Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Zeminde Nesne Etrafını Renklendirme

teşekkürler ders için :)
  2. Hasan Güner

kanallarda seçim yapamıyorum

merhabalar aşağıdaki resimdeki kutuları işaretlerseniz layerleri seçmeniz daha kolay olur ve seçtiğiniz layeri görebilirsiniz
  3. Hasan Güner

D&P afiş

başarılar dilerim :)
  4. Hasan Güner

ilk çalışmam biraz kopya çektim :) ama olsun yorumlarınızı esirgemeyin

hoşgeldininiz öncelikle :) çalışma değişik olmuş bence üzerine birkaç güzel yazı uygulaması ekleyin hoş bir duvarkağıdı olabilir kolay gelsin
  5. Hasan Güner

D&P Brujum - Koray Gezer

ilk mesajınız hayırlı olsun hoşgeldiniz :) çok kötü bir yapısı yok yazılarının fontlarını ve renklerini değiştirmen daha çekici bir iş olmasını sağlayacaktır başarılar dilerim
  6. Hasan Güner

Firefox - Grafikerler.org Teması

teşekkürler ama bunun kurulumunu da anlatsanız nasıl olur ?
  7. Hasan Güner

vektörel broşür kapak tasarımı | 2 adet | corel 10 formatlı

evet teşekkürler gerisi indirenlere kalmış düzenlenirse ikisi de harika olur
  8. Hasan Güner

D&P | hasan güner

teşekkürler :) kısmet...
  9. Hasan Güner

D&P | hasan güner

@bugsbunny05 çok teşekkürler :)
  10. Hasan Güner

Logo Nasıl Yapılır Yardım!!!

arkadaşa defalarca dedim ama ısrarla logonun hazır birşey olduğunu zannediyor :) öğrenecek...
  11. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

ehh bana da müsade artık kendimi evime kapatıp kafa dinleyeyim biraz forum sizlere emanet pazartesi görüşürüz :)
  12. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

bugünkü yoklamaya geç kaldın :)
  13. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

iyi :) seni sormalı ?
  14. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

iyi akşamlar kübra
  15. Hasan Güner

varsa sorunuz sorun yanıtlayalım yoksa birkaç deneme logo çalışması yapın eleştirelim :)
  16. Hasan Güner

logo çizimi adın üstünde çizim olması lazım resim kullanarak logo yapılmaz yapılanından da hayır gelmez ayrıca az önce birşey anlatmak istedim kupayı kupa gibi herkes çizer işin esprisi onu farklı çizebilmek örnek:
  17. Hasan Güner

@By JK--* olayın özünde bir mantık olmalı seçenek 1: sektörler alakalı bir öge (kupa örneğindeki gibi) seçenek 2: firma adıyla ilgili bir espri (şahin motor için uşan şahin figürü gibi) önce bir malzeme bulup sonra onu yapılmamış bir biçimde yorumlamak lazım mesela bir arabayı anlatmak için...
  18. Hasan Güner

şimdi logo çizerken ilk önce sektöre yoğunlaş misal oyun logosu çiziyoruz diyelim... hemen düşünmeye başla oyun deyince aklına ne gelir oyun: futbol, fifa, galibiyet, coşku, tezahürat, kupa... futbol oyunu için uygun bir öge bulduk kupa sıra bunu farklı bi şekilde yorumlamada... burada biraz...
  19. Hasan Güner

@By JK--* merhaba logon ne ile alakalı olacak adım adım ilerleyelim istersen sen bana neyle ilgili olacağını söyle ben de sana fikir bulayım uygula sonuca bakalım hep beraber ilk denemeyi yapmış olalım sonrası zaten gelir ;) ayrıca şu linki de inceleyebilirsin: logo karalamaları önce kağıt...
Yukarı Alt