Arama sonuçları

1. Hasan DİLSİZ

Umk kimya logo çalışması

Aynı hizalama hatası benimde gözüme çarptı ilk görüşte.Bilerek yaptıysanız herhangi bir estetik katmamış bence.Klasik ama amacına uygun bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık.Tebrikler.
  2. Hasan DİLSİZ

İlk Broşür Çalışmam

Yemek sektöründe için arkaplanda kırmızı,bordo,kahverengi renkleri kullanman iyi birşey ama sarı bunu kesinlikle bozmuş. Sarının yerine krem rengi yada beyaz düşünülebilir. ve birçok simetri hatası var çalışmada.cetvel kullanmalısınız.
  3. Hasan DİLSİZ

Üniversite Kartvizit Çalışması

Müşterinin istekleriyle tasarlanmış birşeyse söylenecek söz yok.Ama cidden göze hiç hoş gelmiyor.8-5 bi kağıda birşeyler karalanmış gibi görünüyor. Sizin insiyatıfinizde olsaydı tasarım daha iyi bir iş çıkardı elbette. Elinize sağlık.
  4. Hasan DİLSİZ

troy kart çalışması

Tebrikler çalışma güzel. Yalnız arkadaki troykart yazısına takıldım.Kredi kartı havası katmış ama bence gereksiz.
  5. Hasan DİLSİZ

Kozmetik Kartvizit Çalışması

Kadınca Kozmetik yazısının rengi çok boğucu geldi bana o arkaplan için. Bunun haricinde gayet iyi çalışma.Ellerinize sağlık.
  6. Hasan DİLSİZ

İlk manipülasyon denemem:)

ellerinize sağlık.ilk çalışma için oldukça başarılı.
  7. Hasan DİLSİZ

Html 5 Site Örneği ( Kurumsal Tasarım )

paylaşım için teşekkürler
  8. Hasan DİLSİZ

Tasarımım İzinsiz Kullanıldı

@saucy Söylediğim gibi orjinal dosyanız varsa sonuna kadar gidebilirsiniz. Lütfen verdiğim sitedeki videoları inceleyin orada avukat hanım anlatıyor sizin durumunuzu. Burada da Faruk Bey Bahsetmiş. https://www.grafikerler.org/grafiker-ve-hukuk/20208-ne-yapmaliyim-logo-telif-hakki.html
  9. Hasan DİLSİZ

Dijital Fotoğrafçılık Kitabı

Yeni aldım fotoğraf kitabı.Önceden görsem ilgilenirdim belki. Elinize sağlık.
  10. Hasan DİLSİZ

Tasarımım İzinsiz Kullanıldı

Elinizdeki pdf ve ai dosyaları kanıt olarak kullanılabiliyor. Anladığım kadarıyla sözleşmenizde yok ama büyük ihtimal mahkemede siz haklı çıkacaksınız. Konumuzla ilgili buradan destek alabilirsiniz : http://www.tgdd.org.tr/ Geçmiş olsun.
  11. Hasan DİLSİZ

Resim Çizmek - Grafik Tasarım bölümü

Kardeşim geçtin mi desen dersini merak ettim :) Bende senin gibi zorlandım başta ama sınıftaki çoğu grafik çıkışlı öğrencilerden daha iyi notla verdim dersi.
  12. Hasan DİLSİZ

2 Yıllık Grafik Tasarım Okuyan Mevcut mu Aramızda?

Fazla iyi değil benim üniversitem ama (kastamonu üni) sağolsunlar hocalarımın hepsi çok iyi ve hepsi gazi gsf den mezunlar. Eğer kendini geliştirirsen fazla farkı yok diye düşünüyorum fakülte ile. Ben şuan görmediğim işlenmeyen konuları çoktan öğrendim bile kendi kendime. bu şekilde meraklı ve...
  13. Hasan DİLSİZ

Gayda İnşaat İçin hazırladığım logolar ve 1. seçilen logo....

İlk tasarımınızda fazla ayrıntı var.ikincisi iyi gibi yalnız biraz estetik eksik. Seçilen logonunda öyle çok çok iyi olduğu söylenemez.Müşterinin zevki işte. Ellerinize sağlık.
  14. Hasan DİLSİZ

Afiş Çalışması

Tipografiyi biraz güçlendirirsek çok güzel bir afiş olur. Ellerinize sağlık.
  15. Hasan DİLSİZ

Firma Kataloğu Kapağı

Merhaba Muhammed,Öncelikle hoşgeldin. Bilmiyorum çalıştığın firmanın hangi alanında görev alıyorsun ve tasarım işi neden sana kaldı ama söylediğin gibi tasarım hiçte renkli olmamış,en azından göze hoş gelmiyor. Biraz internette gezen herkes bilirki arkaplandaki görseller hazır...
  16. Hasan DİLSİZ

Mmt Trade Kartvizit Çalışması

Teşekkür ederim :)
  17. Hasan DİLSİZ

çift taraflı damask desenli kartvizit örneği

Ellerinize sağlık.Ama diğer çalışmanızdada gördüm bu kadar farklı font kullanma isteğiniz neden ?
  18. Hasan DİLSİZ

Dilem Bebek Şekerleri için Hazırlanan Kartvizit Örneği

Çalışmada türkçe karakter hatası var.Hadi konumuz gereği renkliliği kabul edebilirizde bu font karmaşası çok fazla göz yoruyor.nereye bakacağımı şaşırdım ilk bakışta. Dikkat çekeceğiniz noktayı belirleyin ve ona göre düzenleyin kartviziti.en azından bi simetri olsun.Font kullanımında...
  19. Hasan DİLSİZ

Tiyatro Afişi

@daimon93 Doğru söylüyorsunuz eğer müşteri fikrini soktuysa işe :confused:
Yukarı Alt