Bence kurumsal kimlik çalışmalarında heryerde aynı kullanılmalı, orantıya bakıldığında ise kartvizitteki logolar çok büyük duruyor... Bunların dışında çalışma fena değil, Emeğinize sağlık...
  15. Arzu ULUIRMAK

Avea silindir çalışması

Çalışmalar hoş görünüyor.. Fakat yukardaki yeşil kafalara bir anlam veremedim :)
  16. Arzu ULUIRMAK

laptop alıcam,önerilerinizi bekliyorum

Tasarım içinse bende arkadaşım gibi kesinlikle tavsiye etmiyorum... Çok iyi özellikleri olan bir labtop aldım birkaç ay önce, çift çekirdekli 4 gb rami var fakat dizüstü bilgisayarların fanları yetersiz olduğu için çalışırken işlemci ısınıyor ve makina sersemliyor. Bu yüzden özellikleri ne kadar...
  17. Arzu ULUIRMAK

Grafik Çalışmalarım-C3S4R3T

Lütfen yorumlar artık arkadaşın çalışması için gelsin... Konuyu daha fazla sabote etmeye gerek yok... Herhangi bir konuda münazara yapmak isteyen arkadaşlar ilgili bölüme konu açabilir...
  18. Arzu ULUIRMAK

Grafik Çalışmalarım-C3S4R3T

@gosarias Daha öncede yazmıştım şimdi de söylüyorum. Tabiki özgürce eleştirinizi yapınız. Ama usluba dikkat ederek. Emek verilerek yapılan hiçbirşey çöp değildir. Hepimiz yavaş yavaş öğrenip kendimizi geliştirdik değil mi? Şimdi arkamızdan gelenlere yardımcı olmak yol göstermek varken şevk...
  19. Arzu ULUIRMAK

Bana da yer açın 8)

Hoşgeldiniz... Umarım iyi vakit geçirirsiniz tabiki, fakat kurallar bizim için önemli lütfen forum kurallarını okuyunuz örneğin renkli ve bold mesaj yazmak yasak. Şimdi ben düzeltiyorum. Sizde kuralları bir gözden geçirirseniz seviniriz. İyi forumlar.
  20. Arzu ULUIRMAK

Dergi Kapağı

@gosarias Bu nasıl bir usluptur arkadaşım... Biraz daha özenli yorum yapalım... Birdaha bu tarz bir uslupla yorum yaparsanız uyarılmadan yorumunuz silinecektir. Saygılı olalım lütfen... Yorum yaparken eğer bu işi bildiğinizi düşünüyosanız arkadaşlara yol gösterecek şekilde eksiklerini...
Yukarı Alt