Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Kapaklı Dosya Çalışmam

Yazılar ve logolar hattinden fazla büyük... Herşey görünsün diye büyük kullanırız, fakat aksine, göz yorar ve herşey birbirine girer... Ne kadar küçük kullanırsak o kadar naif ve kibar durur...
  2. Arzu ULUIRMAK

Merhaba

Hoşgeldiniz, umarım iyi vakit geçirirsiniz..
  3. Arzu ULUIRMAK

SeLam

Hoşgeldiniz... Forum kurallarını okumayı ihmal etmeyin.. Dilerim iyi vakit geçirirsiniz...
  4. Arzu ULUIRMAK

Gnçtrkcll mandal çalışmam

Mandal fikri sizinse güzel, Fakat çalışmayı ve üzerindeki görselleri net olarak göremediğimden bir yorum yapamayacağım... Croplayıp daha büyük eklerseniz seviniriz...
  5. Arzu ULUIRMAK

okul için yaptığım KİTKAT reklam afişi

Resmi portakal kabuğuyla kolaj yaparken uygulamada çok hata yapmışsınız... Üzerinde uğraşmanız gerekiyor... Yazılara efekt vermekten kaçının açık bir renk ve daha bold bir yazı iyi bir tipografi istiyor orası... Portakal kabuğunun altındaki zeminede bir anlamam veremedim... Bu hususlara dikkat...
  6. Arzu ULUIRMAK

free bir çalışma

@samara Hayatın her alanında persfektif var a siz katılmayın, ama doğanın gerçeği ne yazık ki :) lütfen bildiğimiz konularda yorum yapalım... üstte eminecik kısaca anlatmış, biraz araştırın lütfen... Bu sizin daha başarılı olmanız için... BAŞARILAR.. :)
  7. Arzu ULUIRMAK

free bir çalışma

@samara Hayatın her alanında, Bütün sanatlarda persfektif vardır eğer buna dikkat etmediysen bu zaten hatanın en büyüğü... Kaldıki kadının üzerinde kullandığın vectorlerde ciddi bir persfektif sorunu var, bunu görmen gerekir... Tavsiyem eleştrileri dikkate al...
  8. Arzu ULUIRMAK

Güven üzerine...

@Survivor İnsanlara güvenmeyi öğrenmemiz gerekirken malesefki istemeden de olsa güvensizliği öğreniyoruz... Bakın size ne yazıkki çok güvenmiş bir aşığın mektubunu yazayım... İHANET ÜZERİNE... Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz.. Hiçbir şey yazmak...
  9. Arzu ULUIRMAK

Güven üzerine...

@eminecik Ben yazarım ama... Kimseyi rencide etmek istemiyorum... İnsanların başına ne yazık ki pişmiş tavuğun başına gelmeyecek olanlar gelebiliyor. Allah iyi niyetlileri korusun diyorum.
  10. Arzu ULUIRMAK

5 Bin Yıllık Aşk'ın Fotografı

Ya arkadaşlar ne kadar iyi niyetlisiniz siz.. Bende öyledim bir zamanlar ama neyse.. Bu birbirine sarılıp ölen insanlar varya kesin adam sevgilisini aldatıyodur... Bide yemin etmiştir sevgilisine seni aldatırsam orda allah canımı alsın diye... Allahta almıştır canını o anda... :)
  11. Arzu ULUIRMAK

Güven üzerine...

Kimi zaman tüme varımları yanlış yapabiliyor insanoğlu. Yaşadığı hayat tecrübelerinden hep olumsuz olayları seçip sonra bu iş böyledir diye çıkarım yapabiliyor. Güven de böyle. Masum ve herkese güven dolu sevimli bir ufaklık olarak geldiğimiz bu dünyada güvenmemeyi öğreniyoruz. Aldatılmalar...
  12. Arzu ULUIRMAK

Arkadaşımın projeleri için yaptığım logolar (ya da öyle bişe)

Şöyle bir baktım bütün arkadaşlar 2 veya 4 demiş... Onun üzerinde konuşalım bence olmaması gereken büyük bir hata : Ön plana çıkması gereken Forum değil Teneke olmalı, halbuki teneke okunmuyor bile ve mutlaka fontunu değiştirmeli, yada ona özgün bir karakter yaratmalısın...
  13. Arzu ULUIRMAK

Teşekkür

Sitemizde yoğun bir şekilde ders anlatımı ve paylaşım yapılmaktadır... Emek veren Üyelerimiz, Gold üyelerimiz ve Yönetim grubundaki üyelerimiz... Hazırladığınız dersler ve arşivinizden yaptığınız paylaşımlar için, bu işe yeni başlamış arkadaşlar adına Grafikerler.org Yönetimi olarak Teşekkür...
  14. Arzu ULUIRMAK

free bir çalışma

Brush kullanımınız, geçişler ve persfektif bilginiz biraz zayıf... Aklınızdaki tasarımı uygulamaya tamamen dökebildiğinizde harika çalışmalar yaratacağınıza eminim... Çalışmaya devam, başarılar...
  15. Arzu ULUIRMAK

Katalog içi Tek Sayfa Reklam

@ben_romeo Demekki bacraund konusunda birazcık daha çalışmamız gerekiyor. :)
  16. Arzu ULUIRMAK

Katalog içi Tek Sayfa Reklam

Uygulama iyi fakat zemini mutlaka değiştirmelisin. Emeğine sağlık.
  17. Arzu ULUIRMAK

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

Şu an o kadar isterdimki hayatımın msn gibi olmasını, bana zarar verenleri önce engeller, sonra sonsuza dek silerdim... Hatta yeni bir adres alıp eskisini bloke eder hayatımda temiz bir sayfa açmış olurdum... Ama malesef insan belleği msn listesine benzemiyor... Bazı olayları silsenizde...
  18. Arzu ULUIRMAK

Ne Kadar Doğru Dersiniz ?

@rojda Çok iyimsersin rojda... Aptallık bay ve bayana bakmaz doğru, genel olarak söylemedim, bu konularda böyle olduğunu düşünüyorum. Yoksa ben gayet zekiyim :) Ama hayatın gerçekleri var. Neyse konunun dışına çıkmayalım, Bu benim düşüncemdir... İçimden geldi yazdım.
  19. Arzu ULUIRMAK

Ne Kadar Doğru Dersiniz ?

@rojda Sanıyorum biz kadınlar biraz aptalız... 80 yaşınada gelsek kandırılabiliriz. O zamanda hala genç olduğumuzu mu düşünücez...
  20. Arzu ULUIRMAK

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@turkoglu66 Konu başlığını okuyunuz... Sorunuzun yeri burası değil. Doğru yere konu açınız, Bu konuyu meşgul etmeyiniz...
Yukarı Alt