Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Hayalgücü, Realite, iluzyon

Arkadaşlar hayalgücü, Realite ve iluzyon üzerine çok şey yazılıp çiziliyor.. Bide bunu okumanızı tavsiye ederim... Realite nedir? İluzyon nedir? Hayalgücü nedir? Erken yaşta realitenin sadece yüzünüzdeki 5 duyguyla algıladıklarınız oldugunu ve bunların dışında herşeyin bir illuzyon...
  2. Arzu ULUIRMAK

blister ambalaj tasarımlarım

Ürün resimleri olan yere gerçek ürünler gelerek ambalajlanacak... Renkler bu ürünlere ait kurumsal renklerdir...
  3. Arzu ULUIRMAK

Açıklama...

İki gündür resmen sitemizde polemiğe neden olmak amacı ile siteye üye olup... Konu açtırarak insanları cevap hakkı vermek zorunda bırakan bu cevapları aldıktan sonra tartışma ortamı yaratan Sn. L. E. Sitemizin ve özellikle benim taraflı olarak olaya yaklaştığımızı iddia etmektedir... Sn. Faruk...
  4. Arzu ULUIRMAK

dergi ilanı eskizim

Görselleri henüz satın almadığım için kalitesi düşük ve copright lıdır...
  5. Arzu ULUIRMAK

Gmb kurucu üye olmak isteyenlere duyuru

GRAFİKERLER MESLEK BİRLİĞİ Asil Kurucu üye sayımızın minimum 56 olması gerekmektedir. 56 adet de yedek kurucu üyemiz olmalıdır. Şu anda 34 kişi toplantı sırasında form doldurup imzalamıştır. 22 tane kadar daha asil üyeye, 56 kişi kadar da yedek kurucu üyeye ihtiyacımız vardır. Toplantıya...
  6. Arzu ULUIRMAK

Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

Arkadaşlar GMB (Grafikerler Meslek Birliği) Tüzüğünün 10. maddesi düzenlenecek ve Grafik tasarımcının en iyi tanımı aranıyor... Ben yaparım bu tanımı en iyi şekilde yaparım diyen arkadaşlar... Tüzükte sizinde tuzunuz bulunsun... Yazılan tanımlar değerlendirmeye alınacaktır... Buyrun yazın...
  7. Arzu ULUIRMAK

Güven üzerine...

Kimi zaman tüme varımları yanlış yapabiliyor insanoğlu. Yaşadığı hayat tecrübelerinden hep olumsuz olayları seçip sonra bu iş böyledir diye çıkarım yapabiliyor. Güven de böyle. Masum ve herkese güven dolu sevimli bir ufaklık olarak geldiğimiz bu dünyada güvenmemeyi öğreniyoruz. Aldatılmalar...
  8. Arzu ULUIRMAK

Teşekkür

Sitemizde yoğun bir şekilde ders anlatımı ve paylaşım yapılmaktadır... Emek veren Üyelerimiz, Gold üyelerimiz ve Yönetim grubundaki üyelerimiz... Hazırladığınız dersler ve arşivinizden yaptığınız paylaşımlar için, bu işe yeni başlamış arkadaşlar adına Grafikerler.org Yönetimi olarak Teşekkür...
  9. Arzu ULUIRMAK

Grafik sanatı ve Eğitim

Grafik Sanatı ve Eğitim İnsanın çevreye uyum sağlayabilmesi için sürdürülen plânlı ve plânsız etkinliklerin tümü eğitim olgusunu meydana getirir. İnsanın çevresi ile olan bu etkilenme süreci sonunda oluşan eğitimin temelinde de iletişim yatmaktadır. Bilindiği gibi günümüzde eğitim artık...
  10. Arzu ULUIRMAK

Tipografi üzerine

Her insanın yaşamında harflerin ve yazıların mutlaka bir yeri vardır. Bu konuda bazılarımız şüphesiz daha bilinçliyiz. 1456Õda matbaanın icadından ve daha sonra bilgisayarın oluşumundan bu yana pek çok degişiklik meydana gelmiştir. Son iki yüzyılda tipografinin gelişimi hız kazanmış, bu süre...
  11. Arzu ULUIRMAK

Tram nedir?

Tram; yarım ton (çok ton ya da half to ne) orijinal­le ri tek to na in dir me ye ya ra yan nok ta lar ve ya do­ku lar top lu lu ğu dur. Günümüzde standart tram ve kristal tram olarak iki çeşit tram kullanılır. Standart tramlarda; bir cm lik çizgi üzerin de ki nok ta ve doku sayısı Türk...
  12. Arzu ULUIRMAK

Baskıda oluşan sorunlar, sebepleri ve çözümleri...

Baskıda Oluşan Sorunlar, Sebepleri ve Çözümleri 1) Kirletme : Mürekkep hazne suyunun içine karışıp kirletme yapıyor. Olası Sebep : - Mürekkep merdanesi çok basıyor. - Mürekkep haznesinden fazla mürekkep gönderiliyor. - Su merdaneleri ayarsız. - Hazne suyu pH ayarı bozuk veya su eskimiş. -...
  13. Arzu ULUIRMAK

Kurumsal kimlik nedir? Nasıl olmalıdır.

Bir şirketin kendisini temsil etme biçimlerinin bütününe Kurumsal Kimlik adı verilir. Şirketin kendisini temsil ederken nasıl algılanacagına yön veren aktivitelerin tamamı ise kurumsal kimlik sürecidir. Şirket İsmi, Alt Şirket İsimleri, Semboller (Logo), temel harf karakterleri, tercih...
  14. Arzu ULUIRMAK

Baski nedir? Baski teknikleri

BASKI NEDİR ? Baskı; şekil, yazı, grafik ve resimlerin gerçeğine en yakın biçimde, bir yüzey üzerine çoğaltılarak ve hızlı aktarılması olarak tarif edilebilir. Günümüzde en çok kullanılan baskı yöntemlerini şöyle sıralayabiliriz ; TİPO OFSET FLEKSO TİFDRUK (ROTOGRAVÜR)...
  15. Arzu ULUIRMAK

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

Bu işe yeni başlayan ve kendini geliştirmek isteyen üyelerimiz... Tasarım yaparken, Renkler, tipografi, görsel yerleşimi, ve teknik olarak sormak istediğiniz bütün soruları burada toplayalım... Elimizden geldiğince size yardımcı olalım... Hem siz kendinizi geliştirin, daha güzel tasarımlar...
  16. Arzu ULUIRMAK

Yönetim duyuru.. Lütfen okuyunuz...

Bir amacı olmayan kişisel deneme ve çalışmalarınızı bu kategoride yayınlayamaya özen gösterelim. Yapılan her uyarı siz sevgili üyelerin lehine olup forumun seviyesini ve okunabilirliğini koruyup geliştirmeyi amaçlamaktadır. Teşekkürederiz...
Yukarı Alt