coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Durum
Konu kapatılmıştır.

Melek Kaya

Üye
Kayıt
23 Ocak 2009
Mesaj
111
Tepki
0
Arkadaşlar, corel de havai fişek efektini nereden verebilirim? yardımcı olur musunuz?
 

nihat Y

Üye
Kayıt
12 Mart 2009
Mesaj
3
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar

X3 'te Türkiye iller haritası çiziyorum. Türkiye'ni çevresini kırmızı çizgi ile çizdim. İlleri de yeşil çizgi ile çizdim. Yanlız illeri renklendirmem gerekiyor. Bu amaçla yeşil çizgiyi kapattım ve renklendirdim. Ancak aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere yeşil çizgi kırmızı çizginin üzerine tam oturmuyor. Oturmadığı için de kırmızı altta sırıtıyor. Yani tam olarak yeşil çizginin kırmızı çizgi üzerine oturmasını istiyorum. Çok şey mi istiyorum bilmiyorum. Ancak birileri türkiye haritasını benim istediğim şekilde renklendirebilmişse bir yolu vardır diye düşündüm.

İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER;)



 
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
184
Tepki
3
Umarım yardımcı olabilmişimdir...


@Melek Kaya

Corel'deki havai fişek efekti aşşağıdaki resimde gösterilmiştir.

 
Kayıt
13 Ekim 2008
Mesaj
15
Tepki
0
slm arkadaşlar corel x4'de copy paste sorunu çok geç yapıyo en basit çizgi dahi copy paste yaptığımda yavaşlıyoo sebep ne olabilir yardımcı olurmusunuz
 
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
184
Tepki
3
@Kamil Mersin
Çalıştığınız PC'de daha önce başka versiyonlar ile aynı sorunu yaşıyormuydunuz, bunun çok nedeni olabilir.
Birde kullandığınız Corel X4 yasal ise programı temin ettiğiniz firma ile diyaloğa girin sorununuzu daha hızlı çözeceklerine eminim.
 

nihat Y

Üye
Kayıt
12 Mart 2009
Mesaj
3
Tepki
0
tekrar merhabalar. Ahmed ustam daha önce dediklerini yaptım. resimde görüldüğü gibi 1. 2. 3. şehirleri söylediğin şekilde yaptım ancak 4. şehre geldiğimizde yine aynısı yapmama rağmen (yani ilk önce yeşili daha sonra kırmızıyı seçtim.) resimde okla gösterdiğim şey ortaya çıktı. daha sonra yine ilk önce yeşili seçtim daha sonra diğer bütün kırmızıları seçmeme rağmen yine farklı birşey ortaya çıktı. yani bir şehrin etrafında farklı şehirler varsa söylediğin şeyi yapamıyorum. biraz daha yardıma ihtiyacım var.

Tekrar teşekkür ediyorum.
 
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
184
Tepki
3
Nihat bey sorununuz tamamen aşşağıdaki resimin bulunduğu yerle ilgi burdaki düğmeleri teker teker ne işe yaradıklarını denemelisiniz, bu işinizi rahatlatacaktır, ayrıca forumda bunun ilgili ders varmı bilemiyorum.Yoksa acil yapılması gerekiyor.

 
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
1
Tepki
0
merhaba arkadaslar bende bir sey sormak ıstıyorum broşurlerin kenarlarındaki cıceklı dallı gullumotifler var bunları nereden bulabilirim bu cızımler de herangi bir dagilma olmuyor corelde rahatlıkla kullanıyor ınternetten bulduklarımda dagılmalar oluyor neye dıkkat etmem gerek.simdiden tesekkurler.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
@gulnur karnak


gülnür hanım sitemizin vektör bölümünde bu bahsettiğiniz çiçeklerden ve daha fazlasını bulabilirsiniz
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt