Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)
@Şerife ERTAŞ
Yorumunuz için teşekkürlerler Şerife hocam. :) Lakin bunu Cinema 4D ile yapmadım. After Effects kullandım.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün öylesine eğlenirken ufak birşeyler karaladım. Ortaya böyle bir sonuç çıktı. Kendi logomdan ilerleyerek bir sayfa dizayn ediyorum. Bugün yeni başladım, grafik olarak sade bir web sitesinde ne tür materyaller ile çalışmam gerekir ? Önerilerinizi almak istedim, bunlar...
Merhaba arkadaşlar.
Cs6 da bulunan Camera Tracker özelliği yeni bir boyut kazandı. Lakin bu özellik nedense bende hep hata veriyor ;
47093604
İnternette yaptığım ufak bir araştırma ile gördüm ki, bu sorun başka kişilerde de oluyormuş. Ama çözüm hakkında hala en ufak bir detay yok.
Normalde...
@Günay YUNUS
Hmm. Yorum yorumdur, farklı bakış açısı hocam. Teşekkürler. :) Tutoriallardan izlediğim için rotasyon ile daha uğraşılması gerektiğini düşünmedim.
@Günay YUNUS
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. :)
Lakin Kamera değişeni, text ve animasyon hareketleri Cinema 4D ile yapıldı. Yanılmıyorsam sizin bahs ettiğiniz '' 3D Rotation '' After Effects de kullanılıyor. AE' de sadece Işık ve Renk efektleri uygulandı.
@Günay YUNUS
Bizde beklemedeyiz. :) Ayrıca dilerseniz bundan önce ki albümleride inceleyebilirsiniz ;
Trance Sensation
Trance Revolution
FL Studio Compilation
Karma Albüm Etkinliği Volume 1
Karma Albüm Etkinliği Volume 2
@Günay YUNUS
Trance serisinin 3. albümü. Lakin Sound Elements ile yeni bir seri başlattık. Bu proje Sound Elements adı altında, Volume 1, Volume 2 diye gidicek. Kaça kadar giderse artık :o
@reborn
Albüm ücretsiz olacağından, burda da yayımlamak istiyorum elbet :) Yorumlarınız değerlidir. Teşekkürler. :)
@Günay YUNUS
İnsanı gerçekten gaza getiren bir sözmüş :cool: Teşekkürler.
@Murat VARDAR
Çok teşekkürler hocam. Vallahi bu kadar olumlu yorum alacağımı düşünmemeştim. :)...
@Muharrem Küçükarpacı
@Muharrem Küçükarpacı
:) Evet albüm elektronik müzik ile ilgilenen prodüktörlerden oluşacak amatör bir çalışma. FL Studio.Biz Bünyesinde oluşturacağımız 5. ortak albüm çalışması olacak bu. Trance üzerinde hem fikir olup, bu volume serisinin 1. etabını başlattık. :)...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.