Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Bahariye Halı Yeni Logosu | indir

@erolsoylu rica ederim :grafikerler:
  2. Hasan Güner

Ödüllü Grafik Tasarım Firma Yarışmaları

@Burak Cövan merhabalar Burak Bey; öncelikle hoş geldiniz bahsi geçen yarışmaların bir tanesi önümüzdeki aylarda sonlandı gelecek yarışmalar forumda duyurulacaktır bunun haricinde forum içerisinde aylık olağan yarışmalar vardır (altın üyelik ve plaket hediyeli) dilerseniz onlara katılabilirsiniz
  3. Hasan Güner

vektörel 2 kırım broşür tasarımı | indir

@alex türkoglu http://rapidshare.com/files/406658646/222.rar
  4. Hasan Güner

Siz Görürseniz Onlar da Görücekler

hoş olmuş eline sağlık
  5. Hasan Güner

İşverenler Çıldırmış Olmalı

:) birçok cümlene eksiksiz katılıyorum
  6. Hasan Güner

Flashta gif kayıt alma sorunu

@ERTUĞRUL GÜNAY selam :) file > export > export movie seçeğini tıkla kaydetme seçeneklerinden ise animated gif seçeneğini seç sonra kaydet not: hareketli gif'i microsoft office picture manager'de açma hareketsiz gösterir windows resim ve faks görüntüleyicisi'nde aç kolay gelsin
  7. Hasan Güner

Ateşli yazı jpg formatında corel drawda nasıl kullanabilirim

:allalla: indirdiğin jpegleri font mu yapmak istiyorsun ben mi yanlış anladım
  8. Hasan Güner

TYLOLHOT slogan ve reklam çalışması (2) | hasan güner

@Hakan Dağdeviren iyileşmeye başladım ama bu arada yorumlarınızla eşdeğer 3. denemeler gelebilir saygılarımla... :)
  9. Hasan Güner

Erikli Su & Aygaz

damacana ve tüp tarzı resimler zor bulunur bunları işi veren bayilerden talep edin (büyük firmalar istek olunca bu tarz resimleri bayilerine reklam amaçlı verirler) en olmadı ellerindeki broşürlerden tarama yapın
  10. Hasan Güner

karışık logo çalışmalarım

evet sözü sevdim :D
  11. Hasan Güner

karışık logo çalışmalarım

ekmek arası logo mu :D
  12. Hasan Güner

Baklava Resimleri

@hllyyc ben elimde olan birkaç fotoyu paylaştım umarım işe yarar
  13. Hasan Güner

Sitil Moda Logo Tasarımı

renk çok daha güzel oldu şimdi sıra font tercihlerinde alternatif şart onlar için de...
  14. Hasan Güner

Sitil Moda Logo Tasarımı

yeşil olan yerler siyah magenta olan yerler bayrak kırmızı olabilir mi? bir de öyle görebilir miyim ?
  15. Hasan Güner

Grafiker alınacaktır

İŞ VEREN FİRMALARIN DİKKATİNE! Grafik tasarım - İlan verirken uyulması gereken kurallar (Konu açmadan önce mutlaka okuyunuz) İş veren olarak bırakacağınız ilanlarda dikkat etmeniz gereken kurallar aşağıda bilginize sunulmuştur, lütfen sitemizin kurallarına aykırı hareket etmeyiniz. Zorunlu...
  16. Hasan Güner

D&P - Reşat UÇDU

işlem tamamdır :)
  17. Hasan Güner

D&P - Reşat UÇDU

reşat bey bu çalışma diğerinin yerine mi geçecek yoksa ilave bir tasarım mı? ona göre yeni eklediğinizi diğeriyle değiştirebilirim bu haliyle arada kaybolur
  18. Hasan Güner

@alphesibia teşekkürler kendimce karalıyorum birşeyler işte :)
  19. Hasan Güner

@alphesibia teşekkürler :) önce hasta ol yat sonra taylol hat :clap2:
Yukarı Alt