Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

herkese günaydın hayırlı işler hayırlı cumalar :)
  2. Hasan Güner

Karanlık Gotik Çalışması

hoş bir deneme çalışması birkaç yazı uygulaması ile süslenirse güzel bir çalışma olabilir
  3. Hasan Güner

kendi ismim için yapmış olduğum bir çalışma

bence alttaki uygun :D bu arada yapılması zor gibi göründü bana bu konuda tebrik ederim güzel çizim
  4. Hasan Güner

Ticari olmayan bir grup için grafik

forum kurallarını hiçe sayıyorsunuz lütfen bir konu açmadan önce forum kurallarına göz atınız 1 - Arama yapmadan soru sormayın 2 - Mesaj yazarken başlıklar konularla alakalı olmalıdır. 3 - Sorunuzu yazarken açıklayıcı olmaya çalışın. İşletim sisteminizi, program sürümünüzü, hata ile...
  5. Hasan Güner

kendi ismim için yapmış olduğum bir çalışma

ince çizgileri atın zemini de sadeleştirin sonra tekrar sunun :D bence daha güzel olacak
  6. Hasan Güner

dijital baskı makınası almak isteyenler yada kullanan arkadşlar/tekstil

marhabalar siz dijital baskı makinesi mi satıyorsunuz tam anlayamadım konunuzu
  7. Hasan Güner

Logo Çalışmalarım

üstteki mir halı logosunu sevdim yukarıda da söylenmiş bu kadar efektli logo olmaz
  8. Hasan Güner

İşverenler Çıldırmış Olmalı

@Erkan_Nehir :clap2::clap2: süpersin abim kesinlike çok doğru demişsin :clap2::clap2:
  9. Hasan Güner

uygun fiyata satılık roland vp 540 baskes 4 kafa

makine satılmıştır konu kapatıldı
  10. Hasan Güner

Kale Beach Otel Web | hasan güner

@ANDER beni gözünüzde çok mu büyüttünüz acaba :) her daim muhteşem işler beklemeyin benden :clap2:
  11. Hasan Güner

Kale Beach Otel Web | hasan güner

dün broşürünü eklemiştim bugün sıra web temasında :)
  12. Hasan Güner

D&P | hasan güner

teşekkürler
  13. Hasan Güner

Kale Beach Otel Broşür | hasan güner

@ANDER ilham girişlerinde bir tıkanıklık söz konusu umarım kısa sürede ilham akışı normale döner :o
  14. Hasan Güner

Sosyal Doku | Kartvizit

her ne kadar hayalide olsa yapı güzel ama renk ve font tercihleri yazım ve tipografi ... hepsi gözden geçirilmeli
  15. Hasan Güner

Kale Beach Otel Broşür | hasan güner

son günlerde kendimi tükenmiş gibi hissediyorum her nedense bugun yaptığım otel broşürü tasarımını sunuyorum saygılar :o
  16. Hasan Güner

logo istekleriniz

isteklerin ve paylaşımların amacına daha hızlı ulaşabilmesi için bu konu kapatılmıştır logo isteğinde bulunmak isteyen üyeler logo paylaşım alanına yeni konu açabilirler bu sayede daha seri şekilde yardım alabilirler
  17. Hasan Güner

Vektörel Gümüşpınar su logosu

link budur: (corel 10 formatlı) http://rapidshare.com/files/406736403/g__m_____pae_nar.cdr
  18. Hasan Güner

Vektörel Koçak Gold Logosu | indir

kendi sitesindeki introdan çizdim birebir aynısı güle güle kullan corel 10 formatlı http://rapidshare.com/files/406678427/KO__AK_GOLD_LOGO.cdr
  19. Hasan Güner

logo istekleriniz

merhabalar sizin için çiziyorum şuan 5 dakika sonra biter :)
Yukarı Alt