Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)

maşallah :D bak bak bitmiyorlar eline sağlık
  2. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

onlar da geyik muhabbetine katılsın :D hoşgeldin
  3. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

sıkıcı bir cumartesi günü çalışmaya çalışmak... :) çalışanlara kolay gelsin tatildekilere iyi eğlenceler ;)
  4. Hasan Güner

vektörel broşür kapak tasarımı | 2 adet | corel 10 formatlı

grafikerler.org üyeleri için hazırladığım iki çalışma umarım fayda sağlar saygılarımla :) ön izleme: link: http://rapidshare.com/files/407419968/grafikerler.org_bro____rleri.cdr
  5. Hasan Güner

corel draw da logo veya resimdeki arka planı yok etme

photoshopta temizleyip psd formatlı kaydedip corele alabilirsiniz benim kullandığım sistem bu kolay gelsin
  6. Hasan Güner

el ilanı için ayarlar

@baba18 kullanılan makine ve kullanılan kağıtla alakalı 4 renk makinelerde büyük ebattaki kağıtlara montajlanarak baskılan çoklu işlerde baskı sonrası elinize aldığınız işin etrafında beyaz boşluk olmaz ama küçük bir matbaada a4 ebadındaki kağıda yapılan baskılarda baskının dışında ortalama 1 cm...
  7. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@qbrrra1991 senin avatardaki şapkada kulaklar mı var ben mi yanlış görüyorum :allalla: :D
  8. Hasan Güner

el ilanı için ayarlar

@baba18 bahsettiğin a5 el ilanı için 300 dpi cmyk çalışman lazım yazı alanını (buna zemin dahil değil) 1'er cm içeri çalışırsan garanti olur en önemlisi de şudur: baskıyı fason büyük bir matbaa büyük edatlardaki kağıda basacaksa bu yukarıda söylediğim geçerlidir eğer küçük bir matbaada...
  9. Hasan Güner

D&P | hasan güner

@Selma Akgümüş teşekkürler efendim tek rakibim türk hava yolları :p
  10. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@qbrrra1991 ne demek efendim :) senin için bir bölüm açalım takıldığın bir yer olursa sorarsın derslerde olur mu :p
  11. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@qbrrra1991 hadi yaaa olsun sıkma canını herşeyde bir hayır muhakkak vardır sana inanıyoruz güveniyoruz grafikerler.org arkanda :grafikerler:
  12. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

ee daha daha nasılsınız nasıl gidiyor yaz günü vakit geçirebiliyor musunuz ben bu sıralar ilhamlar bile tatile çıktı :D
  13. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@qbrrra1991 ne kadar mesudum :worshippy:
  14. Hasan Güner

dp_burjum

efendim başarılar dilerim :)
  15. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@qbrrra1991 şimdi geyik oluyor olmasına şöyle ki; hep ben yazıyorum kendi kendime konuşuyorum bu da baya bir geyik durum :grafikerler:
  16. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@qbrrra1991 :) uzun zamandır benim dışımda bu alana yazan birisi çıktı artık ölsem de gam yemem :clap2:
  17. Hasan Güner

çok kullanışlı vektörel şekil ve logolar

lütfen bir konu açmadan önce forum kurallarına göz atınız 1 - Arama yapmadan soru sormayın 2 - Mesaj yazarken başlıklar konularla alakalı olmalıdır. 3 - Sorunuzu yazarken açıklayıcı olmaya çalışın. İşletim sisteminizi, program sürümünüzü, hata ile hangi işlemi yaparken...
  18. Hasan Güner

D&P

resmi göremiyorum ben sanırım sorun var linki inceleyiniz https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  19. Hasan Güner

Vektörel Gümüşpınar su logosu

@arzukaragulle merhaba bu tarz yeni isteklerinizi yeni konu açarak dile getirirseniz daha kolay yardım bulursunuz bir de bu gedik inşaatın ufak halde logosu ya da site adresi vs. var mı?
Yukarı Alt