Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Tv Alt Bantı / Lower Third

Bazı denemelerimi paylaşmak istedim. Yakında animasyonlaştırıp tekrar sunmak istiyorum. Lower ; Social Network Lower Name & Position Lower ;
  2. Adem GÖRDÜK

iPhone Deneme

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) @Şerife ERTAŞ Yorumunuz için teşekkürlerler Şerife hocam. :) Lakin bunu Cinema 4D ile yapmadım. After Effects kullandım.
  3. Adem GÖRDÜK

iPhone Deneme

Tamamen After Effects ile çalıştım. Yakında da animasyon olarak paylaşmayı düşünüyorum. :)
  4. Adem GÖRDÜK

Üstünde Çalıştığım Denemelik Web Sayfası Dizaynım

@Hüseyin ALPALTUN Teşekkürler, o kadar da iddialı değilim işin aslı :) ama bakalım sonuç nasıl birşey olacak.
  5. Adem GÖRDÜK

Üstünde Çalıştığım Denemelik Web Sayfası Dizaynım

Merhaba arkadaşlar, Bugün öylesine eğlenirken ufak birşeyler karaladım. Ortaya böyle bir sonuç çıktı. Kendi logomdan ilerleyerek bir sayfa dizayn ediyorum. Bugün yeni başladım, grafik olarak sade bir web sitesinde ne tür materyaller ile çalışmam gerekir ? Önerilerinizi almak istedim, bunlar...
  6. Adem GÖRDÜK

After Effects Broadcast Design

Merhaba arkadaşlar ; Tasarımı geliştirdim, yakında animasyonlama aşamasına geçeceğim. Sizlerde bir bakın istedim. Ekleyebileceğim noktalar olabilir. Teşekkürler.
  7. Adem GÖRDÜK

After Effects Cs6 '' Analysis Solve Failed '' Hatası

@Günay YUNUS Bakalım, beklemedeyiz.
  8. Adem GÖRDÜK

1 - Sistem özelliklerim şu şekilde hocam ; 2 Gb DDR 2 Ram İntel Pentium 2.8 Ghz İşlemci 512 Mb 64 Bit Nvidia Gforce 8600 Ekran Kartı 320 Gb 7200 Rpm Sabit Disk 3 - After Effects Lisanslı Kullanıyorum.
  9. Adem GÖRDÜK

Merhaba arkadaşlar. Cs6 da bulunan Camera Tracker özelliği yeni bir boyut kazandı. Lakin bu özellik nedense bende hep hata veriyor ; 47093604 İnternette yaptığım ufak bir araştırma ile gördüm ki, bu sorun başka kişilerde de oluyormuş. Ama çözüm hakkında hala en ufak bir detay yok. Normalde...
  10. Adem GÖRDÜK

Cinema 4D & After Effects

@Günay YUNUS Hmm. Yorum yorumdur, farklı bakış açısı hocam. Teşekkürler. :) Tutoriallardan izlediğim için rotasyon ile daha uğraşılması gerektiğini düşünmedim.
  11. Adem GÖRDÜK

@Günay YUNUS Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. :) Lakin Kamera değişeni, text ve animasyon hareketleri Cinema 4D ile yapıldı. Yanılmıyorsam sizin bahs ettiğiniz '' 3D Rotation '' After Effects de kullanılıyor. AE' de sadece Işık ve Renk efektleri uygulandı.
  12. Adem GÖRDÜK

Cs6 - 3D Denemesi

@Şerife ERTAŞ Çok teşekkür ederim.
  13. Adem GÖRDÜK

Cs6 - 3D Denemesi

46977363 After Effects Cs6 İle Gelen Yeni 3D Özelliği İle Hazırlandı.
  14. Adem GÖRDÜK

46972348 İnternetten Tutorialları İzleyerek Yaptığım Ufak Bir Çalışma.
  15. Adem GÖRDÜK

Albüm Öncesi Afiş Çalışmam

@Günay YUNUS Bizde beklemedeyiz. :) Ayrıca dilerseniz bundan önce ki albümleride inceleyebilirsiniz ; Trance Sensation Trance Revolution FL Studio Compilation Karma Albüm Etkinliği Volume 1 Karma Albüm Etkinliği Volume 2
  16. Adem GÖRDÜK

@Günay YUNUS Trance serisinin 3. albümü. Lakin Sound Elements ile yeni bir seri başlattık. Bu proje Sound Elements adı altında, Volume 1, Volume 2 diye gidicek. Kaça kadar giderse artık :o
  17. Adem GÖRDÜK

@reborn Albüm ücretsiz olacağından, burda da yayımlamak istiyorum elbet :) Yorumlarınız değerlidir. Teşekkürler. :) @Günay YUNUS İnsanı gerçekten gaza getiren bir sözmüş :cool: Teşekkürler. @Murat VARDAR Çok teşekkürler hocam. Vallahi bu kadar olumlu yorum alacağımı düşünmemeştim. :)...
  18. Adem GÖRDÜK

@Muharrem Küçükarpacı Teşekkür ederim :)
  19. Adem GÖRDÜK

@desolte Teşekkürler. :)
  20. Adem GÖRDÜK

@Muharrem Küçükarpacı @Muharrem Küçükarpacı :) Evet albüm elektronik müzik ile ilgilenen prodüktörlerden oluşacak amatör bir çalışma. FL Studio.Biz Bünyesinde oluşturacağımız 5. ortak albüm çalışması olacak bu. Trance üzerinde hem fikir olup, bu volume serisinin 1. etabını başlattık. :)...
Yukarı Alt