Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Ege SOYLU

@foxajans Sayın foxajans nickli üyemiz Kimse size ağır cevaplar vermek istemez. Bu özelliğimizi mi izlettireceğiz. Hiç bir üyemize fevri davranmadık davranmıyoruz da. Konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim lütfen. İyi Forumlar.
  2. Hasan YILDIZ

sayfalı broşür çalışması

Amacına uygun ve başarılı bir çalışma.
  3. Hasan YILDIZ

Ege SOYLU

Katılıyorum Sayın Faruk Çağla. Üyemizden gerekli üstadları paylaşmasını bende isterim hemde çok. İyi Forumlar.
  4. Hasan YILDIZ

Minyatür Isı Kartvizit Çalışması

@Hasan ÇELİK ;) Sevindim o zaman..
  5. Hasan YILDIZ

Minyatür Isı Kartvizit Çalışması

Çalışma gayet iyi fakat Logo biraz büyük mu konulmuş ? Göze hemen çarpıyor açıkcası. İyi Forumlar.
  6. Hasan YILDIZ

Ege SOYLU

@foxajans Örneğin kimler mesela ?
  7. Hasan YILDIZ

öz çadırcı lokum kutusu çalışmam

@Cengiz Duhan Yanlış anlamıyorum zaten :) Kutu tasarımınızı beğendim hoş çalışma :)
  8. Hasan YILDIZ

öz çadırcı lokum kutusu çalışmam

@Cengiz Duhan Bence beğenmemek değil de hataları söylemek desek :) :)
  9. Hasan YILDIZ

iFolder'dan dosya indirme (resimli anlatım)

Anlatım için teşekkürler elinize sağlık.
  10. Hasan YILDIZ

Auto Select Hakkında

Bu arada konu başlığı yazarken konu içeriği ile ilgili bir başlık yazalım. ' yardım,acil ' türünde başlık açmak kötü görünüm vereceği için yasaktır. Ben şimdilik düzenliyorum. İyi Forumlar.
  11. Hasan YILDIZ

Auto Select Hakkında

Merhaba Tool Box menüsünden ( Ekranın solunda ) Move Tool aracını seçin ardından üst kısımda bulunan 'Auto Select ' ikonunu aktif hale getirin. Bu sayede çalışma alanında ki her hangi bir yere tıkladığınızda o alandaki layer aktif olacaktır.
  12. Hasan YILDIZ

Reklam Baner Tasarımı

Merhaba. *Yorumuma sizin bir ajans olduğunuzu varsayarak başlıyorum. - Öncelikle bir ajans'a göre oldukça yetersiz bir iş. - Font oldukça kötü ve hiç bir albenisi yok. Bakan insan bunu eminim incelemez. - Yarabandında ki espiri az kullanılmış havası vermekse bence hiç öyle bir...
  13. Hasan YILDIZ

Photoshop'ta TİFF uzantılı resimi farklı Layer'lara Bölmek ?

Neden bilmesin ki ? Bilmezse neden sorsun ? Bu arada ; Tiff : Çeşitli amaçlar için kullanılan yüksek kaliteli ve Alpha kanalı içeren resimlerdir.
  14. Hasan YILDIZ

Photoshop'ta TİFF uzantılı resimi farklı Layer'lara Bölmek ?

@yusufcatkaya Peki nasıl ?
  15. Hasan YILDIZ

broşür çalışması 3

Dikkatlice inceledim hiç bir kusur yok.. Renk uyumu ve mizanpaj gerçekten başarılı.. Örnek bir çalışma diyebilirim. İyi Çalışmalar.. Tebrikler.
  16. Hasan YILDIZ

Logo Çalışmalarım | [Günceldir]

@Bulut Mashar Çizim yeteneğiniz hoş fakat fazla şekil göz yorar sadeleştirirseniz güzel bir çalışma çıkacak ortaya. İyi Çalışmalar.
  17. Hasan YILDIZ

Yeni iş ilanım... :)

:) 3D Modellemesi de benden olsun üstelik ilk 10.000 kişiye bedava :) Kaçırmayın !
  18. Hasan YILDIZ

Merhabalar

Aramıza hoşgeldiniz. Hep birlikte nice paylaşımlara..
  19. Hasan YILDIZ

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun..

Tüm İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun Hayırlı Kandiller . Grafikerler.org Yönetimi.
  20. Hasan YILDIZ

Web Arayüz Tasarımlarım

:) :) İyi çalışmalar :)
Yukarı Alt