Avatar çalısmam

elifcee

Üye
Kayıt
27 Kasım 2012
Mesaj
191
Tepki
9
Öğretmen hanım cok güzel yazmış. kardeşim sana gelince yaşına göre cok iyi bir iş çıkarmışsın. bir yerlere gelene kadar bazı eleştiriler illaki duyacaksın. hiçbirşeyin seni yıldırmasına izin verme. gayet basarılısın.
 

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
7 Eylül 2012
Mesaj
647
Tepki
89
@grafikerrrrr

Bu yorum sanırım bana ithafen yazılmış, yanlış anlamıyorsam ve bana yazılmışsa eğer
resim öğretmenim ben size ''imla yoksunu'' filan demedim size yazdığım tek mesaj aşağıda alıntıdadır.
İmla yoksunu demekle aşağıdaki yorum arasında dağlar hatta okyanuslar vardır.
Keyifli forumlar dilerim.

@Emre DEMİRCİ
 

toprak2012

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Fatih inanki ben de beğendim ve biliyorumki ileride dahada iyi olucaksın senin yaşındayken bu kadar bile iyi değildim.Bu yüzden yola devam et mümkün mertebe kendine arşiv yap vectörel sitelere üye ol sormak istediğin bir sorun olursa burdan ulaşabilirsin.Bilgisayar dışındada çizimler yapmaya çalış her türlü reklam broşür katalog logo vs.. incele şimdilik benden bu kadar
 
Kayıt
30 Kasım 2012
Mesaj
6
Tepki
1
(hakan bey:) yazmıyım dedim illa kışkırtılıyorum:))))
emre demirci bey; yazdığınızla benim anladığım, benim anladığımla sizin kurduğunuz anlamsız cümleleri sizin lehinize toparlamış kendi kaleme gol atmışken siz neye gücendiniz ben anlamadım. aslında anladım da anlamak istemedim. çünkü dağlar kadar fark var dediğiniz şeyden; yani dağ'dan ne anlıyorsunuz merak ettim. ama siz yinede dağın tanımını yapmayın bana boş verin ben eksik kalayım bu konuda. beni yoksun bırakın. çünkü sizde mevcut kurulmuş program benim bilgisayarda açılmıyor.uzantısı falanda yok. yani söyledikleriniz tamamen havada kalacak. siz bu yaptığınız yorumlara gerçekten yorum mu diyorsunuz. hoşunuza mı gidiyor netin başında ...mış gibi davranmak.
yine ve tekrar söylüyorum. hiç kimse şansi olarak muhatabım değildir.(bu yoruma kadar öyleydi aslında) ben fatihin ki gıyabına sevdim bu genci, yaptığı işte yüreklendirmek burada ona yorum yazanları onu örseleyici değil yapıcı olmaya davet etmiştim. bunda nedir bu kadar alınacak bu öfke nedir sakin olun. sözlerimi kelime kelime açıklarken başını ve sonunu dışlayarak ve imlalara takılarak ne yapmaya çalışıyorsunuz. (bu gerçek bir soru değildir. buna edebiyatta tecahül-i arif denir:) ben tartışmayı sohbet etmeyi severim. eğer aradığınız böyle bir aksiyonsa onuda yaparız. bende severim. bir akşamda 30 bin kelime yazmışlığım vardır:)))
fatih çalış oğlum yap elinden geleni saçmala ekle buraya yazsınlar yorum. üniversitede bir hocam vardı (reha benderlioğlu) şöyle derdi çalışmaya başlamadan evvel " çıldırın çocuklar çünkü en ilginç fikirler çılgın hayallerden geçer yeter ki çılgınlığınızın bir disiplini olsun"
 
Kayıt
30 Kasım 2012
Mesaj
6
Tepki
1
@elifcee

elif hanım yüreğime su serptiniz aksi halde kendimi ölümcül deney 5 filminde gibi hissetmeye başlamıştım :)
 

elifcee

Üye
Kayıt
27 Kasım 2012
Mesaj
191
Tepki
9
yok hocam aynı sıkıntıları bende dile getirdim. ama bunları buradan konusmak pek hoş olmuyor. nede olsa ufak bir kardesimizin açtığı bir konu. Sizin benim gibi düşünen çok yoruma denk geldim. umarım en kısa sürede buna bir çözüm bulunur. Bulunmaz ise görülen o ki gerçekten huzur kaçıyor ve bu tartışmaların sonu kesilmiyor. Saldırıya mağruz kalan her insan kendini savunmak isteyecektir bu şekilde tepkiler büyür gider. Tartışmaya açık yorumlardan uzak durulması lazım.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Halime daha bir şükretmeye başladım son zamanlarda... :)
Allah yardım etsin ihtiyacı olanlara....
 
Yukarı Alt