@bgirlelif
Amacımız Türkçenin katledilmemesi, site yönetimi olarak önemle bu konunun üzerine eğiliyoruz, "uzun uzun yazmak işime gelmiyor" cümlesi beni şaşırttı doğrusu, bu sizin ana diliniz ve konuşup yazabileceğimiz başka bir Türçe yok, siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlar yakında yeni bir...
@Burak
Arkadaşın söylediklerine katılıyorum, ve bunlara ek olarak çalışma yaparken ışık ve gölgeye dikkat etmeliyiz, o ışıkta renkler bu kadar parlak görünmez... Yeni olmanıza rağmen hiç fena olmadığınıda söylemek isterim.. Başarılar...
Yok batucum valla hiç uğraşmadım, iki dakikamı almadı giydirmek... Alışkanlık işte eskiden actionlar mı vardı... :)
Bu arada
Teşekkürederim yorumlarınız için arkadaşlar...
@Bahtınur
Arkadaşlar tamamen photoshopta yaptım... Tasarımı yaptıktan sonra fotoğrafını çektiğim boş bir kutunun üzerine persfektif vererek giydirdim.. :) Ekstra bir program öğrenmeye gerek yok yani :)
Tabiki elinde olan arkadaşlar size yardımcı olacaktır. Fakat slm diye başlık olmaz, lütfen birdahaki sefere konunun içeriğiyle ilgili bir başlık seçiniz...
@skystar_26
Rica ederim elimden geldiği kadar bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Yoğunluktan dolayı çalışmalarımı yükleyemiyorum aslında forumdaki bir çok arkadaş çalışmalarımı bilir. En kısa zamanda yüklemeye çalışıcam...
@skystar_26
Sanıyorum anlatmak istediğimi tam anlatamadım. Bu işi meslek edinecekseniz eğer size küçük bir tavsiyem olacak. Yaptığınız her tasarımda koyduğunuz her noktanın bir açıklaması olsun. Çalıştığınız işi kendinize açıklayamazsanız başkalarına hiç anlatamazsınız... Geçişlerden ne...
Uygulama ve geçişler çok iyi olmamış, ve bu çalışma bana bişey anlatmadı, keşke üzerinde biraz daha çalışıp bir mantığa oturttursaydınız, yinede emeğinize sağlık, Çalışmaya devam
Her evrakta şeridi başka tarafta kullanmışsınız, Bence kurumsal kimlik çalışmalarında heryerde aynı kullanılmalı, orantıya bakıldığında ise kartvizitteki logolar çok büyük duruyor... Bunların dışında çalışma fena değil, Emeğinize sağlık...
Tasarım içinse bende arkadaşım gibi kesinlikle tavsiye etmiyorum... Çok iyi özellikleri olan bir labtop aldım birkaç ay önce, çift çekirdekli 4 gb rami var fakat dizüstü bilgisayarların fanları yetersiz olduğu için çalışırken işlemci ısınıyor ve makina sersemliyor. Bu yüzden özellikleri ne kadar...
Lütfen yorumlar artık arkadaşın çalışması için gelsin... Konuyu daha fazla sabote etmeye gerek yok... Herhangi bir konuda münazara yapmak isteyen arkadaşlar ilgili bölüme konu açabilir...
@gosarias
Daha öncede yazmıştım şimdi de söylüyorum. Tabiki özgürce eleştirinizi yapınız. Ama usluba dikkat ederek. Emek verilerek yapılan hiçbirşey çöp değildir. Hepimiz yavaş yavaş öğrenip kendimizi geliştirdik değil mi? Şimdi arkamızdan gelenlere yardımcı olmak yol göstermek varken şevk...
Hoşgeldiniz... Umarım iyi vakit geçirirsiniz tabiki, fakat kurallar bizim için önemli lütfen forum kurallarını okuyunuz örneğin renkli ve bold mesaj yazmak yasak. Şimdi ben düzeltiyorum. Sizde kuralları bir gözden geçirirseniz seviniriz. İyi forumlar.
@gosarias
Bu nasıl bir usluptur arkadaşım... Biraz daha özenli yorum yapalım... Birdaha bu tarz bir uslupla yorum yaparsanız uyarılmadan yorumunuz silinecektir. Saygılı olalım lütfen... Yorum yaparken eğer bu işi bildiğinizi düşünüyosanız arkadaşlara yol gösterecek şekilde eksiklerini...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.