coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
@ronahi DENIZ

mrb.
hatayı bizimle paylaşırmısnız ne diyor hatada
 
Kayıt
13 Aralık 2007
Mesaj
8
Tepki
0
Corel 12 kullanıyorum. Çalışmamı tamamlamadan Temp Drive or Output Drive May be full kayıt hatası alıyorum ve netice itibariyle çalışmalarımı kaydedemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 

Decomix

Üye
Kayıt
5 Haziran 2009
Mesaj
142
Tepki
0
slm Arkadasim, ben corel 11 kullaniyorum, EPS formatlari acamiyorum, hep gree bir kare geliyor ama acilmiyor yada import bu datei olmuyir yaziyor...... nasil uygulama yapacagiz??

teskkürler
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
corel draw da hazırlanan bir çalışmayı autocad programında sorunsuz nasıl açılabilir iki uzantı dxf - dwg var iki şekilde de kayıt ettim fakat açılmamış dosya bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz...
bende program yüklü olmadığı için deneme yapamıyorum pdf - eps kayıt açabilirmi acaba karşı tarafta pek bilmiyor işm çok zor bu durumda yardım bekliyorum lütfen
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
autocad de açarmı bilmiyorum ama ufak bir dosyayı pdf çevirin gönderin onu denesinler açarsa normal işi gönderirsiniz
 

McDark

Üye
Kayıt
17 Eylül 2009
Mesaj
3
Tepki
0
benim sorum ise şu olacak.. Ben corel Draw x3 kullanıyorum.. Ve corelde bir reklam çalışmasını iki A4 sayfasında yapmak istiyorum (yatay şekilde komple kaplayacak şekilde).. yani karşılıklı sayfayı yapamıyorum.. ve son olarak yapacağım bu karşılıklık sayfaları matbada baskıya hazır hale getirmek için extra bişi yapmam gerekiyor mu? yoksa .cdr formatında göndersem yeterli olurmu? ve son bi sorum daha olacak.. bi dergi çalışmasında fotoğrafları baskı için CMYK ya çevirecez bunu biliyorum benim öğrenmek istediğim CMYK nın yanı sıra fotoları .TIFF e çevirmemize gerek varmı yoksa JPEG olarak sayfaya çağırsam yeterli olur mu?? Bu sorularıma çok acil cevap verirseniz sevinirim.. Şimdiden Teşekkürler...!
 

hastam

Üye
Kayıt
3 Eylül 2009
Mesaj
92
Tepki
0
Önce A3 sayfa açmalısın. (Sol üst tarafdaki menüden) A3, A4'ün iki katıdır. Format meselesini de neden matbaa ile görüşmüyosun, Hangi formatta istiyorlar.
Kolay gelsin.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
bencede öncelikle baskıyı yapacak matbaa ile görüşüp ona göre başlamalısınız resimleri cmyk 300 dpi yapmanız yeterli
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt