Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Epizen Kozmetik - Kurumsal Kimlik

Merhabalar ; Logo : Kozmetik ürünü ele alındığında tabi ki akla ' yaşam ' geliyor. Bende amblemi sağlıklı insan figürü ekleyerek yaptım. Renk : Firma isteği ' Cıvıl cıvıl yaşam dolu bir renk ' idi bende renk yerine pattern kullandım. Proje henüz yapım aşamasındadır. Değerli...
  2. Hasan YILDIZ

Başaran Otomotiv - Kurumsal Kimlik Çalışması

@--şerife-- Şerife hanım yorumunuz için teşekkürler..
  3. Hasan YILDIZ

@Mehmet ÖZDEMİR Teşekkür ederim Mehmet Bey..
  4. Hasan YILDIZ

Merhabalar ; Logo : 'A' harfinin üzerine hız figürü vermek için 'Kanatlar' sembolize edilmiştir. Renk : Kırmızı ve Gri'nin uyumu burada da kullanıldı. Kıymetli Yorumlarınıza...
  5. Hasan YILDIZ

Osmanlı Arması istek

Tabi ki . İşleriniz bittikten sonra tüm sembolleri seçin ardından Sağ tık / Group seçeneğine tıklayın. Hepsi bir nesne olacaktır.
  6. Hasan YILDIZ

Logo vektörel hakkında ?

Strms adlı logo yani senin yaptığın logoyu Photoshop'ta png olarak yani arkaplanı transparan şekilde kaydet. Ardından Corel programında yeni çalışma sayfası aç File / İmport seçeneğine tıkla. Resmi seç ve aç de. Ardından dediğim gibi trace bitmap yap. İyi Çalışmalar..
  7. Hasan YILDIZ

Logo vektörel hakkında ?

@Conyali Öncelikle merhaba. Grafikerlikde iyi sayılmam kelimesi ne anlama geliyor onu merak ettim biran. Ki bu imla hatalarıyla grafiker tabi ki olunmaz. Neyse.. Gelelim konuya ; Bu logonun PNG uzantılı halini Corel'e import edin ardından 'Trace Bitmap' seçeneğine tıklayın. Logo...
  8. Hasan YILDIZ

Osmanlı Arması istek

Buyrun burada arma yüklü ; Şifre : grafikerler.org Download Corel'de açtıktan sonra sembolün üzerine gelip Sağ tık / Ungroup seçeneğine tıklarsanız her sembol ayrı bir parçaya bölünecektir.. İyi Forumlar.
  9. Hasan YILDIZ

Oğlum Bak Git - Star Wars :)

TV'ye bile çıktılar :)
  10. Hasan YILDIZ

Oğlum Bak Git - Star Wars :)

Sanal ortamda fenomen olan bir video'nun Star Wars versiyonu :) Tebessüm dileği ile..
  11. Hasan YILDIZ

iMac tasarım için yeterli midir?

@merett Mac ortamının ufak bir farkını da belirtmek istiyorum. Mac ortamı her programı açmaz. Mesela Corel'in Mac için bir yazılımı yoktur malesef. Sorun yaratabilir. İyi Forumlar.
  12. Hasan YILDIZ

Logo Çalışması (Tavsiyeniz???)

Firma ne iş yapar ? Bilgileri verirseniz öneri sunacağız.
  13. Hasan YILDIZ

iMac tasarım için yeterli midir?

Öncelikle konu yanlış yere açılmış, taşıdım doğru yere. Tasarım ile performans ilişkisi göreceli bir kavramdır. Örneğin 3D çalışırsanız tabi ki bu sistem size yetmez. Ha normal Freehand de çizim yapacaksanız yeter de artar. Photoshop için de yeterli. Corel de ufak çaplı işler ( Logo...
  14. Hasan YILDIZ

Yeni tablet çalışmam

@FiGo_FaHRi Hangi dilde konuştunuz ben pek anlayamadım ? Affınıza sığınarak soruyorum lütfen söyler misiniz ?
  15. Hasan YILDIZ

Cemsan Mezbahane Sistemleri - Kurumsal Kimlik Çalışması

Merhaba Arkadaşlar. Logotype : Markanın isteği üzerine amblem kullanılmadı. Logotype üzerinde bir bıçak kesiği figürü kullanıldı. Renk : Firma isteği üzerine kırmızı ve siyah kullanıldı. Proje yapım aşamasındadır, henüz sonuçlanmamıştır. Kıymetli yorumlarınıza...
  16. Hasan YILDIZ

Reklam Malzemeleri Satışı

Hayırlı olsun umarım başarılı bir marka olur..
  17. Hasan YILDIZ

CS5'te Pentool Sorunu ??

Merhabalar ; Simulate pressure seçeneğini işaretlediğinizde istediğiniz gibi ucu sivri olacaktır.
  18. Hasan YILDIZ

karakalem manzara çalışmam

Merhaba xdanyalx Tahmin ediyorum ki konunuz görülmediğinden dolayı yorum yapılmamış. Kısa zamanda işten anlayan hocalarımız çalışmanız hakkındaki değerlendirmeyi bu konu altında belirtecektir umarım. İyi Forumlar.
  19. Hasan YILDIZ

Staj Hakkında ?

Bence bir şeyler öğrenebileceğiniz bir yerin, zaten markalaşmıştır adı. İsmi duyulmuştur. Yani ikisi arasında bağ var zaten. Staj süresi genelde kısadır. Umarım gerçekten bir şeyler katar size.
Yukarı Alt