Fikir ve kanaat açıklamaya zorlama hakkında

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
14 Ağustos 2008
Mesaj
40
Tepki
0
Burada merak buyurulduğu için, 22 Mayıs-5 Haziran 2008 tarihleri arasında cizgifilmciler.net sunucusu üzerinden yayınlanan ilk GMB Yönetim Grubu tartışmalarının kayıtlarını, söz verdiğim üzere aşağıdaki adreste bir araya topladım. Kişisel yazışmaların dahil edilmediği ama bu haliyle bile yeterince uzun bir metin meydana getiren yazışmalar, ilk çatlamaların ve çatırdamaların da nasıl ortaya çıktığını gayet güzel anlatıyor. İncelemek isteyen arkadaşlar ayrıntıları göreceklerdir:


...................


Bu yazışmalarda dikkati çekecek bir başka husus da, ilk tartışmayı benim başlatmadığımdır. Bugün endülüjans dağıtarak, grafikerlere cenneti vaat eden malum şahsın, grafik tasarım alanında öğretim üyeliği yapan bir akademisyen ile gereksiz ve uzun uzadıya girdiği çatışma, görüldüğü gibi, ilk bölünme işareti olarak kayıtlara geçmiştir. Malum şahsın, bu akademisyene özel bir husumet duyduğunu da eklemeliyim.

Öte yandan, bugün "Turşu bile kuramayacağımı" söyleyip saçmalayan bey...in, o günlerde de nasıl illet bir burnu büyüklük içinde, hiç bir işin ucundan tutmadan, her işimize burnunu sokmaya ve büyük fetvalar vermeye kalktığını, mahiyetini bugün bile hâlâ anlayamadığı o oluşuma, arkadaşlarını nasıl paraşütle soktuğunu da bu yazışmalardan izleyebilirsiniz.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Levent bey;

Bir grup içinde geçen yazışmaları, grup üyelerinin izni olmadan tek taraflı olarak açıklamanız tarafımızca uygun görülmemiştir. Grupta ismi geçen mektup sahiplerinin izin vermesi halinde linkiniz yayınlanacaktır. Eğer izinleri yoksa bu haliyle onların fikir ve kanaat açıklama hürriyetlerine müdahale etmiş ve fikir açıklama hürriyetlerini onların istekleri dışında zorlamış oluruz. Bu kez sizin şikayetçi olduğunuz konudan onlar şikayetçi olabilirler..

Bu tarz kişisel hesaplaşmaları grafikerler.org sitesinden uzak tutmamız gerekir. konu başlığı ile bağlantılı olmayan yazılar yazılıyor bu nedenle sorun veya tartışmalar meydana geliyor. Bu tür tartışmaların yaşanmaması adına konuyu burada kilitliyorum.


Saygılarımla.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt