Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Zaman

Kaleminize, yüreğinize sağlık İlyas Bey...
  2. Hasan YILDIZ

Kızıl Bilişim Logo

Merhaba Şu konuyu okuyunuz. Resim yüklerken bu konuda ki yönergeleri izleyiniz. TIKLAYINIZ
  3. Hasan YILDIZ

Görsel Yükleme Konusunda Yardım ?

Merhaba BURADAN ve BURADAN İyi Forumlar dilerim.
  4. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant Logo

@hugareva Sanırım gözünüzden kaçtı restourant değil restaurant olması gerekiyordu. Yorumunuz için teşekkür ederim. @DarkNight Sadece sunum hali bu şekildedir. Logo normalde CMYK renk paletinde kırmızı renktedir. Yorum için teşekkür ederim. @grapiksel Logonun gerçek rengi...
  5. Hasan YILDIZ

Ayın evreleri ve Mutfak Çalışmam

@49serdar49 Sayın 49serdar49 nickli üyemiz ; Türkçe'de 'w' harfi yoktur. Dolayısı ile kullanmanız yanlıştır. Forum kurallarımıza göre Türkçe'mizin herhangi bir değişime maruz bırakılması yasaktır. Lütfen bundan sonraki mesajlarınızda bu uyarımı dikkate alarak mesaj yazınız. İyi Forumlar...
  6. Hasan YILDIZ

Yorumunuz için teşekkür ederim.
  7. Hasan YILDIZ

Sade ve ne olduğu anlaşılır, akılda kalıcı bir logo olsun istedim.
  8. Hasan YILDIZ

ressam için karvizit çalışması

Merhaba Hatalarınız ; - Ölçüler yine yanlış - Kenar payı vermemişsiniz, basıma giderse iletişim bilgileri kesilebilir. - 'Gökçe teknik ressamlık kursları' kısmını sol üste alın. Orada olmamış. - 'Yusuf GÖKÇE' logosunu sol ortaya alın. - 'Ressam' ünvanını ise 'Yusuf GÖKÇE' yazısının...
  9. Hasan YILDIZ

Boutique LEGO

Gayet başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz.. Zamanla daha iyi çalışmalara el atacağınıza eminim. İyi Forumlar, iyi çalışmalar..
  10. Hasan YILDIZ

Gitme SEN

Kaleminize sağlık...
  11. Hasan YILDIZ

selamun aleykum

Forumumuza hoş geldiniz. Aradığınız tüm bilgileri bu platformda bulabilirsiniz. Öncelikle FORUM KURALLARI'nı okuyunuz. İyi Forumlar..
  12. Hasan YILDIZ

Damat...

İyi damat kazanılmış bir erkek evlattır, Kötü damat ise kaybedilmiş bir kız çocuğudur... Hz. Ali
  13. Hasan YILDIZ

Gede Bilirsen..

Azeriyim ben :) tercümede sorun yok, aslında bir kelimenin çeşitli anlamları olabiliyor :)
  14. Hasan YILDIZ

Bu Güzide Duygu İnsanını Tanımak/Tanıtmak Adına...İlhan Berk

Bu güzide insanı bize tanıttığınız için teşekkür ederiz.. Hocamızın yüreğine sağlık...
  15. Hasan YILDIZ

Desen-Karakalem çalışmalarım

Olacak olacak... Sizden çok iyi bir resim sanatçısı olacak.. Haydi bakalım durmak yok !
  16. Hasan YILDIZ

Gede Bilirsen..

Azerice bir şiiri sizlerle paylaşıyorum. Gede Bilirsen Madamki içinde o atiş söndü Bir daha yandirmadan gede bilersen Aglında galmasın bu son bahışlar Üzüme bahmadan gede bilersen İllerdir verdigin kederi görme Üstüme yıkdıgın gusseni görme Ömrümden aldigin gunleri görme Menide...
  17. Hasan YILDIZ

gazete kullanımı

Daha neler neler :)
  18. Hasan YILDIZ

Broşür Çalışmam

Malesef çok şey eksik... Diğer yapılmış çalışmaları inceleyin, ardından tekrar bir çalışma çıkarın bu çalışma yetersiz hemde çok yetersiz. Zamanla daha iyilerinin yapacağınıza eminim. İyi Çalışmalar...
  19. Hasan YILDIZ

Günaydın...

Günaydın mavi gök günaydın güneş Günaydın yavrular günaydın evdeş Günaydın sevgiyle sardığım kardeş ‘Önce can’ demişler bana günaydın Günaydın Artvin’im günaydın Bursa Günaydın İzmir’e günaydın Kars’a Günaydın ‘Günaydın’ bekleyen varsa Soğukta kıvranan Van’a günaydın Günaydın...
  20. Hasan YILDIZ

Hayali Kartvizit Çalışmam

Merhaba ilk bakışta bana bir 'billboard' izlenimi verdi. Puntolar büyük logo büyük. Üzerinde çok çalışılmalı ve daha iyi sonuçlar hedeflenmeli.. Zamanla daha iyilerini yapacağınıza eminim. İyi Forumlar dilerim..
Yukarı Alt