Merhabalar ;
Logo : Kozmetik ürünü ele alındığında tabi ki akla ' yaşam ' geliyor. Bende amblemi sağlıklı insan figürü ekleyerek yaptım.
Renk : Firma isteği ' Cıvıl cıvıl yaşam dolu bir renk ' idi bende renk yerine pattern kullandım.
Proje henüz yapım aşamasındadır.
Değerli...
Merhabalar ;
Logo : 'A' harfinin üzerine hız figürü vermek için 'Kanatlar' sembolize edilmiştir.
Renk : Kırmızı ve Gri'nin uyumu burada da kullanıldı.
Kıymetli Yorumlarınıza...
Strms adlı logo yani senin yaptığın logoyu Photoshop'ta png olarak yani arkaplanı transparan şekilde kaydet. Ardından Corel programında yeni çalışma sayfası aç File / İmport seçeneğine tıkla. Resmi seç ve aç de. Ardından dediğim gibi trace bitmap yap.
İyi Çalışmalar..
@Conyali
Öncelikle merhaba.
Grafikerlikde iyi sayılmam kelimesi ne anlama geliyor onu merak ettim biran. Ki bu imla hatalarıyla grafiker tabi ki olunmaz. Neyse..
Gelelim konuya ;
Bu logonun PNG uzantılı halini Corel'e import edin ardından 'Trace Bitmap' seçeneğine tıklayın. Logo...
Buyrun burada arma yüklü ;
Şifre : grafikerler.org
Download
Corel'de açtıktan sonra sembolün üzerine gelip Sağ tık / Ungroup seçeneğine tıklarsanız her sembol ayrı bir parçaya bölünecektir..
İyi Forumlar.
@merett
Mac ortamının ufak bir farkını da belirtmek istiyorum. Mac ortamı her programı açmaz. Mesela Corel'in Mac için bir yazılımı yoktur malesef. Sorun yaratabilir.
İyi Forumlar.
Öncelikle konu yanlış yere açılmış, taşıdım doğru yere.
Tasarım ile performans ilişkisi göreceli bir kavramdır. Örneğin 3D çalışırsanız tabi ki bu sistem size yetmez. Ha normal Freehand de çizim yapacaksanız yeter de artar. Photoshop için de yeterli. Corel de ufak çaplı işler ( Logo...
Merhaba Arkadaşlar.
Logotype : Markanın isteği üzerine amblem kullanılmadı. Logotype üzerinde bir bıçak kesiği figürü kullanıldı.
Renk : Firma isteği üzerine kırmızı ve siyah kullanıldı.
Proje yapım aşamasındadır, henüz sonuçlanmamıştır.
Kıymetli yorumlarınıza...
Merhaba xdanyalx
Tahmin ediyorum ki konunuz görülmediğinden dolayı yorum yapılmamış. Kısa zamanda işten anlayan hocalarımız çalışmanız hakkındaki değerlendirmeyi bu konu altında belirtecektir umarım.
İyi Forumlar.
Bence bir şeyler öğrenebileceğiniz bir yerin, zaten markalaşmıştır adı. İsmi duyulmuştur. Yani ikisi arasında bağ var zaten. Staj süresi genelde kısadır. Umarım gerçekten bir şeyler katar size.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.