Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Web Arayüz Tasarımlarım

İlk çalışmalara göre güzel 3. çalışma güldürdü beni 'Yazarlarımız' kısmı :) Başarılar.
  2. Hasan YILDIZ

yardım Edebilirmisiniz?

Merhaba ; Shape Tool araçları ile şekli çizin. Ardından Blending Options menüsünün yardımıyla çizime glow efekti uygulayın. Yine Blending Modlardan uygun olanı seçin. İşlem Tamam. H.Y.
  3. Hasan YILDIZ

CorelDRAW X6'yı denediniz mi?

Ben denedim, memnun kaldım bir çok yeni özellik eklenmiş halen de kullanıyorum.
  4. Hasan YILDIZ

Bu şekli nerden bulabilirim ?

Buyrun arşivden bulup yükledim. https://rapidshare.com/files/3987509929/tevhid-bayrak-1287159168.pdf Keyifli tasarımlar.
  5. Hasan YILDIZ

Logo Çalışması

Merhaba Öncelikle amblemdeki espriyi çözemedim, bize açıklar mısınız biraz ? Ve yine amblem büyük. Biraz küçültelim. Renk biraz sıkıntılı. Bir bilişim sektörü denince nedense aklıma turkuaz mavisi geliyor. Bir deneyin derim. 'Tekin' ve 'bilişim' yazılarının yerleşimi kötü ve bilişim...
  6. Hasan YILDIZ

windows 7 paint programında portreler

Sanatsal açıdan hoş görünüyor daha da güzel olacak üzerinde durursanız :) İyi Çalışmalar.
  7. Hasan YILDIZ

Seninim.com Logo Çalışması - Hasan Y.

@Murat Güler Buyrun Abicim burdan inceleyin.
  8. Hasan YILDIZ

Logo Çalışması

Amblem çok büyük Logotype küçük. Uyumsuzluk var. Düşünün bir kartvizitte logonun nasıl duracağını. Öyle bir logo olmalı ki her yerde kullanımı kolay olmalı. Saatte,Gömlekte,Kalemde.. Bilmem anlatabildim mi ..
  9. Hasan YILDIZ

Merhabalar

Aramıza Hoşgeldiniz.. Hep birlikte faydalı paylaşımlar yapmak ve öğrenirken öğretebilmek dileğiyle.. Hasan.
  10. Hasan YILDIZ

Günün Sözü.

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın, dostlarınız sizi geçsin. (La Rochefoucauld)
  11. Hasan YILDIZ

Anadolu Gençlik Derneği Yaz Etkinlikleri Broşür Çalışması

Merhaba Öncelikle tema hoş fakat tipografide sıkıntılar var. Etkinlik tarih ve saatinin yeri uygun değil. Ve oldukça küçük. Broşür demişsiniz ? Kaç kırımlı bir broşür bu. Eğer tek kırımlı ise nereden kırılırsa kırılsın yerleştirme olarak sıkıntılar olacaktır. Eğer kırım yok ise bu...
  12. Hasan YILDIZ

Programda paket gorunumu nasil verilir?

Rica ederim iyi çalışmalar keyifli tasarımlar..
  13. Hasan YILDIZ

Programda paket gorunumu nasil verilir?

Shape araçları yardımı ile bir şeffaflık vereceğiniz alanı çizin ardında çizdiğin Shape'in olduğu layer'a degrade uygulayın. Ardından opacity ve ya fill değerini düşürerek istenilen sonuca ulaşabilirsiniz. H.Y.
  14. Hasan YILDIZ

Photoshop'ta RAM hatası ?

Ya da file /save for web devices olarak kaydedin ve sağdan .jpg kalitesini 70-80 lere düşürün , öyle kaydedin. İyi Forumlar.
Yukarı Alt