Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Grafik Çalışmalarım-C3S4R3T

@TuToMeN Güzel olan çalışmaya güzel olmuş derim... Ama kusurabakmayın olmayanınada asla Bravo demem... Bunu yapmam yanlış olur. Yanlış yönlendirmiş olurum... Ben insanların çalışmalarına olmamış yazıp bırakmam, eksiklerini yazarımki bir nebzede olsa yardımım dokunsun... Ben kırk yıllık...
  2. Arzu ULUIRMAK

Yönetim duyuru.. Lütfen okuyunuz...

Bir amacı olmayan kişisel deneme ve çalışmalarınızı bu kategoride yayınlayamaya özen gösterelim. Yapılan her uyarı siz sevgili üyelerin lehine olup forumun seviyesini ve okunabilirliğini koruyup geliştirmeyi amaçlamaktadır. Teşekkürederiz...
  3. Arzu ULUIRMAK

Buda Benim Gemim

Işığı ters vermişsin arkadaşım, bunun üzerinde biraz dur derim... Birde en önemlisi gemin suyun üzerinde uçuyor, yani fizik kurallarına aykırı duruyor :) Gemiyle suyun birleştiği yerde hiçbir dalgalanma yok... Bu noktalara hassasiyet göstererek tekrar çalışırsan, birdaha yorumlayalım olur mu...
  4. Arzu ULUIRMAK

menu Çalışması

@ramazankeles Yok arkadaşım olur mu hiç öyle şey, sana kimse savaş açmadı :) çalışman o kadar eğlenceliki yorumlarda biraz fazla eğlenceli oldu sanırım... Casper ları biraz fazla kullandığın konusunda arkadaşlara katılıyorum. Birde ben menünün arka yüzünü merak ettim... Onu eklemediniz...
  5. Arzu ULUIRMAK

susuz günler...

manüplasyonu siz mi yaptınız?
  6. Arzu ULUIRMAK

Proser Gıda Afiş

Çokta acemice değil, Fakat tabi olmaması gereken hatalar var... Şöyle bir bakarsak... Yukarıdaki görsel kullanımın ve slogan için font seçimin iyi... Genel olarak renk kullanımı güzel, Ortadaki kırmızı bantın içinde biraz sorun var en büyük sorun görselleri yerleştirme, şimdi burdan ne kadar...
  7. Arzu ULUIRMAK

Ufak Bi Çalışmada Benden

Çalışmanızı uygun bölüme taşıyorum...
  8. Arzu ULUIRMAK

Herkese Selam

Hoşgeldin burada çok fazla şey öğreneceğinden eminim.. Forum kurallarını okumayı ihmal etme.. Önce programın ismini öğrenmekten başlayalım COREL :) İyi forumlar arkadaşım...
  9. Arzu ULUIRMAK

psd çalışmlarım

Yeni olduğunuzu yazmışsınız, giderek ilerleteceğinizden eminim... Biraz inceleme yapmanızı, ışık ve gölgeyi iyice anlamanızı tavsiye ederim.. Bütün çalışmalarınızdaki ortak sorun ışığı ayarlayamamanız, zamanla geliştireceğinizden eminim... Diğer yorum yapan arkadaşlar, lütfen çalışmanın...
  10. Arzu ULUIRMAK

Mac mi? Pc mi?

Evd pc işyerinde mac var... Tabikide MAC... ikisinide kullanan kullanıcı olarak ben mac i tercih ediyorum... 15 yıldır mac kullanıyorum ve asla vageçmem...
  11. Arzu ULUIRMAK

Kartvizt...

Kartvizit demiyelim istersen, kimlik kartına benziyor:) Karışık görünüyor ve puntolar çok büyük, yeniyseniz çok inceleyin çalışmaları... Başarılar
  12. Arzu ULUIRMAK

Papağan-Kadın-Şampanya Bardağı.Grafik Çalışmam!

@RaikeA Formumuzda güzel olmuş, hoş olmamış yada kötü olmuş gibi iki kelimelik eleştrilere karşıyız, üyelerimiz buraya çalışalarının artılarını ve eksilerini öğrenmek için upload ediyorlar, mümkünse ney göre güzel olmuş yazarmısınz lütfen çalışmanın artılarını...
  13. Arzu ULUIRMAK

Hakan Kalmış Fotoğrafları

Hakan süper bi fotoğraf bu, gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum... Nasıl yakaladın sen bu pozu yaaa
  14. Arzu ULUIRMAK

Selam Arkadaslar

Hoşgeldiniz
  15. Arzu ULUIRMAK

2 sayfa dergi ilanı çalışması

Çalışmanız çok karışık görünüyor, Kullandığınız fontlar iç açıcı değil, düz bir karakter kullanabilirdiniz orada, Sol taraftaki sloganda hem zarif hemde naif yazmışsınız ikiside aynı anlama geliyor, Bükücü yazısınında gölgesi olmamış, Hiçbizaman adres özellikle ilanlarda sağ sayfada birkaç satır...
  16. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

@freevolition Teşekkürederim:) Tasarımla uğraştım, fakat kutuyu giydirmek maksimum 2 dakikamı aldı..
  17. Arzu ULUIRMAK

Merhaba

Hoşgeldin kuzucum... Bu site sana çok yararlı olacak..:)
  18. Arzu ULUIRMAK

eos 2 yardım

Konu başlığınızı değiştiriyorum, lütfen kuralları okuyun, çok acil gibi başlıklar yazmayın...
  19. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

@ALİAYGIR43 Yaparsın arkadaşım biraz sabır, İncele, araştır ve gayret et. Biz anamızın karnından tasarım yaparak doğmadık. Mutlaka yaparsın yeterki çalış...
  20. Arzu ULUIRMAK

Bende sizden gördüm deneyim dedim

Üzülerek söylüyorum fakat bu çalışma malesef hiç olmamış, Biraz inceleme yapmanızı tavsiye ederim. Hiçbişey seçilmiyor. Çok karışık. Söylenecek çok şey var en iyisi size araştırma yapmanızı tavsiye edeyim. Formumuzda çok güzel çalışmalar var, onları inceleyebilirsiniz. Grafik kitaplarını ve...
Yukarı Alt