Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

Kayıt
3 Ağustos 2011
Mesaj
1
Tepki
0
Anlatım tarzınınız müthiş.Baştaki sadeliğin altındaki iddalı ve şık tasarım süreç sonunda basit ve yoğun bir kalabalık halini almış.Keşke en baştaki halinde ki detayları fark edebilselerdi. :))
 

eboola

Üye
Kayıt
24 Haziran 2011
Mesaj
11
Tepki
0
başlangıvı mavi ağırlıklı, psd, html web sitesi, bittiğinde fuşya ağırlıklı, flash ve php idi.. oluyor böyle şeyler :) hayır birde müşterinin grafikere dönüp, "senin içine sindiyse sorun yok" demesi yok mu???
 

nuriQocca

Üye
Kayıt
22 Temmuz 2009
Mesaj
219
Tepki
5
Bence sadece Türkiye' de bu iş böyle.. Ne kadar ecnebi yayın izlediysem hepsi sade fikirlerini yansıtabiliyor.. Bu melekette; Sanki her işleri tam ve kurumsal gibi sadece reklamda risk almak istemiyorlar.. Oluyor sana yamalı bohça.. Ayrıca video nun başında ki verilen mesajı almayan müşterinin zekasından zaten şüphe etmek gerekir..
 
Kayıt
16 Haziran 2010
Mesaj
46
Tepki
1
hemen hemen hepimizin başına gelen bir şey malesef daha kötüleride var "lan yılmaz biz bunu evdeki bilgisayarda yapamaz mıyız?" gibi...

reklam amacına uyamış reklam kalabalık ama boş olmuş ne anlattığı ne reklamı olduğu bile belli değil üstelik mesaj versin istenmiş ancak bu mesaj veren reklam kategorisinede girmez.ne diyim böyle müşterilerden korunmak dileğiyle
 

graphist26

Üye
Kayıt
31 Mayıs 2012
Mesaj
1
Tepki
0
sadece bir çiğköfte dükkanının el ilanı için 3 gün müşteri başımdan gitmedi ve en acısı 3 gün boyunca değiştirip durduğum tasarımımın en başına dönüp öyle karar kıldılar. patron dahil tüm ekip illallah ettik. kabus gibiydi resmen.
 
Kayıt
18 Haziran 2012
Mesaj
24
Tepki
0
ya warya çok güzel bir sunum yapmışsınız tebrik ederim nasıl başladı nasıl bitti alakası yok yani başlangıcıyla ama yinede çok güzel yapılmış :)))
 
Yukarı Alt